کسی نظری نداره ؟
کسی نظری نداره ؟
با سلام. بعد از اینکه کارتریج م رو جوهر کردم الان که میخوام پرینت بگیرم خطای 5200 میده.canon mp250
اگر نیم ساعت تو آبجوش بوده که حالش و خراب کردی. این کارتریج نهایت 30 ثاینه تو آب جوش می گذارن بعد در میارن میزارن خشک بشه و خیس نباشه بعد باهاش پرینت می گیرن.
اگر جوهرش جوهر خوبی نباشه همون ابتدا هد کارتریج رو می بنده .
کلا جوهر افشان سرطان
اون قبلیاش خوب این کارتریج کوچیکاش آشغاله
اگر نیم ساعت تو آبجوش بوده که حالش و خراب کردی. این کارتریج نهایت 30 ثاینه تو آب جوش می گذارن بعد در میارن میزارن خشک بشه و خیس نباشه بعد باهاش پرینت می گیرن.
کلا جوهر افشان سرطان
کلا جوهر افشان سرطان
سلام
من یه پرینتر hp 3050a دارم وقتی میخواهم پرینت بگیرم روی صفحه پرینتر مینویسه printing وهمین جوری میمونه و عکس العملی نشون نمیده حتی وقتی هدکلین میزنم باز همین جوری میمونه میخواستم ببینم کسی راهنمایی داره؟
والا تاحالا به چنین موردی بر نخوردم !
ولی پیشنهاد میکنم یه بار با یک دست کارتریج دیگه تست کنید احتمال داره مدار کارتریج سوخته باشه ، یا نوار و یا کریج ! ازینا میتونه باشه
خیلی چیزا می تونه باشه
ایا با تست پیج خود پرینتر هم همین مشکل هست؟
سلام دوستان گرامی در انجمن و متشکر از پاسخ هاب خوبتون . یه پرسش داشتم در مورد خرید پرینتر ، با دوستان کار های چاپ و تکثیر زدیم فروشگاه های مختلف دوتا پرینتر Epson P50 , Canon Pixma IP7240 رو پیشنهاد میکنند به نظر شما کدوم یکی بدرد کار ما میخوره ممنون میشم اگه زود تر راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟
من یک اچ پی 7000 رنگی رو امروز کاراریج اصلی که با خودش بود رو دادم برای شارج و 40 تومان هزینه دادم و شارج هم کرد طرف برای من.
حالا که کارتریج ها را گذاشتم تو دستگاه مثل زمانی که کارتریجها فاقد جوهر بودن باز هم کمپیوتر پیام ink aLERT یا همون اخطار جوهر میده.
پرینتر رو خاموش و روشن کردم باز هم چیزی چاپ نمیکنه.
به نظرتون علاش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)