تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: محمد اس2

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض محمد اس2

باسلام به همه دوستان خسته نباشین ممنون میشم کمکم کنید..... من یک اس پلاس تو خریدم خوب کار میکرد بعد مدتی گاهی با باز کردن بعضی از برنامه ها هنگ میکرد...
    دوراه بود یا باید باتری در میاوردم یا صبر میکردم گوشی بعد چند دقیقه رسیت میشد... بعد راممو عوض کردم سرعتم خیلی بالا رفت و اون هنگ خیلی کم شد
    شاید هفته ای یک بار تاز هنگش سریع ریست میشه خواستم دلیل این مشکلو بدون ممنون میشم کمک کنین

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

باسلام به همه دوستان خسته نباشین ممنون میشم کمکم کنید..... من یک اس پلاس تو خریدم خوب کار میکرد بعد مدتی گاهی با باز کردن بعضی از برنامه ها هنگ میکرد...
    دوراه بود یا باید باتری در میاوردم یا صبر میکردم گوشی بعد چند دقیقه رسیت میشد... بعد راممو عوض کردم سرعتم خیلی بالا رفت و اون هنگ خیلی کم شد
    شاید هفته ای یک بار تاز هنگش سریع ریست میشه خواستم دلیل این مشکلو بدون ممنون میشم کمک کنین
    منظورتون اس2 پلاسه محمد آقا ؟

قبل نصب رام فول وایپ میکنید ؟
    رام رسمی نصب میکنید ؟
    چه برنامه هایی تا قبل از پایین اومدن سرعت گوشی نصب میکنید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بله اس تو پلاس
    راستش فول وایپ نمیدونم چیه
    بله رام اصلی هست
    من دو یا سه مسنجر یک خبر خوان و یک بازی هواشناسی بود..... البته سیستمم ویروسی بود وصل کردم به سیستم قبل تعویض رام بعد اینطور شد
    یعنی ویروس تاثیر داره بر سیستم عامل اندروید... بعضی از برنامه ها هم که نصر میکنم یهو مینویسه متوقف شد نمیدونم چرا گاهی مثل بازار گاهی باز میکنم مینویسه متوقف شد و دوباره باید باز کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام. ببخشید تازه این گوشیو گرفتم. دیشب که میخواستم صدا ضبط کنم, آیکون ضبط دیفالت خود سیستم توی صفحه پیدا نکردم, ولی داخل برنامه ها هست و غیر فعالم نشده. نمیدونم چطوری باید برش گردونم . ممنون میشم کمکم کنید. اس ٢ هستش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •