1 دین یعنی پخش های به قول خودمون یک طبقه
مثل
و 2 دین ها هم همون دو طبقه های خودمونن
مثل.
![]()
1 دین یعنی پخش های به قول خودمون یک طبقه
مثل
و 2 دین ها هم همون دو طبقه های خودمونن
مثل.
![]()
سلام
نه حجم بیس برام مهم نیست ( با توجه به سنم وشغلم ) برا همین هست که سابی که دارم از عهد عتیق هست و عوضش نکردم
شاید هم شروع پیر گوشی منه
البته یه بدی که شهرهای کوچک دارن اینه که نمی تونی صداها رو با هم مقایسه کنی وقتی یکی بهت میگه ( یا خودت با این نتیجه میرسی ) سیستمت صداش خوبه یا بده رفرنس این خوب بد چیه ؟
البته 7150 یه نیم ساعتی رو سیستم بود و بعد به علت اشکال اینترفیس برداشته شد فکر کنم تو اون نیم ساعت هم تنظیم نبود ( تنها امیدم همینه برا بعد از نصب )
امپ هم اینفینیتی 7154
نه داداش، اولا اون سیستمیو که گفتم هنوز نبستم و منتظرم بودجه ساب هم از راه برسه و ایشاللا رو ماشین جدید نصب کنم!
دوما که تو ماشین فعلی جلو باندهای فابریک هس ولی صداش آشغاله! ثالثا که سیستم فعلی :
پخش فابریک سی دی خور + باند ۶۹۷۵ پریمیر هس!
یه چیزی میخوام که رو ماشین جدید هم نصب کنم ولی فعلا دو سه ماهی رو ماشین فعلی هم باشه که حالشو ببرم!
نظرتون راجع به hertz dsk130 چیه؟ یا چه پیشنهاد دیگه ای دارین که صداش خوب باشه تا ۲۰۰ تومن؟
باتشکر فراوان![]()
حمید جان قیمت co ۶۰۹ بفرست
یکی میخام برای پارس یه سیستم توپ ببندم
برای ۴۰۵ که همون jbl ۹۳۸ باشه ؛)
اخرش نگفتی چه امپی ببندم داداش فقط خر دفه که پرسیدم یه چیز جدید گفتی ؛)
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
من امروز تاظهر دارم میرم توپخون که 6944کنوود بگیرم فکرکنم قیمت حدود160باشه پخشم u3053
کنوود هستش به نظر شما انتخاب بهتری با این قیمت دارم.
البته با یه آمپ مثل pioneer3500.
92.8.09
سلام و ارادت خدمت دوستان
نمیدونم چرا پست قبلیم حذف شد شاید به خاطر نوشتن اسم یه سایتی باشه به هر حال امیدوارم این یکی دیگه حذف نشه
با کمک شما دوستان باند و امپلی رو گرفتم فقط یدونه پخش مونده که با جیب خالی نمیدونم چی بگیرم "پدر پول بسوزد که دراورد پدرم..."
چند تا انتخاب کردم ظاهرشون خوبه نسبت به قیمتشون دوستان اگه باطنشون رو هم میدونن کمک کنن اولویت اول قیمت ارزونه و یه چند سالی کار کنه!!!
Kenwood U 156
Maxeeder 2523
این دو تا هم ارزونا هستن: Goldsky CR 4807 و Maxeeder D6
ممنون.
سلام به همگی و مخصوصا به آقا حمید
با 400 تومن چه آمپی میشه خرید؟
در آینده در نظر دارم کامپ و ساب هم اضافه کنم ولی الان فقط دو جفت کواک دارم
پخشم 9887 هست
=============
حمید آقا اینترفیس اسکانیا رو میشه پیدا کرد؟
سلام
در هر صورت تا قیمت 400 بهترین باند کواکسیال چیه که صدای باکیفیتی داشته باشه ؟
jbl t696 چه جور باندیه ؟
کاپا اینفینیتی چی ؟
یا AUDIO SYSTEM CO 609 PLUS
اینا متفرقه هم دارن ؟
اگه دارن از کجا میشه فهمید ؟
Last edited by ramtinzartosht; 31-10-2013 at 14:48.
دوستان از پخش چیزی نمیدونم... یه ماشین صفر ایاشلا میرسه دستمون که ضبط نداره... پراید... حالا دنبال اینک که یه ظبط نسبتا خوب و اگر لازم باشه و شما بگید باندهارو هم عوض کنم.. خواهشا راهنماییم کنید... فقط قیمت پخش و باند بالای 300 نره!!! اصلا داریم یه همچین چیزی؟ دنبال امپ و این چیزها هم نیستم... چون بصورت خیلی حرفه ای برام صدا مهم نیست... همین که کیفیت داشته باشه کافیه.....بلوتوث داشتن و این چیزها هم زیاد ملاک نیست... میگم که فقط یکم رو کیفیت حساس هستم.... بودجمم نهایتش همینه
Last edited by hasanoooooooo; 31-10-2013 at 15:24.
سلام و ارادت
بنظر من 130 هم در توع خودش بد نیست ، حدود 130 تومنه
اگه میتونی جلو جاش بدی ، بد نیست چون انتخاب دیگه ای که نداری. اما بدون آمپ نمیدونم صداش راضیت کنه یا نه؟
خوبه بنظرم، الان که ساعت 5 هست. چیکار کردی؟ چی خریدی؟
دلیل حذف پست معمولا پ خ میشه. احتمالا برخلاف قوانین بوده.
چشم یسته هم خواستید انتخاب کنید، کنوود رو انتخاب کنید
نفرمودید چند کانال و برای چه درایوی؟
4 کانال خوب با این قیمت دیگه فکر نکنم پیدا بشه، حداقل پایونبر 8604حدود 480 تومن
دو کانال هم حدود 300
صدای با کیفیت609 ، متفرقه هم ندارن اما حدود 450 تا 500 فروش دارن
696 هم خوبه بنظرم اما آمپ قوی میخواد
کاپا رو نمیدونم اما کلا کلا صداشون کیفیتی هست
690 هرتز هم خوبه بنظرم
هدیونیت پایونیر 155 که فقط فلش میخونه،حدود 180 تومن فکر کنم اسپیکرهایی که بدون آمپ بخواید ببندید میتونید حدود 120 تا 150 تومن از برند های پایونیر و کنوود و jvc انتخاب کنید
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)