پس چی بهتره با 5 میلیون تومن
پس چی بهتره با 5 میلیون تومن
asus N56vb البته اگر پیدا بشه .
اگر تا 6ماه دیگه صبر داشته باشید از دو جهت قیمتها میشکنه ، یکی رفع تحریم هاست که از نتایج مذاکرات دیروز مشخصه توافقی بین ایران و 5+1 بوجود میاد . و مورد دیگه هم اینه که تا چند ماه دیگه
تقریبا تمام شرکت های تولید کننده ی لپتاپ مدل های مختلفی از لپتاپ های لمسی رو به بازار ارائه میدن و حتی با قابلیت leap motion . و این تنوع باعث میشه که بعضی شرکتا که قیمت اینجور محصولاتشون رو بطرز وحشنتاکی گرون اعلام کردند(مخصوصا سونی) بخاطر رقابتی که بوجود میاد ، قیمت ها رو به شدت بیارن پایین . در کل هر چیز جدیدی که به بازار میاد در اویل قیمتش غیر منطقیه ولی ولی با گذر زمان به قیمت واقعیش نزدیک میشه
حرف شما درسته اما خیلی ها هستن که نمیتونند 6 ماه صبر کنند یه لپ تاپه قرار باشه 6 ماه برا خریدن یه لپ تاپ وقت صرف کنم که نصفی از عمرم رفته
من اون موقع که تازه اومد 3770 خریدم چند ماهه دارم حالش رو میبرم دوستان میگفتند نخرید میاد پایین این هم از پایین اومدنش که می بینید
یا اگر براتون بعضی چیزاش مهم نیست از مدل های دیگه بخرید اتفاقی نمیفته
مسلما دوستانی که واقعا نیاز به لپتاپ دارند بلاخره مجبور به خرید میشن . ولی یکی مثل بنده که یک لپتاپ core 2 duo داره که نسبتا قدیمیه براش ارزش داره که 6 ماه دیگه با همین سر کنه تا مثلا بجای یه لپتاپ صفحه لمسی ، مثلا یه لپتاپ با قابلیت leap motion یا حتی با پردازنده ی broadwell که نسل بعدی haswell بشمار میاد رو بخره و یا حتی با یک تکنولوژی جدیدتر .اون چیزی که مشخصه قمیت لپتاپ های جدیدی که وارد بازار شده اینقدر غیر منطقی هست که یکی مثل من به هیچ وجه سمت خریدش نمیره . مثلا شما باید برای یه لپتاپ vaio duo i7 هشت میلیون پول بدید که باهاش میشه یه پراید دسته دوم تمیز خرید
خودتون قضاوت کنید . اونایی هم که لپتاپ رو برای سرگرمی میخوان نه برای کار بهتره به سراغ خرید تبلت یا گوشی هوشمند برن که قیمتشون منطقی تره .
در حال حاضر به 3 دلیل اقتصادی خرید لپتاپ به صرفه نیست : 1- قیمت لپت ها ی جدید با پردازنده ی haswell صفحه ی لمسی از طریق خود شرکت های تولید کننده گرون اعلام شده چرا که این مدل لپتاپ ها تازه وارد بازار شدند و مشتری گزینه های زیادی برای خرید نداره و کامپانی ها تقریبا رقاباتی برای ارزون کردن این لپتاپ ها در همین ابتدای کار ندارند . ولی کم کم داره مدل های زیادی معرفی و روانه ی بازار میشه .
2- دلار گرونه و با این قیمت دلار که به احتمال زیاد تا چند ماه دیگه ریزش شدیدی داره ، خرید به صرفه نیست.
3- جدا از قیمت بالای دلار متاسفانه در مورد لپتاپ در کشورمون چیزی شبیه به قحطی و احتکار وجود داره . و همین کمبود واردات لپتاپ و اختکار باعث میشه که از این طرف هم قیمت لپتاپ ها تقریبا با دلار 4000 تومن و در بعضی مدل ها با دلار 5000 تومن برای مشتری در بیاد .
Last edited by rezaccna; 18-10-2013 at 20:34.
با سلام به دوستان
من یه لبتابی دیدم در حد نو و بدون کارتن از خارج وارد شده به قیمت 3200
میخواستم بدونم با شرایط فعلی و قیمت ،خرید این لبتابو درست میدونید ؟؟البته آکبندشم داره به قیمت 5200
لینک محصولو تو پایین میدم فقط فرقه اونی که من میخوام بخرم اینه که سی پی یوش مدل 3635 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از نظراتتون
داداش من کارم یه طوریه که با دلار سر کار دارم فقط میتونم بهت این اطمینانو بدم که دلار حداقل تا 1 ساله دیگه 3000 تومنه(100 تومن بالا یا پایین میشه)ودر مورد تکنولوژی جدیدم با توجه به صحبتهای شما اصلا نباید وسایل الکترونیکی خرید چون هر ماه یه تکنولوژی جدید میاد!!
در کل مشکل اصلی ما اینه که نمیدونیم چی میخایم!!واز چیزی که میخریم چه استفاده ای میخوایم بکنیم؟؟همیشه میخوایم جدیدترینو داشته باشیم در صورتی که شاید اصلا لازم نباشه !!البته برای کسی که پولش از پارو بالا میره بد نیست وراهیه برای خرج کردن ولی برای اکثریت لزومی نداره
باید بگم من با خرید اجناس جدید مخالفتی ندارم وخیلیم دوست دارم ولی بعضی مواقع لزومی نداره
خوش باشید
بعد از اینکه Broadwell اومد کم کم زمزمه های نسل بعد از اون با قابلیت های جدید تر به گوش می رسه اون وقت می خواهید چه کار کنید؟ باز هم صبر می کنید؟
این داستان مثل یک حلقه می مونه که هیچ پایانی نداره اگر داخلش شوید دیگه بیرون نخواهید آمد.
البته ما ایرانی ها بدبختیم که نسل جدید زمانی به اینجا می رسه که نسل بعدی تو راهه و همواره بین نسل حاضر و نسل بعد سردرگم خواهیم ماند.
با سپاس.
شما تمام حرف بنده رو نمی بینید و یک قسمتش رو بزرگ میکنید . بنده ی حقیر گفتم کسی که به لپتاپ احتیاج زیادی نداره و برای سرگرمی میخواد بخره با این قیمتا خرید تبلت و گوشی هوشمند منطقی تره . معمولا کسانی که لپتاپ میخرن حداقل 4 سال این لپتاپ رو با خودشون دارند و بعضیا هم بیشتر ، برای همین اگر شخصی یه لپتاپ ساده با یه سی پی سو نسل سوم بخره تا چند سال دیگه باید حسرت نداشتن بعضی چیزا با لپتاپش رو بخوره . اگر هم کسی پولش از پارو بالا میره که هیچی چون هر 6 ماه میتونه یک لپتاپ بخره . همین لپتاپ n550jv نه بخاطر قیمت دلار بلکه برای عدم واردات و احتکار شرکت های محترم قیمتش کاذبه با همین دلار 3تومنی قیمتش باید حول و حوش 3میلیون باشه ولی میبینید که بخاطر علاقه مردم به این مدل شرکت ها ی وارد کننده دارند سو استفاده میکنند . و حداقل 1 میلیون بالای قیمت واقعیش این مدل رو میفروشن . حالا اگر کسی نیاز شدید به لپتاپ نداره چرا باید برای خرید این مدل عجله کنه؟ درسته پول بی ارزش شده ولی 1میلیون اختلاف برای حداقل 90 درصد مردم هنوز پول زیادی بحساب میاد چرا که طرف باید چند ماه کار کنه که بتونه 1تومن پس انداز کنه ، مخصوصا توی شهرستان که پول در اوردن خیلی سخته. در ضمن بنده نظر شخصیم رو گفتم که خودم ترجیح میدم صبر کنم چون با همین لپتاپی که دارم کارم راه میوفته و هرکس شرایط خاصی داره و باتوجه به شرایطش (نه حرف بنده و شما) یا میخره یا نمیخره . بنده فقط گفتم به این دلایل خرید لپتاپ اونم برای کسی که احتیاج زیادی نداره ، در حال حاضر منطقی نیست .
Last edited by rezaccna; 19-10-2013 at 14:36.
سلام دوستان من دنبال یه لپتاپ 17 اینچی با کیفیت میگردم ولی پیدا نمیکنم
راستی دوستان این لپتاپ های msi چرا اینقدر گرونه تو ایران من هر جور قیمت جهانیشونو با دلار آزاد حساب کردم باز خیلی پایینتر در اومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)