دوستان عزیز من بر روی ویندوز 8 64 مشکل نصب پرینتر hp 2055 زمان تنظیم defult اجازه تنظیم نمیده چکار باید بکنم![]()
دوستان عزیز من بر روی ویندوز 8 64 مشکل نصب پرینتر hp 2055 زمان تنظیم defult اجازه تنظیم نمیده چکار باید بکنم![]()
کسی نیست بدونه مشکل از کجاست؟ مشکل از جنس رنگ هم نیست چون هم inktec استفاده کردم و هم از کارتریج ارجینال اپسون که رو پرینتر بود اما همون نتیجه رو داد.
این مشکل فقط تو قسمت پایین کارت که فقط هم رنگ مشکی داره پیش میاد. الان بعد از یک هفته هنوز خشک نشده و اگه محکم دست بکشم پاک میشه یا رنگاش قاطی میشه.
سلام
دوستان من پرینتر سه کاره canon 4010 دارم
پرینترم بعد دو سه تا پرینت یا دو سه تا کپی الکی ارور میده چیکار کنم؟![]()
سلام دوستان من پرینتر لیزری hp دارم 1020 که موقع پرینت کم رنگ شده بود و کنار صفحه خط های موازی ایجاد می کرد . با مطالعه فروم و تماشای فیلم آموزشی تونر را شارژ کردم و کاملا مانند اولش کارتریج را بستم ولی متاسفانه الان اصلا هیچ چیز پرینت نمی گیره و صفحه کاملا سفید میاد بیرون . دستگاه با کارتریج دیگه بخوبی کار می کنه . حالا می خواهم بدونم که مشکل از کجاست و چگونه رفع میشه ؟ در ضمن لازم به ذکر است که این کارتریج یکبار قبلا شارژ شده بوده است
ممنون
عزیز جان مشکلی که شما دارین دو حالت داره یا اصلا پرینت نمی ده یا یک طرف رو یک مقداری می ده
حالت دوم یعنی یه مقداری پرینت می دهد بخاطر فنر دوسر کارتریج هست یه فنر هست که قسمتیش مفتولی هست. آیا اون رو جا زدین
اگر اصلا پرینت نمی ده یا خیلی تصادفی پرینت می دهد مشکل فنر سر مگنت هست. اون فنر رو متاسفانه شکوندین باید یه مگنت نو بخری یا از یه کارتریج دیگه باز کنی
البته می تونی فقط فنر رو عوض کنی البته کار خیلی راحتی نیست.
من جا تو باشم یه مگنت نو می خرم. مگنت های 12 کرونا مگنتهای خوبی هستن فکر نمی کنم خیلی هم گرون باشن شاید حدود 4 یا 5 تومان باشن.
ممنون از جوابتون ، بله كاملا درسته اصلا پر ينبت نميده ، أمبروز دوباره بازش كردم و ديدم فنر سر مگنت شكسته، البته بايد بگم كه دفعه اول كه كارتريج را بستم كاملا حواسم به فنر بود و سالم جا انداختم ولي بأزم پرينت نميداد ، ديدم كه در حالت معمولي كه بايد درام توي كارتريج حركت بكنه اينطور نيست و انگار كه بسيار سقته و به جايي گير داره ، كارتريج را با يك كارتريج ديگه مقايسه كردم ديدم كه بست كوچك سفيدي كه روي. دكتر بليد هست و پيچهاي دكتر بليد روش بشته ميشه را برعكس بسته أم و برجستگي روي بست به مگنت گير ميكنه اين بود كه دوباره مگنت را باز كردم و بستم وبست را درست كردم و ظاهرا اين موقع بوده كه فنر گير كرده و شكسته
![]()
حالا يك مشكل مهمتر دارم اون اينه كه ظاهرا تو جابجايي كارتريج اون فنر كوچكي كه كنار درام بسته ميشه متاسفانه گم شده ، آيا وجود اين فنر براي كار كرد درست پرينتر واجبه ؟ و آيا پيدا ميشه كه بگير مش ؟
در ضمن دو قسمت كارتريج كه بهم متصل ميشن يك فنر داره يا دو تا ؟ چون مال من يكيش بيشتر نيست ، چه كار بايد كرد ؟
ممنون
سلام
در انتخاب بین مدل های HP 1102w و samsung ML2165w مرددم لطفا راهنماییم کنید
برای مصرف تقریبا 500 صفحه در ماه مبخوام
کاهش کیفیت بعد از شارژ و دردسر های نگهداری برام مهمه
قیمت هم برام مهم نیست
ممنون
مگنت را عوض کردم . همراه با اون فوم رول را هم که احساس می کردم خورده شده را عوض کردم و کارتریج را بستم . خوشبختانه حالا پرینت می گیره ولی مشکل اینجاست که کناره سمت چپ کاغذ خطوط موازی پر رنگی را میندازه البته قبلا هم این مشکل را داشت البته قبلا کم رنگ و حالا پر رنگ . به نظر شما این مشکل از کجاست ؟
فنر پشت سر یک دونه هست اون طرف با اون فنر کشیده بسته می شه (کشیده می شه) که متاسفانه گم شده
امکان اینکه یه فنر بندازی پشت که دو تا فنر و هر فنر یک طرف باشن و کار بکنه هست ولی نباشه همون طرف رو پرینت نمی گیره یا کم رنگ می گیره
اگر تهران هستی می تونم برات بفرستم
HP رو انتخاب کن عزیز جان
اگر قیمت برات مهم نیست سری 401 رو بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)