تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 302 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

منم بازی رو ندیدم ضمن تبریک

به نظرم خواست خدا بود تيمي كه 4 تا گل عقبه و هيچ ميل و انگيزه اي به حمله كردن نداره يهو دقيقه 91 شروع كنه به حملات عجيب و غريب كه فقط شاهد سوپر سيو هاي ايكر باشيم خدا خواست يه سري چيزارو به يه سري از آدما بفهمونه اگه بفهمن البته !!

به نقل از ادمین رئال تو fb

2. 4 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برد رو تبریک میگم. کریس که دیگه جایی واسه حرف زدن نمیذاره، هیچی نشده نیمی از راه رو برای آقای گلی لیگ قهرمانان رفته. نکته ی جالب اینجاست که با توجه به نتایج یووه جلو دو تیم دیگه، کسی نمیتونه ادعا کنه که رونالدو به تیم های سطح پایین گل زده چون همین کپنهاگن و گالاتسرای تونستن قهرمان سری آ، یوونتوس، رو متوقف کنن!

دی ماریا که بدون شک با دو گل و یه پاس گل فانتزی و زیبا، بهترین بازیکن زمین بود، تونسته خودش رو به خوبی به تیم تحمیل کنه و گمان نکنم در خوشبینانه ترین حالت، بیل بتونه تا قبل از نیم فصل جای ثابتی در تیم پیدا کنه ( همون داستان مُدریچ! ).

بنزما باز هم گل نزد اما حداقل بازی موثرتری رو به نمایش گذاشت باضافه یه پاس گلی که داد. کلاً تیم تو این بازی با سه مهاجم بازی کرد و خط هافبکی بسیار قوی متشکل از ایرامندی، مودریچ و خدیرا اونا رو به خوبی تغذیه کرد. ایرامندی یکی از اون بازیکنایی هست که سر و صدا نمیکنه و ارزشش فقط زمانی معلوم میشه که مثل آلنسو مصدوم بشه. ۹۰٪ پاس هاش صحیح بود و فقط ۳ تا خطا مرتکب شد.

تو دفاع، بازگشت مارسلو واقعاً کمک کرد و همونطور که سروش گفت، مارسلو برای ما تو فاز حجومی مهره سنگینی هست. واران هم در شب بازگشتش خوب عمل کرد و این اجازه رو به راموس داد تا استراحت کنه.

از بین ۱۱ بازیکن، فقط چهار نفر تونستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . که یکی از اونا کاسیاس بود. به قول دوستان چقدر خوب شد که دقایق آخر کپنهاگن به خودش اومد و با اینکه ۴-۰ عقب بود، حمله کرد تا کاسیاس سه واکنش عالی از خودش نشون بده و ثابت کنه که بیخود بهترین دروازبان جهان نیست! حتی با درخشش والدز و لوپز.

+

تو این بازی په په از ناحیه چشم هم دچار یه آسیب دیدگی شد و برای بند آوردن خونریزی مجبور شدن دور سرش رو بانداژ کنن.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

وای عجب شبی!
    ایکر که در دقایق اضافه خودشو واقعا" ثابت کرد ....
    رونالدو ام داره معروف میشه به سر طلا.....(به نظر بهتره گل با شوت بزنه تا سر ...!)
    دیماریا ام دور برداشته بود تا جاشو ایسکو نگیره!(البته خیلی خود خواهی میکرد....سانتشم که محشر بود از خود کریس یاد گرفته....اون گل دومی رو اگه پاس میداد که رونالدو هتریک کنه خیلی عالی میشد.....)
    خط دفاعی که دیروز واقعا" یکی از بهترین روزاش بود....مارسلو ام که واقعا" به نظر من از خونترائو بهتره....
    ولی عجب پاسای سریعی میدادن ،لامصب من فک کردم بازی رو دور تنده!
    و در آخر هم امید وارم ژابی خیلی سریع برگرده که نیاز مبرم داریم مودریچ نمیتونه به کارش برسه.....
    Last edited by Altairezio; 03-10-2013 at 13:46.

5. 7 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بازی دیشب واقعا عالی بود...
    2 بازی 5 گل برای کریس در لیگ قهرمانان
    ----
    بنزما هم تلاش خودشو کرد و حدود 10 کیلومتر دوید
    سانتر مارادونایی دیماریا هم محشر بود
    و البته سر های بسیار دقیق رونالدو
    کاسیاس هم تو دقیقه ی 93 عالی ظاهر شد

تعویض های کارلو هم بنظرم واقعا خوب بودن

7. 5 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کاسیاس: هشت ماه دور از زمین، خیلی زیاد است؛ می خواهم فوتبالم را دررئال به پایان ببرم

من بعدمثبت ماجرا را می بینم. دیگو برد،من بردم ورئال مادرید برد.ما درمورد هم تیمی ای صحبت می کنیم که سطح خیلی بالایی دارد و باعث می شود تا من هم بیشتر کار و تلاش کنم.
    سایت گل- بعد از برد قاطعانه رئال مادرید مقابل اف.سی کپنهاگن، ایکر کاسیاس دروازه بان باتجربه کهکشانی ها باخبرنگاران گفتگو کرد. او که درطول این فصل حتی درمیکسد زون هم باخبرنگاران صحبت نکرده بود،حالا به بازتاب نظراتش پرداخت و درپاسخ به سوالی دراین باره که آیا فکر جدایی از رئال درسرش هست یا نه گفت:« هشت ماه خیلی زیاد است ولی قصد دارم تا فوتبالم را درهمین جا به پایان ببرم.» دراینجا می توانید متن صحبتهای کاسیاس رامطالعه کنید:
    *شرایط فردی: رئال مادرید،مهمترین چیز است.می دانیم که سوژه روزسراسر دنیا هستیم ولی مهمترین چیز باشگاه وپرچم باشگاه است و اینکه بتوانیم درپایان فصل در میدان سیبلس قهرمانی مان راجشن گرفته و لحظات دلنشینی رادرپایان فصل تجربه کنیم
    *شرایط جدید نیمکت نشینی درلالیگا و حضور درترکیب اصلی در لیگ قهرمانان اروپا چطور است؟
    ما همه با هم به پیروزی رسیدیم و به نظرم فوق العاده بود.من بعدمثبت ماجرا را می بینم. دیگو برد،من بردم ورئال مادرید برد.ما درمورد هم تیمی ای صحبت می کنیم که سطح خیلی بالایی دارد و باعث می شود تا من هم بیشتر کار و تلاش کنم. روزهای خوب و بد زیادی وجوددارد.من این را رد نمی کنم. اگر سرمربی می گوید که من فقط باید در لیگ قهرمانان اروپا بازی کنم، سعی می کنم که از فرصتهایم بهره ببرم و عملکرد خوبی داشته باشم. من تمرین می کنم و رقابت می کنم تا بتوانم در تمام بازیها حضور داشته باشم ولی هم تیمی دیگری هم هست که سطح بالایی دارد و باید صبور بود. هیچ راه چاره دیگری نیست به جز اینکه با قدرت تمرین کنیم
    *لحظه ای به فکر ترک رئال افتاده ای؟
    باید یادآوری کنم که من هشت ماه بود که بازی نکرده بودم و هشت ماه خیلی زیاد است. درنظر دارم تا اینجا بمانم و فوتبالم را دراینجا به پایان ببرم. من می خواهم برای تیمم و تیم ملی ام بازی کنم. چون اگر قرار باشد در تیم ملی باشم، باید در ترکیب تیم باشگاهی ام خوب باشم
    *فکر می کنی که اعتماد بخشی از هواداران تیم رااز دست داده ای؟
    مردم حق دارند که آنچه به نظرشان صحیح است را برزبان بیاورند. ولی مهمترین چیز این است که از حمایت بازیکنان تیم برخوردار باشی. هدف این است که سال آینده در میدان سیبلس دور هم جمع شویم. در مجموع نمی توانم چیزی راجع به هواداران بگویم. اگر هواداران مرا تشویق کنند، بیشتر از آنها متشکر خواهم بود؛ چون این به تو کمک می کند تا بیشتر تلاش کنی
    *از سوی سران باشگاه مادریدی احساس حمایت می کنی؟
    در طول 14 سالی که پیراهن رئال مادرید را برتن کرده ام، نظرات مختلفی به گوش رسیده. سران رئال همیشه از من حمایت کرده اند و من مورد حمایتشان بوده ام. رئال مادرید فراتر و مهمتر از هر چیزی است. دوران سختی برای همه ما سپری شده. برای من هم خیلی سخت بود ولی زیاد مهم نیست. مابچه نیستیم و گذشته ها گذشته. باید به آینده فکر کرد واین مهم است. ما زیرنظر آنچلوتی بیشتر تلاش خواهیم کرد و می خواهیم که هواداران هم بدانند که ما می خواهیم بهترین عملکرد ممکن را داشته باشیم
    *سوتهای انتقادی: وقتی سالها باشد که اینجا هستی، خوب است که هواداران با ذره بین به عملکردت نگاه کنند و این بدان معناست که تومهم هستی و باید کارهای بیشتری برای تیم انجام دهی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

یه سری عکس از بازی دشب

محتوای مخفی: عکس ها 

رونالدو با این ضربه سر گل اول بازی را به ثمر رساند

دنی کارواخال و کریس رونالدو؛ دو ستاره ای که یادآور سیستم زیدان ها و پاوون های فلورنتینو پرس هستند

کارواخال کم کم جایگاه خود را در ترکیب اصلی رئال تثبیت می کند

مارسلو هم با یک پاس گل، شب خوبی را پشت سر گذاشت

دی ماریا در نیمه اول چند موقعیت را از دست داد اما در نیمه دوم جبران کرد

رونالدو بعد از خبرا کردن یم موقعیت؛ او حالا در چمپیونزلیگ 5 گله است

کریس در آغوش مارسلو؛ آنها حالا بزرگان رئال محسوب می شوند

اییارامندی هم مانند بقیه رئالی ها شب خوبی را پشت سر گذاشت

دو ستاره رئال؛ درخشش دی ماریا، حسابی جایگاه گرت بیل را به خطر انداخته است

کاسیاس بار دیگر در ترکیب اصلی قرار گرفت و البته این بار مصدوم نشد و 90 دقیقه بازی کرد

آنچلوتی می داند اگر این نمایش ها ادامه پیدا نکند، بار دیگر شاهد انتقادات خواهد بود

اینم از په په داغون شده

Last edited by Abdolreza2012; 03-10-2013 at 12:18.

9. 14 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

منم تبریک می گم برد رو..گرچه قابل پیش بینی بود..امیدوارم جلوی تیمهای قوی تر هم بتونیم خوب کار کنیم...

اگه کسی هایلایت بازی رو بتونه بذاره خیلی عالی میشه ببینیم چی شد تو بازی..

11. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منم تبریک می گم برد رو
    ..گرچه قابل پیش بینی بود..امیدوارم جلوی تیمهای قوی تر هم بتونیم خوب کار کنیم...

اگه کسی هایلایت بازی رو بتونه بذاره خیلی عالی میشه ببینیم چی شد تو بازی..

بفرما:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 6 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

15. 12 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

تبریک میگم، با بردی که به دست اومد و تساوی دوباره یووه اینبار به لطف دروگبا، شرایط خوبی رو برای صدرنشینی گروه پیدا کردیم.

بازی کامل رو که به خاطر همزمانی از دست دادم و فقط هایلایت ها رو دیدم و از توضیجات دوستان استفاده کردم!

موردی که در یه نگاه به چشم می اومد حضور پررنگ مارسلو و کارواخال توی حملات بود و میشه گفت بزرگترین تفاوت این بازی با بازی روز شنبه، فارغ از سطح کیفی حریف، دادن تغییر در اون ترکیب محافظ کارانه و استفاده همزمان از مارسلو و کارواخال بود که در عین مشکلات دفاعی که ممکنه به وجود بیاره، در فاز جمله انرژی زیادی رو ایجاد می کنه و تاثیر اون در دادن عرض به تیم و بهبود بازی سازی کاملا محسوسه.

مصدومیت نییست.
    امروز اعلام کردن به خاطر اینکه Bale پیش فصل مناسبی نداشته ، ظاهرا تو تمرینات به مشکل جدی خورده و مربی ها تصمیم گرفتن یه برنامه پیش فصل سه هفته ای براش ترتیب بدن تا به سطح مناسب برسه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این شکل بود:

After the tests carried out today, the player Gareth Bale has been diagnosed with a muscle contracture in his left thigh. It remains to be seen how the condition develops

که قطعا با نگذروندن تمرینات پیش فصل ارتباط داره، اما طبق اطلاعیه دیروز مشخص نیست این مصدومیت جدید چه مدت ادامه پیدا می کنه.

17. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

په په، شاید اخلاق خوبی نداشته باشه، شاید گاهی اشتباه های مرگباری مرتکب شده باشه، اما همیشه دوستش داشتم چون برای پیراهن مادرید ارزش قائل هست و با جون و دل بازی میکنه.

دیشب نه تنها عرق ریخت، بلکه خون و اشک هم ریخت، و تماشاگرا رو به وجد آورد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •