دوتا 2 خودش اتوماتیک میره تو اکانت استیم یا باید کار خاصی کرد ؟
دوتا 2 خودش اتوماتیک میره تو اکانت استیم یا باید کار خاصی کرد ؟
شما اکانت استیم میسازی ، بعد میری تو سایتش Login میکنی و بعد هم میری تو صفحه دوتا2 توی سایت استیم و Get Dota 2 رو میزنی . بعد از مدت کوتاهی بازی به اکانتتون اضافه میشه(ایمیل میزنن براتون) و میتونید دانلود و بازی کنید .
سلام به دوستان عزیز
بنده تا به حال این بازی رو انجام ندادم
میخواستم بدونم میتونم با این وضع اینترنت بازی کنم یا که نه؟
پینگم بین 200-300 هستش و سرعتم 256 که البته میتونم به 512 هم ارتقاعش بدم
مورد بعدی اینکه بازی رو به چه صورت میتونم تهیه بکنم؟منظورم دانلود هستش
و بعدیش هم اینکه چجوری باید بازی رو شروع بکنم ؟منظورم درست کردن اکانت و وارد بازی شدن و موارد ضروری اول بازی
بسیار سپاسگذارم
کلا بازی توی سبک dota انجام دادی ؟ مثل leage of legends - heroes of newearth - dota 1 ؟؟
کار خاصی برای راه اندازش نداره ... شما اول استیم رو دانلود میکنی : Steam
بعد یه اکانت میسازی - خیلی حیلی راحته ...
میری dota 2 رو سرچ میکنی از توی خود استیم و میزنی دانلود : بازی free 2 play هست ...
دانلود که شد میری تو بازی ....
با پینگ شما هم میشه بازی کرد ... مشکلی نداره .. با 256 میشه ولی 512 بهتره ... محدودی یا نا محدود ؟ سرعتت حدود 50-60 باشه کافیه ..
اره فک کنم تو سبکش کمی بازی کرده باشم ولی ماله چند وقت پیشه شاید 5-6 سال پیش یه بازی بود به اسم warcraft فک کنم شایدم نه ولی مهم نیست در هر صورت که نوب هستم و باید بازی رو به طور اصولی از اول یاد بگیرم
نا محدود هستم و سرعت دانلودم 40 این وراست البته اگه دیدم جواب نداد هفته دیگه 512 میگیرم که بهم 80 این ورا میده کافیه؟
خب steam رو از کجا گیرش بیارم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود خیلی نیاز نیست و همون 30 کفایت می کنه به راحتی .
پینگ مهم تره . پینگتون از گوگل چنده ؟
به به اینجا چه قدر DotA 2 باز هست
آقا منم بازی می کنم.خیلی بیشتر از dotA 1 بهم حال میده چون توی DotA1 متاسفانه در ایران یک زمانی بعضی از Host ها عقده ای بودن تیم هارو طوری می چیدن که تیم خودشون برنده بشه.
این روس ها چه قدر ضایع اناز ما ایرانیا بدترن
کسی تورنومنت درست حسابی سراغ نداره بشینم ریپلی هاشو ببینم؟!
من بعد از دیدن international 3 به DotA 2 رو اوردم....عجب مسابقه فینالی بود...... na`vi vs alliance رو خدمتتون عرض می کنم
دوستان آیدی هاتون چیه؟اگه قابل می دونید اینجا بزارید اد کنم![]()
Arrowtic هستم من تو بازی .
واقعا فینال International محشر بود . اون فایت سر Roshan و اون حرکت آخر S4 که TP دو نفر از تیم حریف رو کنسل کرد فوق العاده بودن !
sohr@b
بازی خوبیه ولی واسه ما که شاغلیم و میخوایم یه دست بازی کنیم این اپدیتاش خیلی ازار دهندس تا میای بعد 3-4 روز یه دست بزنی میبینی اپدیت داره
یه دست زدم امروز ، وا که چه حالی داد : دی
Phantom Assassin پیک کردم(که موفق ترین هیرومه) ، آخر بازی 5 تایی ریختن سرم آی بزن : دی
نتیجه رو خودتون ببینید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)