رفقا یه هدیونیت فلش خور با قابلیت خوندن آهنگ به صورت فولدری تا 250 چی پیشنهاد میکنین؟
رفقا یه هدیونیت فلش خور با قابلیت خوندن آهنگ به صورت فولدری تا 250 چی پیشنهاد میکنین؟
خیلی ممنون دوست عزیز
کیفیتش که حرف نداره و صدا بسیار زیبایی داره بیس هم نسبت به یه جفت باند عالیه و بیس نرم و دل نشینی داره ... نسیت به 6975 و 718 خیلی بهتره بازم میتونی از دوستان پرس و جو کنی
قیمت هم 470 واسه باندا 470 واسه امپ هزینه کردم البته قیمت هارو اقا حمید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتر میدونه ( ایشون واسه من تهیه کردن و فرستادن ) دستش درد نکنه
اینم اضافه کنم که ورودی باندا 140w ولی امپ من 2 *100 میده فک کنم اگه 2*140 بدی صداش بهترم بشه و از تمام قدرتش استفاده کنی ( دوستان بهتر اطلاعات دارن تو این زمینه ؛ راهنماییتون میکنند )
بازم سوالی بود در خدمتم
دوستان سلام
یه خواهش داشتم
دوستانی که تهران هستند و مغازه اسپرت ماشین ( برای پراید 111 ) آشنا دارن...یعنی طرف رو میشناسن که قیمت پرت نمیده و دزد نیست بلا نسبت و کارش خوبه...میشه لطفا در پ.خ معرفی کنند؟
برای کارهای زیر میخوام :
1- خرید و نصب باند و تخته
2-نصب برچسب داخل ماشین روی دستگیره ها و....
3- دودی کردن کل شیشه ها
و چند کار کوچیک دیگه
فقط شرق تهران نباشه...مرسی
سلام
مبارک باشه . چرا باندتون اون روکش فلزی رو نداره ؟؟؟؟؟ همون که روی باند قرار میگیره ؟
Last edited by g.t.5; 07-10-2013 at 09:31.
سلام،خيلي خوش آمديد به جمع ما
براي اينكه عكس از ووفر بهتر بي افته روش نصب نكردن.
راهنمایی و مشاوره
------------
دوستان من میخوام 2 جفت باند بخرم . 4 عدد باند کواکسیال
خیلی باند های متوعی هست . بین این باند ها موندم . من بیس و صدای بلند همراه با کمی کیفیت میخوام . در کل میخوام در حد خودش کمی به SPL بزنه و قدرتی باشه. و فقط و فقط بیس قوی و صدای بلند برام مهمه .
از بین این باند ها کدوم رو پیشنهاد میدین .
JBL GTO938
Hertz DCX710
Hertz ECX690
hertz DCX690
امپلی هم زیر 500 میتونم هزینه کنم .
و نظرتون راجب ساب ووفر زیر چیه GT5-12 ? کسی تا حالا از این مدل داشته ؟
![]()
ممنونم . داداش گلم .
از تصویر معلومه که جنس باند ها خیلی عالی هست .
چرا کسی اینجا راهنمایی نمیکنه . اجمن تیوتینگ که بودم همه راهنمایی میکردن .
درود بر دوستان
بنده یک میلیون تومن جمع کردم و کنار گذاشتم واسه : باند / ضبط / آمپیلی
میخواستم ببینم بهترین و نهایت چیدمان این سه تا ( باند / ضبط / آمپیلی ) چه مدل هایی بردارم که بهترین استفاده از این 1 میلیون تومن داشته باشم
قیمت بازار دستم نیس !
ایا تو کیفیت صدا هم تاثیر داره مارکش؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)