تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1306 از 2365 اولاول ... 30680612061256129613021303130413051306130713081309131013161356140618062306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,051 به 13,060 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برای jbl ۹۳۸ هم اخر سر نگفتین چه امپی بخرم

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    من10صفحه اخرو خوندم الانم تو کما هستم چون مخم سوت کشید,بگذریم
    من زیاد اطلاعات ندارم,لطف کنین راهنماییم کنین و به سوالام جواب بدین.ببخشین زیادن!
    واسه 405 میخوام تا یک تومن سیستم ببندم
    هد یونیت: چی بگیرم؟ ترجیحا سی دی خور نباشه چون نیاز نیست و خروجی های مناسبی داشته باشه؟
    باند:یه جفت 6975 پایونییر یااا 718 کنوود به همراه دو تا باند گرد(کامپوننت؟) یااا پیشنهاد شما چیه؟(باندهاش تا400 و امپ مورد نیاز تا200)
    بیس یه جفت کواک برام کافیه من بیشتر با تیس تیس حال میکنم با این حال نیاز به ساب هست؟
    برای یه جفت باند,یه امپ 2کاناله نیازه؟
    اگه یه جفت کواک و یه جفت کامپوننت بذارم به چند امپ یا چند کانال نیاز دارم؟
    میشه به هد یونیت هم امپ وصل کرد و هم باند به صورت جدا(مستقیم) :در صورت وجود یک جفت کواک و یک جفت کامپ؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من10صفحه اخرو خوندم الانم تو کما هستم چون مخم سوت کشید,بگذریم
    من زیاد اطلاعات ندارم,لطف کنین راهنماییم کنین و به سوالام جواب بدین.ببخشین زیادن!
    واسه 405 میخوام تا یک تومن سیستم ببندم
    هد یونیت: چی بگیرم؟ ترجیحا سی دی خور نباشه چون نیاز نیست و خروجی های مناسبی داشته باشه؟
    باند:یه جفت 6975 پایونییر یااا 718 کنوود به همراه دو تا باند گرد(کامپوننت؟) یااا پیشنهاد شما چیه؟(باندهاش تا400 و امپ مورد نیاز تا200)
    بیس یه جفت کواک برام کافیه من بیشتر با تیس تیس حال میکنم با این حال نیاز به ساب هست؟
    برای یه جفت باند,یه امپ 2کاناله نیازه؟
    اگه یه جفت کواک و یه جفت کامپوننت بذارم به چند امپ یا چند کانال نیاز دارم؟
    میشه به هد یونیت هم امپ وصل کرد و هم باند به صورت جدا(مستقیم) :در صورت وجود یک جفت کواک و یک جفت کامپ؟
    سلام دوست قرمزم
    1-پخش كن وود مدل U256 حدود 200 تومن(خروجيش كامل نيست) يا آلپاين X303 كه 750 قيمتش هست
    2-اسپيكر براي استيج عقب JBL GTO 938 حدود 200 تومن يا اينفينيتي كاپا مدل 693.9i حدود 360 تومن
    3-استيج جلو چون فركانس بالا دوست داريد (ولي كار استانداردي نيست) سوپر تيوتر پايونير S20 قيمت 120 تومن
    4-آمپليفاير دو كانال پايونير GM-5500T قيمت حدود 310 تومن
    5-پك برق حدود 45 تومن
    جمع كل:1.035.000
    --------------------------
    اگر كامپوننت خواستيد ببنديد:
    دو جفت گليدن MX 165 Pus قيمت هر جفت 357 تومن جمعا 714
    آمپ پايونير مدل GM-D8604 حدود 450 تومن
    جمع 1.164.000
    واقعا با يك ميليون كامپ خوب و آمپ خوب نميتونيد بگيريد.بايد بودجه رو به دو برابر افزايش بديد.
    =====================================
    "برای jbl ۹۳۸ هم اخر سر نگفتین چه امپی بخرم"
    پايونير 5500T اگر دوكانال ميخواهيد. واگر 4 كانال ميخواهيد پايونير 8604

4. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 212vr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

با تشكر از آقا حميد سيستم ما هم استارت خورد
    قطعات شامل يه كواك co609
    يه هديونيت140e
    آمپ 5500
    پك سيم rca
    البته زحمت خريدم به پاي آقا حميد افتاد كه ازشون همينجا تشكر ميكنم

6. این کاربر از 212vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوست قرمزم
    1-پخش كن وود مدل U256 حدود 200 تومن(خروجيش كامل نيست) يا آلپاين X303 كه 750 قيمتش هست
    2-اسپيكر براي استيج عقب JBL GTO 938 حدود 200 تومن يا اينفينيتي كاپا مدل 693.9i حدود 360 تومن
    3-استيج جلو چون فركانس بالا دوست داريد (ولي كار استانداردي نيست) سوپر تيوتر پايونير S20 قيمت 120 تومن
    4-آمپليفاير دو كانال پايونير GM-5500T قيمت حدود 310 تومن
    5-پك برق حدود 45 تومن
    جمع كل:1.035.000
    --------------------------
    اگر كامپوننت خواستيد ببنديد:
    دو جفت گليدن MX 165 Pus قيمت هر جفت 357 تومن جمعا 714
    آمپ پايونير مدل GM-D8604 حدود 450 تومن
    جمع 1.164.000
    واقعا با يك ميليون كامپ خوب و آمپ خوب نميتونيد بگيريد.بايد بودجه رو به دو برابر افزايش بديد.
    =====================================
    "برای jbl ۹۳۸ هم اخر سر نگفتین چه امپی بخرم"
    پايونير 5500T اگر دوكانال ميخواهيد. واگر 4 كانال ميخواهيد پايونير 8604

سلام
    ممنون ولی یکم فاصله ها از هم زیاده!پخش کنوود200تومن پخش آلپاین750تومن؟
    میگیری چی میگم؟دو سه تا نزدیک هم بگو لطفا تو رنج 250تا300 پخشو میگم!
    کواک هم همین فاصله ی قیمتاشون زیاده من سر در گم میشم!
    با این هزینه یک تومن بهترین سیستمی که میشه بست رو میخام.
    به این سوالم جواب ندادین که یه جفت کواک به همراه یه جفت کامپ میشه بست؟آمپ چن تا میخاد؟
    اگه یک یا چن تا سایت کامل از لحاظ اطلاعات ضبط و باند وقیمت ها سراغ دارین ممنون میشم بهم بدین که تحقیق کنم
    Last edited by perspolis55; 28-10-2013 at 12:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    به این سوالم جواب ندادین که یه جفت کواک به همراه یه جفت کامپ میشه بست؟آمپ چن تا میخاد؟
    اگه یک یا چن تا سایت کامل از لحاظ اطلاعات ضبط و باند وقیمت ها سراغ دارین ممنون میشم بهم بدین که تحقیق کنم
    با اجازه از آقا حمید
    به نظر من برای پخشت پایونر 355BT وردار،قیمتش حدود 250 هست.امکاناتش خیلی خوبه
    به نظر من کواک رو با کامپ نبندی بهتره؛به جاش میتونی یه جفت کواک با ساب بذاری بعد یک جفت تیوترS20 هم بذاری
    البته این نظر منه،فک میکنم صداش بهتر و قویتر هست

9. 2 کاربر از Saeed_S20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    سلام
    من بر اساس علائق شما عرض كردم.چون فقط usb ميخواهين.من اين دو برند رو ميشناسم و كيفيت كارشون رو ديدم.پايونير رو نميدونم Digital Media داره يا نه.اگر ميفرموديد پخش ميخواهين و محدود به اين گزينه نميكردين چرا مدلهاي متنوعي هست.
    با 1 ميليون نميشه صداي خوبي گرفت. اگر دنبال فقط يه صدا هستيد اون فرق ميكنه.شايد من بلد نيستم چون سعي كردم هميشه براي گوشهام ارزش قائل باشم (حمل بر جسارت بنده نگذاريد)حتي اگر برم قرض كنم ميكنم ولي يه سيستم استاندارد رو ميشنوم،لذا سعي ميكنم كالاهائي كه صداي خوبي ندارند رو به دوستان پيشنهاد نكنم تا اينكه مجبور بشن در كوتاه مدت كل قطعاتشون رو تعويض كنند. همون ابتدا بهشون ميگم خوب و اصولي هزينه كنند ولي يكبار اين هزينه را پرداخت نمايند.
    در مورد بستن كواك و Comp هم باز كار استانداردي نيست.ولي موزيك به سليقه شنيداري بستگي داره و هستند كساني كه اين كار رو انجام ميدند.
    در مورد آمپليفاير ،مسلما دو تا آمپ دو كانال بهتر از يك 4 كانال هست(مخصوصا براي قدرت هاي بالا) ولي چون از نظر اقتصادي اصلا به صرفه نيست بهتره يه 4 كانال با حد اقل 100 وات واقعي و از برندهاي معتر بازار تهيه گردد.
    در ارتباط با اعلام آدرس سايت متاسفانه خلاف قوانين هست و نميتونم اين كار رو انجام بدم.
    Last edited by hamidR15; 28-10-2013 at 14:28.

11. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    من میخواستم سیستم برای 206 جمع کنم تا چهار تومن هم بودجمه.
    امروز رفتم توپخونه میخواستم دو تا ساب Pioneer TS-W3002D4 بگیرم ولی هیج جا نیستش! سابی هست که قدرتش در این حد باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    من بر اساس علائق شما عرض كردم.چون فقط usb ميخواهين.من اين دو برند رو ميشناسم و كيفيت كارشون رو ديدم.پايونير رو نميدونم Digital Media داره يا نه.اگر ميفرموديد پخش ميخواهين و محدود به اين گزينه نميكردين چرا مدلهاي متنوعي هست.
    با 1 ميليون نميشه صداي خوبي گرفت. اگر دنبال فقط يه صدا هستيد اون فرق ميكنه.شايد من بلد نيستم چون سعي كردم هميشه براي گوشهام ارزش قائل باشم (حمل بر جسارت بنده نگذاريد)حتي اگر برم قرض كنم ميكنم ولي يه سيستم استاندارد رو ميشنوم،لذا سعي ميكنم كالاهائي كه صداي خوبي ندارند رو به دوستان پيشنهاد نكنم تا اينكه مجبور بشن در كوتاه مدت كل قطعاتشون رو تعويض كنند. همون ابتدا بهشون ميگم خوب و اصولي هزينه كنند ولي يكبار اين هزينه را پرداخت نمايند.
    در مورد بستن كواك و Comp هم باز كار استانداردي نيست.ولي موزيك به سليقه شنيداري بستگي داره و هستند كساني كه اين كار رو انجام ميدند.
    در مورد آمپليفاير ،مسلما دو تا آمپ دو كانال بهتر از يك 4 كانال هست(مخصوصا براي قدرت هاي بالا) ولي چون از نظر اقتصادي اصلا به صرفه نيست بهتره يه 4 كانال با حد اقل 100 وات واقعي و از برندهاي معتر بازار تهيه گردد.
    در ارتباط با اعلام آدرس سايت متاسفانه خلاف قوانين هست و نميتونم اين كار رو انجام بدم.

من که گفتم چیزی از این قضایا سر در نمیارم و دارم از شما راهنمایی میگیرم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی ببخشید.پخش هم گفتم ترجیحا بدون سی دی وقتی بدون سی دی تو این رنج قیمت و با امکانات کافی وجود نداره خوب به خاطر امکاناتش مجبورم سی دی خور بگیرم.
    ولی واسه من تعجبه که جی بی ال938 با اینفی 693 فرق چندانی ندارن با هم ولی قیمتاشون خیلی متفاوتن.
    دارم به این نتیجه میرسم که یه جفت کواک از بین جی بی ال938 و اینفینیتی693 و پایونییر6975 v2 بگیرم.شما کدومو توصیه میکنی که ارزش یه بار هزینه رو داشته باشه با بهترین کیفیت؟
    آمپ5500 پایونییر یا6500پایونییر
    یه ساب تا200 210 هم به من معرفی کنی؟
    و کنوود u456یا پایونیر3550 یا یه پخش با امکانات مناسب و خروجی کافی؟
    اگه امکانش هست سایت رو برام پیام شخصی بفرستین
    بازم ممنون از اقا حمید
    Last edited by perspolis55; 28-10-2013 at 19:39.

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

سلام حميد جان.
    پخش پايونير 80PRS ميشه تهيه كرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •