تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1836 از 2199 اولاول ... 8361336173617861826183218331834183518361837183818391840184618861936 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,351 به 18,360 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان...یه سوال مهم دارم

رفیق من مبین نت داره،بعد زیاد میره تو سایتای اونجوری...

حالا میخواد ببینه که مبین نت اصلا احتمالش هست یه وقت بهش اخطار یا گیری سر این کارش بهش بده؟؟؟

درکل کاری دارن به این چیزا؟؟؟میدونن کجاها میری؟؟؟

بی زحمت مطمئن جواب بدید...ممنونم...

راستش من می‌گم، اما باید دید باقی عزیزان هم همین نظر رو دارن یا نه.
    اینکه سایتهای ممنوعه وقتی ممنوع هستن که بدون ابزار عبور قابل باز کردن،‌ نیستن. یعنی اگه ممنوع نیست که خطری نداره و اگه ممنوع هست که باید با ابزار عبور بازش کنید. تنها مشکل اینجا این می‌شه که بعضی از این ابزارها نشت اطلاعات دارن و شاید آدرس سایت باز شده رو نشون بدن. در اینصورت دیگه میزان خطر برمی‌گرده به میزان نشت و خرابی اون ابزار و البته اهمیت جایی که باز کردین. مجبور شدم کلی جواب بدم، چون از وضعیت مصرف دوستتون بی‌خبر هستم.

2. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

بعد از طرح نوروزی میخوام یکی از 2 مگ ها رو بردارم بین طرح ماهیانه (3گیگ 30 تومن) و 6 ماهه موندم ترافیک هم زیاد واسم مهم نیست فقط برای دانلود شبانه میخوام.

بنظر خودم طرح ماهیانه بصرفه تر هست، دوستان هم لطف کنن یه نظری بدن

حتما ماهیانه بگیرید روزنامه نوشته بود ( در صورت تفکیک نامحصوص پورت های داخلی و خارجی در آینده نزدیک راه اینترنت از اینترانت میگذرد روزنامه کسب و کار ) آخه خودتون که میدونین هیچ تو این مملکت حساب و کتاب نداره بعد گرفتید انواع تست سرعت یادتون باشه

4. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

راستش من می‌گم، اما باید دید باقی عزیزان هم همین نظر رو دارن یا نه.
    اینکه سایتهای ممنوعه وقتی ممنوع هستن که بدون ابزار عبور قابل باز کردن،‌ نیستن. یعنی اگه ممنوع نیست که خطری نداره و اگه ممنوع هست که باید با ابزار عبور بازش کنید. تنها مشکل اینجا این می‌شه که بعضی از این ابزارها نشت اطلاعات دارن و شاید آدرس سایت باز شده رو نشون بدن. در اینصورت دیگه میزان خطر برمی‌گرده به میزان نشت و خرابی اون ابزار و البته اهمیت جایی که باز کردین. مجبور شدم کلی جواب بدم، چون از وضعیت مصرف دوستتون بی‌خبر هستم.
    خوب این که درسته،از هیلترشکن استفاده میکنه ولی میخواد بدونه اصلا مبین نت کاری بهش دارن یا نه؟گیری بهش میدن بعدا؟

در ضمن،اگه از ابزارهای تغییر آی پی استفاده کنه خوبه؟به درد میخوره تو این زمینه و رد گم کنی؟

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب این که درسته،از هیلترشکن استفاده میکنه ولی میخواد بدونه اصلا مبین نت کاری بهش دارن یا نه؟گیری بهش میدن بعدا؟

در ضمن،اگه از ابزارهای تغییر آی پی استفاده کنه خوبه؟به درد میخوره تو این زمینه و رد گم کنی؟
    کافیه آی پی رو عوض کنه. البته با یه روش امن.

7. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

کافیه آی پی رو عوض کنه. البته با یه روش امن.
    شما برنامه پیشنهاد میدید یا ترفند خاص؟

یه ترفند تو زومیت بود...

اگرم برنامه بهتره بی زحمت بهم یه برنامه خوب و قوی پیشنهاد کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خوب گرجی عزیز اصل کار رو مجدد خدمتتون گفتن. تعویض IP با روش امن می‌تونه تا حد زیادی کمک باشه. گفتم تا حد زیادی، چون به نظرم حتی بهترین راه هم شاید هنوز یه مقدار نشتی داشته باشه. اما خوب بعضی‌هاشون دیگه شدید نشتی دارن و بودنشون با نبودنشون یکی هست. خیلی نمی‌تونم اینجا توضیح بدم چون فکر کنم برخلاف قوانین فوروم باشه.
    اما کلاً این رو بدونید که مشکل فقط از شرکت نیست که حالا مبین‌نت باشه یا ایرانسل و موارد دیگه. مهم وجود نهادهایی مثل پلیس سایبری هست که دیگه کاری به شرکت شما ندارن و مستقل عمل می‌کنن. سعی کنید تا حد ممکن از روشهای امن‌تر استفاده کنید.

10. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگه خوب یادم مونده باشه شما قدیمتر گفته بودین که شبها ۸ گیگابایت دانلود دارین و خیلی راضی هستین. با این حساب یه جورایی شبها به شما سرعت بالای دومگابیت اسمی رو می‌دن که چیز کمیابی هست.
    بله اون موقع که ۲ مگ ۶ ماهه اولین بار تمدید کردم ۴ مگ بسته شده بود و راحت شبی تا ۷.۵ گیگ دانلود میکردم وقتی تموم شد دوباره ۶ ماهه ۲ مگ تمدید کردم که الان دقیقا رو ۲ مگ بسته شده و شبی ۵.۳ گیگ دانلود میکنم ، از پارس آنلاین هم دارم که شبا باهم لود بالانس میکنم سرعت دانلود ۶۵۰ میده بهم و شبی ۱۰ گیگ میگرم حدودا

Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
    Last edited by faramobile; 06-10-2013 at 20:40.

12. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بعد از طرح نوروزی میخوام یکی از 2 مگ ها رو بردارم بین طرح ماهیانه (3گیگ 30 تومن) و 6 ماهه موندم ترافیک هم زیاد واسم مهم نیست فقط برای دانلود شبانه میخوام.

بنظر خودم طرح ماهیانه بصرفه تر هست، دوستان هم لطف کنن یه نظری بدن
    ماهیانش با ۶ ماهش هیچ فرق سرعتی نداره ، جفتشون رو ۲ مگ بسته شدن ، من الان ۶ ماهش رو دارم که تو ماه رمضون تمدید کردم که یه ۵ گیگ هم اضافه تر داد شد ۱۷ گیگ و تا بهمن ماه اعتبار داره شبانه هم با همون 178 دانلود میکنم که ۵ گیگ رو تضمینی میده شبی

14. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان...یه سوال مهم دارم

رفیق من مبین نت داره،بعد زیاد میره تو سایتای اونجوری...

حالا میخواد ببینه که مبین نت اصلا احتمالش هست یه وقت بهش اخطار یا گیری سر این کارش بهش بده؟؟؟

درکل کاری دارن به این چیزا؟؟؟میدونن کجاها میری؟؟؟

بی زحمت مطمئن جواب بدید...ممنونم...

معمولا سرویس دهنده گزارش کسی رو نمیده یعنی امیدوارم اینطوری باشه چون از سازمان زیر ساخت کشور مشخصه کی چکار داره میکنه اما یکی دو بار دیدم پلیس فتا به ادارات دولتی که برای کاراشون از اینترنت استفاده میکنند نامه داده مبنی بر این که مثلا ازاداره شما کسی با ..وکسی وارد اینترنت شده (با جرئیات کامل )و بعد از اون اداره ای که از ..وکسی استفاده کرده خواستن تا فرد مجرم رو معرفی کنه .حالا سرویس دهنده اینا رو لو داده یا چون ادارات دولتی بودن پلیس برای جلوگیری از انجام کارهای غیر قانونی کنترلشون میکرده دیگه نمیدونم اما چیزی رو که گفتم با چشمای خودم شاهدش بودم .ممکنه فقط یوزرهای حقوقی رو کنترل کنن چون یوزرهای خونگی تعدادشون خیلی بالاست ومعمولا همشون از ... شکن استفاده میکنن .
    Last edited by alimail3248; 06-10-2013 at 20:53.

16. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

ماهیانش با ۶ ماهش هیچ فرق سرعتی نداره ، جفتشون رو ۲ مگ بسته شدن ، من الان ۶ ماهش رو دارم که تو ماه رمضون تمدید کردم که یه ۵ گیگ هم اضافه تر داد شد ۱۷ گیگ و تا بهمن ماه اعتبار داره شبانه هم با همون 178 دانلود میکنم که ۵ گیگ رو تضمینی میده شبی

خارجی و داخلی فرقی نداره اگر محبت کنید یک تست شبانه بذارید ممنون میشم البته منطقه شما خلوته منکه نامحدود اداری دارم بعضی موقعه خیلی سرعت افتضاح میشه با وای فای موبایل هم سرچ میکنم هر طرف خونه میرم شلوغه (بعضی قفل نیست بعضی چه اسمهای میزارن ارسلان مبین نت!) تا 2 شب بیدار باشم با این منطقه شلوغ موندم چی تمدید کنم نامحدود هم خیلی برای وبگردی افتضاحه هم پینگ بالای مبین نت هم آپلود که اصلا وجود نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •