تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: ایا نیاز به تغییر مادربرد و CPU برای استفاده ایده ال از 690 هستش ؟

داره خودمونی میشه Omidelf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض ایا نیاز به تغییر مادربرد و CPU برای استفاده ایده ال از 690 هستش ؟

سلام دوستان

من قصد خرید کارت GTX 690 رو داشتم و مشخصات سیستمم هم در امضا نوشتم
    فقط میخوام بدونم ایا نیازی به تغییر CPU و مادربرد هم هست ؟ یعنی تغییر چشم گیری در اجرای بازی های سنگین دیده میشه یا با همین سیستم هم به راحتی اجرا میشن ؟
    در ضمن من برای مادربرد و CPU جدید نهایتا میتونم ۱ میلیون تومان خرج کنم بنابراین اگه دیدین نیازه تغییری بدم فقط یک کدوم رو میتونم تغییر بدم
    Last edited by Omidelf; 09-10-2013 at 22:05.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    من احتمال میدم که پردازندتون برای این گرافیک قدرتمند محدودیت ایجاد کنه و به نظر من در صورتیکه قصد تعویض پردازنده ( سوکت ) رو دارین من پردازنده قدرتمند 4770 رو پیشنهاد میکنم که با مادربوردش حدودا 1.5 خواهد شد.
    در ضمن بهتره برای سیستم جدید رمها رو از حالت تریپل به دوال تغییر بدین ( با اضافه کردن یه 2 گیگ رم مشابه )

3. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    من احتمال میدم که پردازندتون برای این گرافیک قدرتمند محدودیت ایجاد کنه و به نظر من در صورتیکه قصد تعویض پردازنده ( سوکت ) رو دارین من پردازنده قدرتمند 4770 رو پیشنهاد میکنم که با مادربوردش حدودا 1.5 خواهد شد.
    در ضمن بهتره برای سیستم جدید رمها رو از حالت تریپل به دوال تغییر بدین ( با اضافه کردن یه 2 گیگ رم مشابه )
    اونوقت این 4770 تفاوتش با core i7 950 چقدره چون من اطلاعاتم راجبه CPU زیاد نیست و فقط میدونم 950 , 3.00 GHZ هست و اینی که گفتین ۳.۵ ولی ماله من رو با Over میتونم بکنم 4.00 Ghz , ایا تفاوتشون همینه فقط ؟ و اگه ۴۷۷۰ بگیرم چند درصد تغییر مشاهده میشه کرد ؟ بعد چند هسته ای هستش ؟
    بعد من که بازی سنگین هم میکنم رم بشتر از ۷۰٪ پر نمیشه ایا دلیل دیگه ای هم هست برای ارتقا رم ؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد ارتقای رم ، درسته که ممکنه به ظرفیت بیشتر رم نیاری نداشته باشین ولی بخاطر استفاده حداکثری از قابلیت دوال چنل مادربوردتون عرض کردم.
    در مورد مقایسه پردازنده پیشنهاد شده با پردازنده فعلیتون ، تقریبا با هم قابل مقایسه نیستند و پردازنده 4770 به مراتب پرفرمنس بهتری داره :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشخصات پردازنده 4770 رو هم میتونین در لینک زیر ببینین :

6. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد ارتقای رم ، درسته که ممکنه به ظرفیت بیشتر رم نیاری نداشته باشین ولی بخاطر استفاده حداکثری از قابلیت دوال چنل مادربوردتون عرض کردم.
    در مورد مقایسه پردازنده پیشنهاد شده با پردازنده فعلیتون ، تقریبا با هم قابل مقایسه نیستند و پردازنده 4770 به مراتب پرفرمنس بهتری داره :

مشخصات پردازنده 4770 رو هم میتونین در لینک زیر ببینین :

خوب با توجه به این Benchmark که گذاشتین فکر نکنم ارزش داشته باشه ۱ میلیون تومان خرج کنم تا فوقش ۱۰٪ تاثیر داشته باشه تازه تو بعضی برنامه ها 950 بهتر عمل کرده
    مشکل من بیشتر FPS تو بازی هستش , به نظر شما اگه ۴۷۷۰ بگیرم رو Fps تاثیر داره ؟ چقدر ؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مطمئنا اختلافشون بیشتر از 10 درصدی که شما گفتین خواهد بود و در کاربری های مختلف متفاوت هست. مسلما پردازنده قدرتمند 4770 ارزش خرید داره و مطمئنا برای گرافیکهای قدرتمندی مثل 690 که احتمال ایجاد گلوگاه توسط پردازنده وجود داره مناسبه.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مطمئنا اختلافشون بیشتر از 10 درصدی که شما گفتین خواهد بود و در کاربری های مختلف متفاوت هست. مسلما پردازنده قدرتمند 4770 ارزش خرید داره و مطمئنا برای گرافیکهای قدرتمندی مثل 690 که احتمال ایجاد گلوگاه توسط پردازنده وجود داره مناسبه.

این گلوگاه که گفتین یعنی باعث چی میشه ؟ در حد صدمه زدن به VGA هست ؟
    و بعد اینکه فکر میکنید با این میزان RAM که من دارم تا چند وقت دیگه بشه کار کرد راحت و بازی های سنگین رو اجرا کرد

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

من تغییر کل پلتفرم را توصیه نمی کنم
    پیشنهادم این هست که با یک خنک کننده خوب پردازنده را تا یک مقدار معقول اورکلاک کنید(مثلا 4 گیگاهرتز)
    باقی بودجه را هم به خرید ماژول های رم بصورت triple channel اختصاص بدین یا حتی یک کیس حرفه ای تر مثلا x7 یا بهتر بگیرید
    با این تغییرات پلتفرم کنونی شما تا حدود 2 سال یا بیشتر بخوبی از پس گیم های جدید بر میاد

11. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من تغییر کل پلتفرم را توصیه نمی کنم
    پیشنهادم این هست که با یک خنک کننده خوب پردازنده را تا یک مقدار معقول اورکلاک کنید(مثلا 4 گیگاهرتز)
    باقی بودجه را هم به خرید ماژول های رم بصورت triple channel اختصاص بدین یا حتی یک کیس حرفه ای تر مثلا x7 یا بهتر بگیرید
    با این تغییرات پلتفرم کنونی شما تا حدود 2 سال یا بیشتر بخوبی از پس گیم های جدید بر میاد
    اخه من همین الان با این رمی که دارم وقتی بازی های سنگین مثل Metro Last Light رو باز میکنم رم فوقش 60% پر میشه من تو فکرش بودم وایستم 1 سال تا رم های DDR4 بیاد که اون رو بگیرم
    فقط گرافیک بازی رو بالا ببریم که مصرف رم بیشتر نمیشه ؟ چون من با گرافیک متوسط بازی میکنم

بعد اینکه این گلوگاه که دوستمون گفتن چی ؟ اگه CPU رو عوض نکنم به نظر شما باعث صدمه یا افت FPS میشه ؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این گلوگاه که گفتین یعنی باعث چی میشه ؟ در حد صدمه زدن به VGA هست ؟
    و بعد اینکه فکر میکنید با این میزان RAM که من دارم تا چند وقت دیگه بشه کار کرد راحت و بازی های سنگین رو اجرا کرد
    صدمه اى در کار نيست. منظور استفاده نشدن از تمام ظرفيت گرافيک بخاطر ايجاد محدوديت احتمالى از طرف پردازنده هست.
    به نظر من ميزان رم فعليتون مناسبه و کفايت ميکنه.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •