عکس سالم اسکن شده ولی موقع پرینت گرفتن راه راه میفته روش و رنگش تیره میشه (البته پرینت و اسکن سیاه و سفیده)
عکس سالم اسکن شده ولی موقع پرینت گرفتن راه راه میفته روش و رنگش تیره میشه (البته پرینت و اسکن سیاه و سفیده)
سلام
شرکت ما یه پرینتر hp deskjet 1220c داره که اونو بعد مدتها بلا استفاده بودن دوباره
می خوایم ازش استفاده بکنیم ولی یه مشکل داره کاغذ عکس و گلاسه رو نمیتونه بکشه
تو برای چاپ یعنی کاغذو یکم میکشه ولی نه تا جاییی که بره زیر هد و بدون کاغذ هد شروع به کار میکنه
که میشه کاغذو راحت کشید بیرون ولی با کاغذ معمولی همچین مشکلی نداره می خوواستم ببینم مشکلش
قابل رفع هست؟
سلام دوستان نظرتون درمورد خرید پرینتر Canon i-SENSYS LBP7018C
چی هست؟ آیا دستگاه مناسبی برای کارای خونگی و اداری با حجم کار معمولی هست؟ آیا پرینتر بهتری هم قیمت این پرینتر با مشخصات و امکانات مشابه تو بازار هست؟ یا اینکه همینو بخرم؟
بنظرتون معایب و مزایاش چی هست؟
سلام به دوستان گرامی یه پرینتر سامسونگ clp 315 دارم که وقتی داشتم فریمور روش نصب میکردم خاموش شد و دیگه روشن نمی شه لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم خیلی فوری هست ممون از لطف همه![]()
دوستان من یک پرینتر سه کاره ی اپسون مدل EPSON Stylus CX8300 دارم که جوهر اولیه که روش بود تموم شده و نزدیک به 3سال میشه که استفاده نشده ( البته من جوهر رو از پرینتر جدا نکردم ) برای راه اندازی مجدد چه باید کرد و اصلا کار می کنه یا نه ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید![]()
با سلام خدمت دوستان.من بعد از اینکه پرینترم رو شارژ کردم.یه مشکل پیش اومده.البته چیز خیلی حادی نیست ولی میخوام بدونم مشکل از کجاست.وقتی میخوام یه صفحه رو پرینت بگیرم پرینت کیفیتش خیلی خوب و تمیزه ولی پشت اون کاغذی که پرینت گرفتم قسمت پاینش یه سری خطوط سیاه و یه حالت کثیفی وجود داره البته کمرنگ هستش و چون اون پایین هستش مشکلی به وجود نمیاد ولی میخواستم بدونم مشکل از کجاس.ممنون.
این مشکل بعد از 30 تا 40 برگ گرفتن باید حل شه. در واقع این مشکل که پشت کاغذ رو سیاه می کنه یعنی تونر تو دستگاه ریخته شده. اگر ادامه داشته باشه و قطع نشه یعنی کارتریج رو بد شارژ کردی و همینطور داره تونر بیرون می ریزه
سلام.
من پرینتر canon LBP2900 دارم.زمانی که با سیستم خودم پرینت می گیرم مشکلی نداره اما هر وقت پرینترو share میکنم اولین سیستمی که از پرینتر به اشتراک گذاشته شده پرینت میگیره، بار اول مشکلی نداره اما پرینت دوم رو هر کس بفرسته پرینتر عمل نمیکنه.پیغام میده سرویس spooling به مشکل برخورده.سرویس رو در سیستم سرور ری استارت میکنم بازم مشکلش حل نمیشه.جالب اینجاست بعد از این پیغام حتی سرور هم نمیتونه پرینت بگیره و مجبور میشم درایور پرینترو دوباره نصب کنم.ویندوز ها همه 7 هست.فایروال هم خاموشه.همه چیز ظاهرا درسته.شبکه هم هیچ مشکلی نداره.خواهشا هر کس از اساتید عزیز میتونه بهم کمک کنه.ممنون
با سلام پرینتر من اپسون P50 زمانی که پرینتر بر وری سی دی و یا دی وی دی پرینت میزنه از مرکز خودش خارج میشه و چند میل به سمت چپ منحرف میشه من خیلی راه ها رو امتحان کردم مثلاَبرنامه رو پاک و دوباره نصب کردم و یا تنظیمات را دستکاری کردم توی خود برنامه .و یا هد کلین کردم خلاصه هر راهی که به ذهنم رسیده رو امتجان کردم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم ولی زمانی که پرینتر 3یا 4 ساعت کار نمی کنه درسته میشه و مثلاً 40 و یا 50 تا میزنه و دوباره .... به هر حال در صوتی که بتونید راهنماییم کنید ممنون میشم چون کمک خیلی بزرگی کردید مرسی .![]()
Last edited by maleki reza; 26-10-2013 at 23:12.
canon 4380 dn دارم
جدیدترین ورژن برای ویندوز 8 دانلود کردم
مشکل اصلی من وقتی با canon mf toolbox 4.9 میخوام چیری را اسکن کنم در حالت معمولی داخل این برنامه وقتی روی scan میزنم خودش اسکن میکنه اما وقتی تیک display the scanner driver را میرنم برنامه هنگ میکنه و بعد از حدود 1 دقیقه صفحه اسکن میاد
ممنون میشم راهنماییم کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)