riven که وحشیهتو تیم فایت هم خوب جواب میده ,شما احتمالا riven باز به طورت نخورد,نه به نظر من که چمپ ضعیفی نیست,jayc رو نمیدونم ولی rene رو بهتره hybrid تانک و ad بری
از سایت خوده لول دانلود کن 100% تضمینیه فقط تو انتخاب windows یا مک و سرور دقت کن![]()
riven که وحشیهتو تیم فایت هم خوب جواب میده ,شما احتمالا riven باز به طورت نخورد,نه به نظر من که چمپ ضعیفی نیست,jayc رو نمیدونم ولی rene رو بهتره hybrid تانک و ad بری
از سایت خوده لول دانلود کن 100% تضمینیه فقط تو انتخاب windows یا مک و سرور دقت کن![]()
آقا rank خیلی باحال تره درسته؟ چطور می شه وارد ranking شد؟
اکانت lvl30 به علاوه 16 چمپ که مال خودت باشه (اونایی که هر هفته مجانی اند حساب نیس)
اونوقت میتونی رو دکمه play کلیک کنی و بعدش به جای نرمال، Ranked Solo/Dou رو انتخاب کنی.![]()
یعنی حالا حالا ها نوب باشیم؟ پس
دارم داریوش تمرین می کنم فعلا
یه مقداری تنش تو Ranked زیاد تره ... بازی خیلی جدی گرفته میشه و اون هدف اولیه بازی کلا فراموش میشه (که برای سرگرمیه). در نتیجه flamerها و leaver ها اعصابتو خورد میکنند. همین نرمال برای fun خیلی از Rank بهتره. هرچند بعضیا همین نرمال هم خیلی جدی می گیرند و وقتی می بازن می خوان دنیا رو روسر هم تیمی هاشون خراب کنند. در کل کسایی میرن rank که اینترنت شون از ثبات کافی و کیفیت مناسبی برخورداره و در هر rule ایی بازی کردن رو بلدند.
اقا رکورد باخت رو تو لول شکستمدر عرض 6 دقیقه بازی رو به طور کامل باختم و تموم شد.afk و ... هم نداشتیم بازی 5 به 5 نرمال بود (هر دو تیم هم تقریبا همه لول 30 بودن ) دیگه ببین چه جور شده
حالا اینجاش باحاله که یه sona اومد همه رو کشت .هر کی تونست رو این رکورد بزنه بگه ببین این چجور ممکنه؟
اون اخر هم نه IP داد نه گذاشت ریپورت کنم نه گذاشت honor بدم.صفحه ای اومد که اخر بازی وقتی داری spect میکنی میاد ظاهر شد و نوشته بود تیم بنفش برد
![]()
خیلی با حال بود واقعا؟؟؟![]()
تیم کجا بود بابا چیزم پاره شد اومدم سیلور![]()
1 روز دیگه بن شدممرسی که 1 روزه بنم میکنه
سلام
جایزه رده های مسخره سیلور با هم فرقی داره؟
والا هممون سر کاریم
فکز کنم سیستم matchmaking به RP خریداری شده هم بستگی داشته باشه.
leader تیم ما با adc 4 بار به ساپورت حریف feed داد.
یعنی این قدر سیستمشون آشغالیه
3 تا کیل گرفتم ول بازی اما چه فایده.
سرورای مسخرشون هم امروز پوکیده بود.
من رو از serrie siver II کشوند نزدیک سیلور 5
مضحکه عام و خاص شدم.
Last edited by lordthunder; 28-10-2013 at 06:59.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)