تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 664 از 1805 اولاول ... 16456461465466066166266366466566666766867471476411641664 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,631 به 6,640 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من دوستم از شاتل طرح ۱۲۸ گرفته.دانلود از سرور های خارجی روی ۸ ولی از ایرانی روی ۵۰۰ .خلاصه هر شب از ایران ۱۱ گیگ دانلود می کنه.چرا ما رو نمیزارن با این سرعت از سرور های ایرانی دانلود داشته باشیم؟

چرا اگر کاربر زیاده پس چرا میان طرح های یک ساله با مودم رایگان میدن تا کاربرانشون بیشتر بشه؟چرا مخابرات مشهد همانند مخابرات تهران و یا اصفهان همل نمیکنه؟چطور اون ها از پس هزینه های نامحدود بر میان ولی مشهد نه؟
    چرا برای اپراتور ها نمی گین که یکم روابط عمومی رو از ۷۰۰ ایرانسل یاد بگیرن؟

چرا مدیران یاد نمی گیرن که با مردم باشن.یعنی شما از مشکلات خبر نداشتین تا اینکه اومدین اینجا؟ساید کسی آدرس اینجارو بهتون نمی داد اون وقت بازم راحت میشستین پشت میزتون.

چرا هنوز اینترنت میدین؟چرا هیچ وقت نوع آوری ندارین.چرا اینقدر به خودتون مطمعنا هستین که کارتون درسته؟
    خسته ام خوابم می یاد ولی فردا بازم سوال دارم.

2. 8 کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اه دیر رسیدم

ولی خب عیب نداره دوستان رو این تاکید کنید که نامحدود هارو برگردونند

همون طور که دوستمون گفتن اگه گرونه واسه تمام ایران گرونه

بعدشم این انحصاری که روی خط فیبر نوری هست اره مخابرات میزاره شرکت دیگه بیاد ولی به خاطره اون ساختمونی که شرکت دیگه تجهیزاتش رو توش بزاره اجاره گزافی می گیرند که باعث میشه شرکت های خصوصی طرف فیبر نوری نیانند

4. 3 کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

مثل اینکه دیشب اینجا خوب شلوغ و پربازدید بوده .
    طوری که آقا میثم هم اینجا بودند و تاپیک رو زیر نظر داشتند .
    من که دیشب نبودم .

به نظرم آقای ملک جعفریان باید این مطالب و گفته های ما رو با دیگر اعضای هیئت مدیره نیز درمیان بزارند .
    چون ایشون به شخصه و تنهایی نمیتونند کاری صورت بدند .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقای ملک جعفریان یه عرض کوچیک داشتم زمانی که من و چندی از دوستان همین فروم اومدیم برای اعتراض به برداشتن غیر قانونی شبانه و بدون اطلاع دادن به کاربر.
    بعد از اینکه کارمنداتون اقایان (نایبیان ثاقب عادل )متوجه اشتباشون شدن
    خود اقای ثاقب گفتن که شرکتهای خصوصی از خود ما اینترنت میگیرن
    و کاربر بخاطر شبانه رایگان هزینه میکنه و این حق کاربراست اگه اینطور هست چرا برداشتین؟؟؟؟
    اقای تاروردی در مورد برداشتن طرح نامحدود جواب کوبنده ای دادن: (این سیاست استانه) میشه در مورد این جمله توضیح بدین؟؟ به قول دوستمون اگه گرونه واسه تمام ایران گرونه چرا بقیه استانها نامحدود دارن ؟؟؟چرا مشهد به عنوان اولین استان نامحدودش برداشته شده؟؟؟

نامحدود رو برداشتین هزینه رو زیاد کردین شبانه رایگان هم که محدود کردین سرعت هم که قربونش برم رو 90 تاست
    اقای جعفریان نمیشه که کاربر بخاطر دانلود شبانه با کلی تررس هر ساعت سایت گلدنت رو چک کنه که ازش حجمی کم نشه
    با خون دل کلی هزینه کردیم
    خواهشا این وضعییت نابسامان رو درست کنید
    با تشکر
    Last edited by shoojats; 31-10-2013 at 08:43.

7. 7 کاربر از shoojats بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان یک خواهش داشتم ببینید یک سری موارد هست واقعا ازدست کسی برنمی یاد عوض کردنشون شما هم بجای اینکه اول همین مشکلات طرح های خودمون رو مطرح کنید گیردادین به اونا که حاضرم قسم بخورم دراخرم به هیچ جا نمی رسیم
    یکی همین مورد نامحدود که مطمئن باشید دیگه برنمی گرده خیلی ازاستان ها هم وضعیت خراسان رو دارن مثل قم اصفهان یا همین اخرین مورد لرستان که همین هفته پیش برداشت این برمی گرده به سیاست کلی اینترنت ایران که متاسفانه همه دارن این روش رو پیاده می کند که بصورت حجمی ارائه کنند مثلا دیدید که اسیاتک اخیرا چه گندی زد به نامحدوداش پس مطمئن باشید بقیه استان ها هم به وضعیت خراسان دچارمی شند مگه اینکه اتفاق خاصی بیفته وسیاست کلی اینترنت ایران عوض بشه که فعلا بعید می دونم
    بحث فیبرنوری هم یک مورد کشوری هستش که تمام ایران دچار انحصارمخابرات هستن وبازم با مطرح کردن تو این تاپیک به جایی نخواهیم رسید
    البته مطرح کردن این موارد خوبه ولی دیگه گیردادن که چرا فلان جاپس این جوریه واینجا این جوری هیچ فایده ایی نداره
    پس خواهشا فعلا تمرکزکنید روهمین مشکلات طرح های موجود تا همین موارد رو فعلا یک سروسامون بدن بقیه موارد پیشکش

9. 6 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

منکه دیگه خسته شدم . هر روز چک می کنم 1 گیگ از حجمم کم میشه حالا چه دانلودی داشته باشم چه نداشته باشم !

11. 2 کاربر از jacket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

خداییش ما مشهدی ها ترکوندیم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چی همه مدیر ریخته بود دیشب! میثم، مهران و...

13. 3 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hugh Jackman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

تاپیک و ببین , مدیر عامل اومده اینجا

مرسی از دوستانی که سوالها رو پرسیدن , دمتون گرم

15. 5 کاربر از Hugh Jackman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوستان والا من که که یه دو سه روزی بود که طرحمو از ترس اینکه پولم حروم نشه شارژ نکردم تا اینکه دیگه امروز مجبور شدم یک گیگ شارژکنم امیدوارم دیگه حجمم یهو تموم نشه.
    مشکلات رو که بچه ها همه گفتن در مورد تموم شدن ناگهانی حجم بچه ها که اقای ملک جعفریان گفتن ای پی تون -- میشه و یه نفر دیگه میاد از اکانت شما دانلود میکنه اینو بگم که اگه اینطور باشه و یکی دیگه بیاد از اکانت من دانلود کنه پس باید این مقدار دانلود توی ریز کارکرد من ثبت بشه که چنین چیزی نیست پس لطفا درایت فرموده و این مشکل رسیدگی ویژه بکنید چون حق الناس است وقابل بخشش نیست.

17. 6 کاربر از n shh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستانی که بعد از رفتن مدیر عامل اومدند و مشکلاتو اعتراضشون رو گفتند :

لطف کنید امشب (یا هر شبی که مدیر هست ) بیاید و مجدد اینارو اعلام کنید، چون ایشون کلا صفحاته قبلو نمیخونه ، و از همون انتها شروع میکنه به پاسخ دادن به پست های جدید

البته من و دوستم (saeedaz09) تقریبا اکثر مشکلاتو جمع بندی و مطرح کردیم ، اما خب تکرار این مشکلات اونم با بیان جدید ، مفیده

اینطور که ایشون گفتند ، امشب هم مجددا سر میزنند به فروم ، پس دوستانی که میتونند ، حاضر باشند
    Last edited by man.u; 31-10-2013 at 15:13.

19. 4 کاربر از man.u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •