آدرس فروشگاه اینترنتی را قرار بده لطفا با کانفیگی که میاره
آدرس فروشگاه اینترنتی را قرار بده لطفا با کانفیگی که میاره
حدود دو هفته دیگه گفتند میاره با گارانتی الماس البته!
هر وقت اومد قرار میدم تو تاپیک
ممنون. یعنی سازگار دیگه وارد نمی کنه؟ به نظرتون ممکنه با گارانتی دیگه هم وارد بشه؟
دوستان من امروز قیمت N550jv و y510 را گرفتم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا نوشتم راهنمایی هم میخوام ممنون میشم کمکم کنید !
وارد میشه...
دوستان هر جا قیمت دارن آدرس و تلفن بدن من میخوام بخرم
سلام. من كه ديگه واقعا خسته شدم از اين همه تاخير. تا آخر اين ماه صبر ميدم اگر نيومد ديگه سراغشو نميگيرم و سريع ميرم يه مدل ديگه ميگيرم. اگرم بخواد بياد و قيمتش بالا باشه بازم برام نميصرفه. امروز زنگ زدم به يه مغازه تو pc center مگه فقط نمونه FHD بدون تاچ و بدون گارانتي دارم 3900. اينكه واقعا بدرد نميخوره. اگر تا 3500 گيرم بياد كه هم FHD باشه و هم تاچ و حتما هم گارانتي داشته باشه ( ويندوز مهم نيست) ميخرم در غير اينصورت بازم ميرم به سمت گزينه هاي روي ميز حتي گزينه نظامي
من از خريد اينترنتي سابقه خوبي ندارم پس حتما از مغازه خواهم خريد. اگر آدرسي داريد با شماره تماس لطف كنيد تا ما هم در جريان باشيم. ضمنا من با خريد با همديگه هيچ مشكلي ندارم، در واقع موافقم.![]()
پنجشنبه تهران بودم بازار موبایل اتفاقی نمایندگی ماتریس دیدم در مورد سری GE سوال پرسیدم
گفتن تا 9 روز دیگه GE 40 وارد میشه
دوستانی که قصد خرید دارن یه چند روز هم صبر کنن ببینن سری جدید با چه قیمتهایی وارد میشه
{البته نظر خودم بود فردا چیزی گرون شد نگید فلانی گفت صبر کنیدیادمون نره اینجا ایرانه
}
سلام دوستان
ميخواستم نظر شما رو درباره دو مدل لنوو يعني Z500 , s510 بدونم كه كدوم بهتره ؟ البته تا حالا نتونستم مشخصات دقيق s510 پيدا كنم چون جديد اومده و اونطور كه تو يكي از سايتا ديدم و فروشنده هم ميگفت مشكلات Z500 مثل باتري داخلي و صفحه نمايش تو s510 رفع شده .
اگه تونستين مشخصات دقيق رو پيدا كنين خواهشا اينجا قرار بدين ( البته تو آل ديجيتال يه مشخصاتي نوشته كه با قيمتش جور درنمياد چون تقريبا مشخصات n550 هست ولي قيمت 2450 خواهشا راهنمايي كنين تا اگه خوب بود قصد خريد دارم ( اونطور كه من تو پاساژ ديدم اين s510 چون هم جديد هست هم هاسول و هم خيلي زيبا فروش خوبي داره )
منتظر نظرات عزيزان هستيم.
دوست عزیز s510 دارای پردازنده کم مصرف و گرافیک 720 است که اصلا با n550 قابل مقایسه نیست .قدرت پردازنده و گرافیک s510 به زور به یک سوم n550 هست.در مورد صفحه نمایش وصدا و بقیه امکانات هم همینطور.در کل این دو اصلا باهم قابل مقایسه نیستند و s510 جزو اولترابوک هاست و اگه بخوایم از لحاظ قدرت این دو رو باهم مقایسه کنیم نصف n550 هم نمیشه .موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)