از لحاظ سخت افزاری کمی ضعیفتره و این تفاوت محسوس نیست.اما دارید لپ تاپ hp میخرید خوب حواستون رو جمع کنید یه وقت دستگاه ریفربیش بهتون نندازن.همه جای لپ تاپ رو خوب بررسی کنید.
از لحاظ سخت افزاری کمی ضعیفتره و این تفاوت محسوس نیست.اما دارید لپ تاپ hp میخرید خوب حواستون رو جمع کنید یه وقت دستگاه ریفربیش بهتون نندازن.همه جای لپ تاپ رو خوب بررسی کنید.
ریفربیش برای اچ پی زیاد تر از برند های دیگه هست ؟
لطفا یکم بیشتر توضیح بدید که به چه چیزهایی باید دقت کنم
شما با این پول می تونی از سونی بخری که کفیت و قدرت بیشتری داره
اینو خودم 3600 از پایتخت خریدم
sony vaio feat e15
پردازنده:intel core i 7 3600u/2.5 up to 3.2 ghz
کارت گرافیک:intell hd 4000/nvidia geforce gt 740 with optimus technology 2gb up to4gb gddr5
صفحه نمایش:full hd 15.6
رم:4gb up to 8 gb
فضا:1tb h.d.d
درایو نوری:dvd super multi drive
سیستم عامل:windows 8
وزن:2.5 کیلو با
گا رانتی:3 سال ایران رهجو همراه با کیف
من اکثر بازی ها رو ultra بازی می کنم و بقیه رو high البته اگه با 15-20 فریم کنار بیای رو ultra میشه بازی کرد
جنس لپ تاپ و کیبورد عالیه ومثل کیبورد های pc میمونه
صفحه نمایش ips وعالی
وبکم و میکروفون عالی
تاچ پد که آنقدر خوب است که من این پیغام رو با اون میذارم
بلندگو ها آنقدر صدای بلند و واضحی ایجاد میکنند که به بلندگو های دسک تاپ نزدیک است
و مهم تر ازهمه وقتی 24 ساعته need for speed most wanted بازی کنی دستگاه اصلا داغ نمی کنه
Last edited by omid1380; 18-10-2013 at 14:36.
یکم این موضوع دلسردم کرد رفتم تو فکر منتظر موندن برای ایسوس که حداقل مطمئن باشم از خریدم .. گارانتی خوب برای اچ پی چیه ؟ ایران اچ پی ؟
برندهای hp,sony,acer,dell .البته شاید 1% لپ تاپ های سونی ریف باشند.اما hp تو این مورد رکورد زده.اول از همه روی جعبه رو نگاه کنید.اگه اثری نبود لپ تاپ رو به دقت نگاه کنید ,بخصوص جای باطری رو نگاه کنید که اثری از ریف روش نباشه.و در آخر با وارد کردن شماره سریال لپ تاپ در سایت hp میتونید ازین مورد آگاه بشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)