تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 13 اولاول ... 78910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 125

نام تاپيک: Beyond: Two Souls

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

نوکرم D:
    بیاند و هوی رین تقریباً یه چیزن!
    به نظرم تنها دلیلی که هوی رین نمره های خوب گرفته، جوگیری منتقد ها بوده! اگر بیاند به خاطر گیم پلی ضعیف (یا حتی عدم وجود چیزی به نام گیم پلی) نمره کم گرفته پس قائدتاً هوی رین هم باید نمره کم میگرفت!(یا اصلاً برعکس!)

بازم نوکرم D:
    هیچ نظری نسبت به جمله جو گیر شدن منتقدها ندارم چون اون موقع به راحتی میشه همه چیزو در هر بازیی زد به پای جو گیرشدن. تو که عنوان بهترین بازی سال قبل رو به خوبی میشناسی

اما این که قائدتا هوی رین هم باید مثل بیاند میشد رو توضیح میدم، نه اصلا قضیه اینه که کیج بیاند رو نسبت به هوی رین خیلی تغییر داده و فقط این گیم پلی نبوده که اسیب زده بلکه نوع روایت داستان بیاند هم به بازی اسیب زده اما در هوی رین به این شکل نبود. داستان در هوی رین همه چیز بازی بود، سایه داستان به قدری قوی بود که کاملا گیم پلی رو زیر پوشش خودش قرار داده بود.
    اما تا الان در چند نقدی که از بیاند خوندم کیج در روایت داستان هم به مشکل برخورده چیزی که به شخصه خود من اصلا انتظار همچین اتفاقی رو نداشتم و منتظر یک چیزی فراتر از هوی رین بودم.
    یک داستان و روایت قدرتمند چیزی که باعث شد واکینگ دد بازی سال گذشته بشه و هوی رین از بهترین های این نسل بشه.

اما یک جمله میگم نسب به اون کلمه ای که بولدش کردی
    اگه متای 87 با 107 نقد ثبت شده برای یک بازی خاص، فوق العاده خاص یعنی خوب
    اون موقع متای 88 با 86 نقد ثبت شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که فقط اسمش درسته هوی رین رو قاچ میکنه و قبل از انتشارش چیزی جز گوتی شدن ازش انتظار نمی رفت یعنی چی؟

2. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

موفقيت the walking dead خيلي نميتونه موفقيت يا شكست كاراي كيج رو معني كنه(مثلا چون اون موفق بوده پس حتما اين سبك هميشه عاليه و ...)چرا؟؟؟؟

چون بازي twd يه بازي اركيد هست و عمق گيم پلي و محدوديتهاي خودشو داره.......درسته گيم پلي twd هم خيلي گيم پلي درست و حسابي نبود ولي براي يك تجربه اركيد كه پول خيلي كمتري هم براش ميپردازين كافيه (مثلا فكر كنيد limbo قيمتش ميشد ٦٠ دلار بازم همين موفقيتها رو بدست مي آورد؟؟؟)

بازي beyond به خاطر بازي كامل بودنش خيلي بايد بيشتر از مثلا twd غني باشه كه نبود(البته فعلا خودم بازي نكردم بر حسب نقدها ميگم)

+

بياند هم به اين علت كمتر از هوي رين شد كه كيج ديد ملت و منتقدا از هوي رين كه فيلم مانند بود استقبال كردن پس بيام بازي بعديمو بيشتر از قبل شبيه فيلم كنم (كه حتي حرف از استفاده از زاويه دوربين كاراي اسكورسيزي هم واسه بازيش ميزده)كه عدم تواناييش در كنترل كيفيت و تغييرات يه محصولي رو ساخته كه خيلي از منتقدا تو نقدشون به سينما رفتن و ديدنشو ترجيح دادن(اشكالاي ديگه مثه داستان و ....هم مزيد بر علت شده)

+

قبلا هم تو همين تاپيك گفتم(پستش هست) كه سينماتيك ترين بازي اين نسل last of us بود و بهتر بود كيج يه نيم نگاهي به ناتي داگ مينداخت و از اونا بيشتر ياد مي گرفت تا اينكه راه خودشو بره

.
    Last edited by halflife g; 14-10-2013 at 15:23.

4. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

از این به بعد کم کم شاهد رونمایی تک تک دلایل موفقیت TWD خواهیم بود و احتمالا در اینده به باکس شات بازی ها هم خواهیم رسید

امتيازاش پايينه و متاش تا حالا ٧٣ و از روايت داستان و گيم پلي و طراحي مراحل ايراد گرفتن

اي كاش walking dead هم امتيازاش اينجوري ميشد تا ديگه ملت اميدشونو به فيلم تعاملي از دست ميدادن(الان وحيد باز اخم كرد)
    .
    من دقیق متوجه این جملات نمیشم

موفقيت the walking dead خيلي نميتونه موفقيت يا شكست كاراي كيج رو معني كنه(مثلا چون اون موفق بوده پس حتما اين سبك هميشه عاليه و ...)چرا؟؟؟؟

چون بازي twd يه بازي اركيد هست و عمق گيم پلي و محدوديتهاي خودشو داره.......درسته گيم پلي twd هم خيلي گيم پلي درست و حسابي نبود ولي براي يك تجربه اركيد كه پول خيلي كمتري هم براش ميپردازين كافيه (مثلا فكر كنيد limbo قيمتش ميشد ٦٠ دلار بازم همين موفقيتها رو بدست مي آورد؟؟؟)

بازي beyond به خاطر بازي كامل بودنش خيلي بايد بيشتر از مثلا twd غني باشه كه نبود(البته فعلا خودم بازي نكردم بر حسب نقدها ميگم)

.
    ++

قبلا هم تو همين تاپيك گفتم(پستش هست) كه سينماتيك ترين بازي اين نسل last of us بود و بهتر بود كيج يه نيم نگاهي به ناتي داگ مينداخت و از اونا بيشتر ياد مي گرفت تا اينكه راه خودشو بره
    کی میدونه که ایا کیج به ناتی داگ نگاه انداخته یا نه؟ و اگر انداخته ایا باید درس میگرفت یا نه؟
    در ضعیف عمل کردن بیاند شکی نیست اما در عالی عمل کردن دو بازی قبلیش هم شکی نیست پس چرا باید کیج مسیرشو کج کنه، واقعا جای سواله!!

6. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

از این به بعد کم کم شاهد رونمایی تک تک دلایل موفقیت TWD خواهیم بود و احتمالا در اینده به باکس شات بازی ها هم خواهیم رسید
    من دقیق متوجه این جملات نمیشم
    اون پستي كه نقل كردي چه ربطي به پست من داشت؟؟؟؟؟
    من تو اون پستم گفتم كه كلا سبك " فيلم تعاملي" رو نمي پسندم و اميدوارم همشون من جمله twd موفق نشن(هيچكدومشونو نمي پسندم) ولي تو پست قبليم علت موفقيت و متفاوت بودن جايگاه بياند و twd رو توضيح دادم
    من گفتم قرار نيس چون يك بازي چند دلاري تو يه سبكي موفق بوده حتما هم سبك ٦٠ دلاريش هم ميتونه تو اين سبك موفق باشه(اشاره به اينكه مقايسه اين دو كلا درست نيس)

+

كيج هم حالا نميدونم نگاه كرده يا درس گرفته يا نه ولي به هر حال موفق نبوده و دليلش هم تو نقد تمامي منتقدها مشهود

.
    Last edited by halflife g; 14-10-2013 at 16:16.

8. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اون پستي كه نقل كردي چه ربطي به پست من داشت؟؟؟؟؟
    من تو اون پستم گفتم كه كلا سبك " فيلم تعاملي" رو نمي پسندم و اميدوارم همشون من جمله twd موفق نشن(هيچكدومشونو نمي پسندم) ولي تو پست قبليم علت موفقيت و متفاوت بودن جايگاه بياند و twd رو توضيح دادم
    من گفتم قرار نيس چون يك بازي چند دلاري تو يه سبكي متفاوت بوده حتما هم سبك ٦٠ دلاريش هم ميتونه تو اين سبك موفق باشه(اشاره به اينكه مقايسه اين دو كلا درست نيس)

+

كيج هم حالا نميدونم نگاه كرده يا درس گرفته يا نه ولي به هر حال موفق نبوده و دليلش هم تو نقد تمامي منتقدها مشهود

.
    کسی این دو تا رو مقایسه نکرد و اون نقل قول من هم دقیقا برای این بود که خود شما در اولین اقدامتون بعد از امدن نمرات بیاند سریع پای TWD رو وسط کشیدید، پس اگه مقایسه این دوکلا درست نیست اون صحبت در پست شما برای چی هست؟

و وقتی من اشاره به TWD می کنم به خاطر اینه مقامی همچون بازی سال رو گرفته و هیچ موقع در هیچ جایی هیچ منتقد و بنی بشری نمیاد یک بازی رو که صرفا قیمتش کمه یا 60 دلاری نیست و تونسته خودشو نشون بده بیاد گوتی بکنه، پس یعنی فردا TWD رو میتونن بهترین بازی نسل، تمام دوران یا هر مقامی بهش بدن چون که قیمتش کم بود؟

و وقتی مثالش میزنم به خاطر اینه که به ارین توضیح بدم که داستان تاثیر زیادی روی همچین بازی هایی داره و اگه سر سوزنی سستی بشه اون موقع است که منتقدها هر عواملی رو که جلوی چششون بیاد به چشم نکته منفی میبینن دقیقا مثل همین بلایی که سر بیاند اومد.
    من بالا گفتم و باز هم میگم منکر عدم موفقیت بیاند نیستم ولی تو تمامی نقدها هم برای نسخه های قبلیش هم مملو از نکات مثبت مشهودیت دیده میشه، دیگه نمی دونم کی منتقدها سندیت داره برای شما و کی نداره.

و البته این تجربه ای میشه برای کیج تا ایرادات خودشو برای بازی بعدیش از بین ببره.

10. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

کسی این دو تا رو مقایسه نکرد و اون نقل قول من هم دقیقا برای این بود که خود شما در اولین اقدامتون بعد از امدن نمرات بیاند سریع پای TWD رو وسط کشیدید، پس اگه مقایسه این دوکلا درست نیست اون صحبت در پست شما برای چی هست؟
    نگفتم که این دو کلا قابل مقایسه نیستن(اتفاقا هم هستن چون هم سبک هستند) منظورم اینه که "دلیل موفقیتشون" قابل مقایسه نیست.....
    عمق گیم پلی و زمان موزد نیاز و گرافیک و .... مورد نیاز یک بازی 60 دلاری خیلی متفاوت تر از یک بازی چند دلاری هستش....(يعني شايد سبك فيلم تعاملي واسه اركيد جواب بده ولي واسه يه بازي كامل خير)

کل منظور بنده هم این بود...والسلام.

.
    Last edited by halflife g; 14-10-2013 at 17:15.

12. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

(اشاره به اينكه مقايسه اين دو كلا درست نيس)
    نگفتم که این دو کلا قابل مقایسه نیستن
    من اصلا سر در نمیارم.
    ادم تو بحث نسبت به نوشته های طرف مقابل سبک سنگین میکنه و بعد نظر میده
    الان من از هر طرف اومدم صحبت کنم سردرگم شدم نفهمیدم جریان چیه : دی

به قول مدیر فقید: سعی کنید موفق باشید.

14. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

ببينين بحث سليقه مطرحه ، من بازي هاي كيج رو بازي نمي دونم، فيلمِ تعاملي شايد ، ولي از انجامشون بسيار بسيار لذت ميبرم و هوي رين برام يكي از بهتريناي اين نسل بود ؛ اين Beyond هم بنظرم با توجه به نمره Heavy Rain دليل نمره هاي پايينش اين غير خطي بودن بي جاي داستان هست كه ديگه زيادي غير خطي شده! از بچگي ميپره به حال ، يه چپتر ١٠ دقيقه اي و بعد ميره به ٧،٨ سال پيش ، بعد ميپره ٢،٣ سال پيش، بعد ميپره به ٣ سال قبلش ! مشكل اصلي هم اينه جز بخش اخر بازي اين تكنيك غير خطي بودن كاملا ناشيانه كار شده ! چپتر هايي كه پشت سر هم هستن هيچ ربطي به هم ندارن و فكر كنم تو ٢/٣ اول داستان كيج و تيمش قرعه كشي كردن براي اينكه كدوم چپتر اول باشه و ترتيب كلا چجوري باشه !
    +
    @^
    موقع مهدي كه تو عضو سايت نبودي ، مدير فقيد ؟ همون چند ماهي كه عضو بودي و حسين مدير بود و فعال بود و ميگي ؟

16. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اول اینکه بگم Telltale یه اثر دیگه داده به نام The Wolf Among Us که خیلی هم موفق ظاهر شده حتما بزنید !دی!

حالا خیلی گیر داده میشه به همچین مدل بازی هایی ، Interactive Movie اصن آره قبول ولی بازم بهتر از گیم های تکراریی ژانرهای مختلف هست که ...! خیلی خوبه هر سال یکی دو تا بازی با همین سبک و سیاق داشته باشیم ...چه عیبی داره آخه ؟ من از بازی کردن TWD واقعا لذت بردم هر چند به عنوان GOTY قبولش ندارم ولی تجربه ایی متفاوت بود

این بازی هم ایرادی که بهش وارد هست یکی رو آرمین گفت درمورد داستان و اینا ، یکیشم دور شدن از گیم پلی هست ....ولی بازم میگم هرچی باشه بازم تجربه ی متفاوتی هست

18. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اول اینکه بگم Telltale یه اثر دیگه داده به نام The Wolf Among Us که خیلی هم موفق ظاهر شده حتما بزنید !دی!

حالا خیلی گیر داده میشه به همچین مدل بازی هایی ، Interactive Movie اصن آره قبول ولی بازم بهتر از گیم های تکراریی ژانرهای مختلف هست که ...! خیلی خوبه هر سال یکی دو تا بازی با همین سبک و سیاق داشته باشیم ...چه عیبی داره آخه ؟ من از بازی کردن TWD واقعا لذت بردم هر چند به عنوان GOTY قبولش ندارم ولی تجربه ایی متفاوت بود

این بازی هم ایرادی که بهش وارد هست یکی رو آرمین گفت درمورد داستان و اینا ، یکیشم دور شدن از گیم پلی هست ....ولی بازم میگم هرچی باشه بازم تجربه ی متفاوتی هست
    ای قوربون ادم چیز فهم
    منم دو ساعته دارم همینو میگم دیگه، بالا هم گفتم این داستان و نوع روایتش بود که ضربه زده وگرنه اگه الان کیج کمی روی بازی دقت می کرد من داشتم ارین رو ترول می کردم ولی به قول خودش به خیر گذشت
    راستی تو چرا ابی شدی؟
    Last edited by Layken; 14-10-2013 at 20:58.

20. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •