تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 522 از 1805 اولاول ... 2242247251251851952052152252352452552653257262210221522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,211 به 5,220 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

با دیشب 5 شب شد که سرعت زیر 10 واسه من و خیلی از شماها ,

ولی دیشب باز یه اتفاق عجیب از عجایب هفتگانه مخابرات افتاد , من از ساعت 45: 12 یک فایل و گذاشتم برای دانلود , به طور عجیبی تا ساعت 50: 1 با سرعت خوب همیشه داشت دانلود میکرد و با اینکه 15 دقیقه زودتر از تایم رایگان دانلود کردم اما دانلود رایگان حساب شد , اما بعد از 50: 1 بازم به شکلی عجیب سرعت کم کم شد 10 و یعد هم کلا تعطیل رسمی شد .

دیگه دسکانکت شدن و مودم خاموش کردن و ریست و کوبیدن سر به دیوار و اینا جواب نمیده

اون افرادی هم که این کارا واسشون جواب میده واسه اینه که مخابرات برای اکثر کاربراش این محدودیت و تو این 5 شب ایجاد کرده , و بعضی ها هنوز سرعت و خوب و دارن , و من نمیدونم چرا باید بعضی ها سرعتشون خوب باشه و بعضی ها مضخرف .
    ببینید کلا سیستم مخابرات اینجوریه تاس میندازه اگه 6 بیاد کاری نداره 6 نیاد سرعتا رو میاره در حد 6 کیلو بایت فک کنم باید به فکر مودم دایال آپ باشین

2. 3 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

ببینید تو این مملکت هر کی بیشتر دزدی میکنه از مردم بیشتر تقدیر میشه مارو باش به حسن کلید ساز و وزیرهاش ایمیل دادیم برعکس تقدیر میکنن!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مخابرات "خراسان رضوی" جایزه ملی اپراتور برتر را گرفت

سید علی ملک جعفریان با بیان این مطلب گفت: حضور سالانه 25 ميليون زائر و3 ميليون مجاور فرصت بسيار خوبي را پيش روي اين شركت قرارداده تا بتواند فعاليت‌هاي وسيعي در چهار حوزه تلفن ثابت، سيار، ديتا، ADSL و خدمات اختصاصي و ارزش افزوده را سامان دهي کند.

وی بیان کرد: اجراي پروژه IMS، FTTH، چند رسانه‌‌اي، پردازش ابري، پيام رساني يك پارچه "GIS "، Hotbilling و ده‌ها پروژه ديگر كه آينده بسيار خوبي را رقم خواهد زد از جمله طرح‌هايي است كه به عنوان زيرساخت‌هاي اقتصادي مي‌تواند اين شركت را در شاخص‌هاي خدمت‌رساني به مجاوران و زائران و مردم خراسان رضوی و حوزه‌هاي درآمدي ممتاز گرداند.
    وی افزود: تمامی این فعاليت‌ها بين سال‌هاي 84 تا 92 در دستور كار قرارگرفت و شركت مخابرات استان را، از فروشنده « Voic» به يك شركت اقتصادي با صدها سرويس و خدمات ارزش افزوده كه مي‌تواند دگرگوني‌هاي اقتصادي در حوزه كسب و كار را ايجاد کند و تداوم بخشد.

مدیرعامل مخابرات
    خراسان رضوی گفت: وجود كاركنان و كارشناسان زبده و متخصصان خبره و مديران كارآفرين در شركت مخابرات موجب ارتقای سطوح خدمات ارتباطات و فناوري اطلاعات در استان شده است.

وی كسب مقام‌هاي اول در اپراتوري، اشتهار در جشنواره ملي كيفيت و مقام اول در خلاقيت و نوآوري و مقام برتر در حوزه نگهداري و بهره‌برداري و فروش سرويس‌هاي ارزش‌افزوده و دستاوردهاي علمي، پژوهشي، آموزشي را از جمله فعاليت‌هاي ديگر اين شركت طي 8 سال گذشته عنوان کرد.

ملک جعفریان گفت: نگاه ويژه به مسائل اقتصادي، معيشتي، رفاهي و آموزشي كاركنان و ايجاد ظرفيت‌هاي ويژه براي دسترسي 24 ساعته مردم و ساير حوزه‌هاي اقتصادي، بازرگاني، آموزشي، پزشكي، سياسي، اجتماعي و فرهنگي اين شركت را نسبت به ساير شركت‌هاي مخابراتي ممتاز شده است.
    وی از جمله فعاليت‌هاي زيربنايي ديگر اين شركت، را ساخت و راه‌اندازي و بهره‌برداري از باغ عظيم تاريخي بي‌سيم، ايجاد سالن عظيم چند منظوره ورزشي، تأسيس دانشكده علمي كاربردي، اخذ گواهينامه 27001 و 9001، راه اندازي و فروش صدها سرويس ويژه ارزش افزوده به مراكز تجاري – بازرگاني بیان کرد.
    Last edited by WHICH1; 05-10-2013 at 13:17.

4. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مساله اینه که الان سرعت همون نرمال داغونیه که باید باشه هست این تایم رایگانه که یه دفعه به 5 میرسه و هیچکار نمیتونی بکنی به اینا هم که میگی، میگن الان که سرعتتون درسته ما چیکار کنیم، وقتی خرایه زنگ بزنین بعد ساعت یک به بعد هم که کسی یا جواب نمیده یا همون عمله هایی هستند که شیفت دوم میان، یه مشت پسر بچه خسته ی داغون که از بیخ تعطیلن فقط میگن سرخط... چراغ روش خاموش، گزارش به خرابی و.... فقط اومدن کارت بزنن پول مفت بگیرن!

6. 3 کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ببینید کلا سیستم مخابرات اینجوریه تاس میندازه اگه 6 بیاد کاری نداره 6 نیاد سرعتا رو میاره در حد 6 کیلو بایت فک کنم باید به فکر مودم دایال آپ باشین
    هیچ کدوم شما نمیفهمید من چی میکشم اینجا منطقه مطهری حتی در ساعات غیر رایگان سرعت پایین و یک روز در میان اتصال قطع است چه به رسه به ساعات رایگان
    بعضی وقتها بخودم میگم برم یک سیم کارت رایتل با یک مودم سیمکارت خور بگیرم و از مخابرات راحت شم.

8. این کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من دو تا سوال داشتم
    1. کدوم طرح اینترنت مخابرات مشهد برای کسی که دانلود زیاد داره بهتره؟
    2. آدرس صفحه ای که بتونیم حجم مصرف اینترنتمون رو چک کنیم چیه؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببینید تو این مملکت هر کی بیشتر دزدی میکنه از مردم بیشتر تقدیر میشه مارو باش به حسن کلید ساز و وزیرهاش ایمیل دادیم برعکس تقدیر میکنن!!!

مخابرات "خراسان رضوی" جایزه ملی اپراتور برتر را گرفت

سید علی ملک جعفریان با بیان این مطلب گفت: حضور سالانه 25 ميليون زائر و3 ميليون مجاور فرصت بسيار خوبي را پيش روي اين شركت قرارداده تا بتواند فعاليت‌هاي وسيعي در چهار حوزه تلفن ثابت، سيار، ديتا، ADSL و خدمات اختصاصي و ارزش افزوده را سامان دهي کند.

وی بیان کرد: اجراي پروژه IMS، FTTH، چند رسانه‌‌اي، پردازش ابري، پيام رساني يك پارچه "GIS "، Hotbilling و ده‌ها پروژه ديگر كه آينده بسيار خوبي را رقم خواهد زد از جمله طرح‌هايي است كه به عنوان زيرساخت‌هاي اقتصادي مي‌تواند اين شركت را در شاخص‌هاي خدمت‌رساني به مجاوران و زائران و مردم خراسان رضوی و حوزه‌هاي درآمدي ممتاز گرداند.
    وی افزود: تمامی این فعاليت‌ها بين سال‌هاي 84 تا 92 در دستور كار قرارگرفت و شركت مخابرات استان را، از فروشنده « Voic» به يك شركت اقتصادي با صدها سرويس و خدمات ارزش افزوده كه مي‌تواند دگرگوني‌هاي اقتصادي در حوزه كسب و كار را ايجاد کند و تداوم بخشد.

مدیرعامل مخابرات
    خراسان رضوی گفت: وجود كاركنان و كارشناسان زبده و متخصصان خبره و مديران كارآفرين در شركت مخابرات موجب ارتقای سطوح خدمات ارتباطات و فناوري اطلاعات در استان شده است.

وی كسب مقام‌هاي اول در اپراتوري، اشتهار در جشنواره ملي كيفيت و مقام اول در خلاقيت و نوآوري و مقام برتر در حوزه نگهداري و بهره‌برداري و فروش سرويس‌هاي ارزش‌افزوده و دستاوردهاي علمي، پژوهشي، آموزشي را از جمله فعاليت‌هاي ديگر اين شركت طي 8 سال گذشته عنوان کرد.

ملک جعفریان گفت: نگاه ويژه به مسائل اقتصادي، معيشتي، رفاهي و آموزشي كاركنان و ايجاد ظرفيت‌هاي ويژه براي دسترسي 24 ساعته مردم و ساير حوزه‌هاي اقتصادي، بازرگاني، آموزشي، پزشكي، سياسي، اجتماعي و فرهنگي اين شركت را نسبت به ساير شركت‌هاي مخابراتي ممتاز شده است.
    وی از جمله فعاليت‌هاي زيربنايي ديگر اين شركت، را ساخت و راه‌اندازي و بهره‌برداري از باغ عظيم تاريخي بي‌سيم، ايجاد سالن عظيم چند منظوره ورزشي، تأسيس دانشكده علمي كاربردي، اخذ گواهينامه 27001 و 9001، راه اندازي و فروش صدها سرويس ويژه ارزش افزوده به مراكز تجاري – بازرگاني بیان کرد.
    فقط میتونم بگم

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هیچ کدوم شما نمیفهمید من چی میکشم اینجا منطقه مطهری حتی در ساعات غیر رایگان سرعت پایین و یک روز در میان اتصال قطع است چه به رسه به ساعات رایگان
    بعضی وقتها بخودم میگم برم یک سیم کارت رایتل با یک مودم سیمکارت خور بگیرم و از مخابرات راحت شم.
    رایتل من دارم هزینه هاش خیلی گرون پات درمیاد بعدش دانلود هم نمیتونی بکنی مگه این که بری وایمکس بگیری بلکه فرجی بشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

سلام
    من دو تا سوال داشتم
    1. کدوم طرح اینترنت مخابرات مشهد برای کسی که دانلود زیاد داره بهتره؟
    2. آدرس صفحه ای که بتونیم حجم مصرف اینترنتمون رو چک کنیم چیه؟

ممنون
    1
    ظاهرا باید نامحدودها باشه. طرحها رو چک کنید.
    2

13. این کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

علی جان مخابرات خراسان بیشترازیک سال ونیمه نامحدود رو برداشته اون دوتا نامحدوی هم که دکوری گذاشته با اون قیمتشون به هیچ عنوان نمی صرفه

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این یه روزی که نبودم تاپیک چند صفحه رفته جلو یعنی مخابرات باز یه گند اساسی بالا آورده.
    به نظر من هرچی هست زیر سر این طرح مودم رایگانه هستش .ملت هجوم آوردن رو این طرح این مخابرات دزد هم که پول دستش بیاد مگه میاد پهنای باند بخره؟! این شده وضعیت.

16. این کاربر از A . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •