[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این سایت هم رفتم پولی هست و 14.1 دلار پول میگیره![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این سایت هم رفتم پولی هست و 14.1 دلار پول میگیره![]()
به مشکل بدتری برخورد کردم من یه فایل فریم رو از اینترنت دانلود کردم و ریختم رو پرینتر حالا وقتی روشن میکنی فقط یه لحظه روشن میشه و قفل میکنه و هیج کاری انجام نمی ده و تمام چراغ های اونم خاموش هست باید چیکارش کنم لطفا کمک کنید![]()
از کلیه اقایون خواهش می کنم بابا لطفا چیپ رو بخرید این کار خطرناکه بعدشم داستان دارید. مگر چاپ خونه دارید که انقدر فکر هزینه اش هستید. سالی یه بار شارژ می کنید؟
دوست گرامی من جایی هستم که با بردن پرینتر تو شهر و درست کردنش مشکل دارم در ضمن کار خودم طراحی بردهای دیجیتالی هست حالا این اتفاق افتاده الان باید چیکار کنم ایا با پروگرام کردن ic 24c64 با استفاده از برنامه ponyprog حل میشه لطفا راهنمایی بفرمائید
Last edited by pajooheshgaran; 15-10-2013 at 03:26.
من تا حالا ریست نکردم عزیزم. منظورم هم شما که این کار رو کردین نبوده، منظورم سایر اقایونه که فردا یا پس فردا به همین مشکل بر می خورن. بعدش هم یه چیپ می خرن می زارن رو کارتریج نیازی به بردن تا سرکوچه نیست.
ولی شما باید از یه نفر که آگاه هست تو سایت بپرسید من تا حالا سامسونگ کار نکردم. شرمنده
ممنون از راهنماییت . ولی اینکه مال 4300 داداش
یعنی یه مرد اینجا پیدا نمیشه که بتونه مشکل من رو حل کنه ؟!!! خدا خیرتون بده یکی بیاد بگه این پرینتر رو چیکار کنم من ای سی 24C64 رو هم پرو گرام کردم اما مشکل نشد تو رو خدا کمک کنید
ریست پرینتر مدل ML 1610 رو میخواستم
با سلام ، فایل ریست SCX-3405 Hw رو میخواستمبرای
سریال دستگاه : Z7FHB8KC8F00C0T
ورژن فیرم ویر: V3.00.01.13یا 19 SCX3405HW
CRUM- 12081759198
پیشاپیش سپاس![]()
سلام من یه پرینتر سامسونگ مدل 1640 دارم که چراغ سبزش روشنه فایل هم که واسه پرینت میفرستم پرینت میگیره اما مشکلی که دارم پرینت بسیار بی کیفیت تحویل میده عکس های پرینت های گرفته شده رو میتونید در زیر مشاهده کنید. ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.
اطلاعات مربوط به ورژن تو عکس موجوده اینجا هم مینویسم.
total page count : 7
os version : 1.01.00.66 3-28-2008
engine version : 1.00.44
spl version : 5.07 06-27-2006
dot/opc count : 6152770/32
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)