تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 963 از 2607 اولاول ... 4638639139539599609619629639649659669679731013106314631963 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,621 به 9,630 از 26064

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

الان درست شد فکر کنم
    بله، اینجا هم تا حدودی اوضاع موقتا بهبود یافته !
    گرچه معلوم نیست کی دوباره ازین داستانا پیش بیاد !

دوست عزیز انقدر خودتون رو اذیت نکنید مشکلات اخیر از طرف کاربر و دی ان اس نیست!!
    خودمم خیلی وقته به همین نتیجه رسیدم ولی محض دلخوشی هم که شده میگم کاری که از دستم برمیاد رو انجام بدم بلکه توفیقی حاصل بشه !

این قسمت :
    Use the following Static DNS IP address:
    Primary DNS server: 217.218.127.127
    Secondary DNS server: 8.8.8.8

همان طوری که خودتون می دونید، این فقط مشکل DNS رو بر طرف میکنه نه ملی شدن را.
    دقیقا، چون همونطور که قبلا هم گفتن با تغییرات این قسمت، مشکل کماکان باقی بود...

بخوان یک دفعه فرو کنن دردش می گیره کاربر روی یک ساعت بعدش دو ساعت بعدش سه ساعت اخر می شه 24 ساعت یک ماه و یک سال اینترانت .
    اینجوری کم کم کاربرا به اوضاع آتی عادت میکنن و از اونور هم ضرر مالی براشون بوجود نمیاد که هیچ تازه رفته رفته کل بازار هم بدست میگیرن !
    ولی تا کی میخوان به این دروغگویی و کم فروشی ها ادامه بدن ؟ !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یعنی خیلی محترمانه و بدون اینکه انکار کنن دارن دزدی میکنن!؟

دقیقا چه چیزی در راستای بهبود اعمال شده؟!من که تغییری مشاهده نکردم پینگ 300 پکت لاست 10% سرعت تک کانکشن / سرور خارجی 10 کیلوبایت بعد واقعا فکر کردی تو این مملکت رضایت مشتری و کلا مردم مهمه!؟نهایت پشتیبانی اینه:مشکل سراسریه نمیدونیم کی درست میشه تق!
    +
    تو خبرها و مصاحبه ها اشاره شده بود افزایش قیمت/کاهش شیرینگ فقط برای مشترکین جدید!
    اینایی که جواب من و شما رو میدن که کاره ای نیستن، اونایی که دزدی میکنن جواب تلفن من و شما رو نمیدن!

توی مملکتی که زنگ میزنی isp میگی اختلال داره انکار میکنه و تازه برمیگرده میگه همینه که هست، اگه نمیخوای خوش اومدی! برای من ارزش داره که یکی محترمانه پاسخ مشترک رو میده و قبول میکنه که در سرویس دهی مخابرات اختلال زیاد وجود داره.

در ضمن بخش پشتیبانی نبود، من از سایت مخابرات با شماره ای که نوشته "مدیرکل بازرسی،ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات" تماس گرفتم و اونجا شماره ذکر شده در پست قبلی رو دادن و گفتن برای adsl با اون بخش تماس بگیرید.

منم گفتم که در خبرها فقط گفتن برای مشترکین جدید ولی تاکید کرد که نه برای تمام مشترکین هست و جدید و قدیم نداره اگر جایی هم گفتن فقط مشترکین جدید اشتباه شده. دیگه شماره تماس رو گذاشتم خودتون میتونید تماس بگیرید بپرسید من چی بگم.

به هر حال من ترجیح دادم حرفم رو به یکی بزنم تا اینکه دست روی دست بذارم و منتظر بشینم.

3. 4 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boushvek's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Jupiter

پيش فرض

برای شماها ملی بوده واسه ما به کل قطع بوده از دیشب!

الان هم اختلال شدید داره.

من پیشنهاد میکنم که همه ما شکایت بنویسیم ارسال کنیم به سازمان تنظیم مقررات. حداقلش اینه که وقتی تعداد شکایات زیاد باشه میفهمن که کاربرا چقدر ناراضی هستن از این وضع سرویس دهی اینا.

بابت زمان هایی که اختلال دارن هم که هیچ مبلغی رو به کاربر برنمی گردونن، خیلی راحت پول میگیرن و سرویسی ارائه میکنن که هر چند روز یک بار اختلال و قطعی داره.

شرم آوره واقعا.
    آقا جان یه مشکلی که هست اینه که شما فکر میکنید مشکل اینترنت ناشی از خریّت و بیسوادی اون ابلهی که نشسته اونجا یا کمبود امکانات سخت افزاری مخابرات از قبیل نداشتن پورت و این شر و ورا هست ولی در واقع اینطور نیست. قبلن هم گفتم این مشکلات به صورت کاملا برنامه ریزی شده و سیستماتیک از طرف یک مشت روان پریش که این مملکت رو اشغال کردن و هدفی جز نابودی ایران و سلب آسایش ایرانی ها ندارن، اعمال میشه که با روح و روان مردم این مملکت بازی بشه، وگرنه رفع مشکلات و افزایش سرعت ظرف سه سوت حل شدنی هست

5. 14 کاربر از Boushvek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان کسیییی چرا جواب نمی ده؟؟؟؟؟
    تو تهران رو خط فیبر کسی سرویس گرفته از مخابرات؟ چه کارایی باید انجام داد؟.من مرکز مخابراتی جماران هستم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بخوان یک دفعه فرو کنن دردش می گیره کاربر روی یک ساعت بعدش دو ساعت بعدش سه ساعت اخر می شه 24 ساعت یک ماه و یک سال اینترانت .

می ری گوگل می زنی جنیفر لوپر دو تا آخوندی با ریش دو متری می یاد آموزش با پای چپ بری دستشویی یا راست
    آره خب 35 سال به ملت همه مدل فرو کردن دیگه این اینترنت که چیزی نیست!شب دراز است ...

اینایی که جواب من و شما رو میدن که کاره ای نیستن، اونایی که دزدی میکنن جواب تلفن من و شما رو نمیدن!

توی مملکتی که زنگ میزنی isp میگی اختلال داره انکار میکنه و تازه برمیگرده میگه همینه که هست، اگه نمیخوای خوش اومدی! برای من ارزش داره که یکی محترمانه پاسخ مشترک رو میده و قبول میکنه که در سرویس دهی مخابرات اختلال زیاد وجود داره.

در ضمن بخش پشتیبانی نبود، من از سایت مخابرات با شماره ای که نوشته "مدیرکل بازرسی،ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات" تماس گرفتم و اونجا شماره ذکر شده در پست قبلی رو دادن و گفتن برای adsl با اون بخش تماس بگیرید.

منم گفتم که در خبرها فقط گفتن برای مشترکین جدید ولی تاکید کرد که نه برای تمام مشترکین هست و جدید و قدیم نداره اگر جایی هم گفتن فقط مشترکین جدید اشتباه شده. دیگه شماره تماس رو گذاشتم خودتون میتونید تماس بگیرید بپرسید من چی بگم.

به هر حال من ترجیح دادم حرفم رو به یکی بزنم تا اینکه دست روی دست بذارم و منتظر بشینم.

پس اینا که کاملا آگاهانه جواب سربالا میدن و میپیچونن پاک و منزه هستند دیگه بله؟!برای رضای خدا هم نشستن اونجا حقوق نمیگیرن که از همون پول دزدی ها!!شما انقدر خوشحالی که یک نفر وظیفه ای که براش حقوق میگیره رو انجام میده!؟یا واقعا شما فکر میکنی مسئول و تصمیم گیرندش نمیدونه وضعیت اینترنت اسفناکه؟!اگه قرار باشه مردم ایران به اینترنت و محتوای آزاد بدون سانسور و با کیفیت بالا دسترسی داشته باشن ممکنه کمی رشد علمی و فرهنگی پیدا کنن دیگه سواری نمیدن به این جماعت!اونوقت چرندیات اینها رو کی گوش کنه!؟یعنی واقعا هنوز فکر میکنید مشکل سخت افزارها و زیرساخت و پهنای باند و .... هست!؟یعنی اراده وجود داره برای خدمات با کیفیت !؟!
    آقا جان یه مشکلی که هست اینه که شما فکر میکنید مشکل اینترنت ناشی از خریّت و بیسوادی اون ابلهی که نشسته اونجا یا کمبود امکانات سخت افزاری مخابرات از قبیل نداشتن پورت و این شر و ورا هست ولی در واقع اینطور نیست. قبلن هم گفتم این مشکلات به صورت کاملا برنامه ریزی شده و سیستماتیک از طرف یک مشت روان پریش که این مملکت رو اشغال کردن و هدفی جز نابودی ایران و سلب آسایش ایرانی ها ندارن، اعمال میشه که با روح و روان مردم این مملکت بازی بشه، وگرنه رفع مشکلات و افزایش سرعت ظرف سه سوت حل شدنی هست
    جالب اینه که اینا حرف و عملشون بنا و بقایی نداره همه چیز در منافع خودشون خلاصه میشه 35 سال مرگ بر امریکا شعار بود و هیولا استکبار جهانی آدمخوار امریکا رو میزدن تو سر مردم و مسبب همه مشکلات میدونستن و قطع رابطه!امروز میفرمایند مرگ بر امریکا که آیه قرآن نیست میتونیم حذفش کنیم!نرمش قهرمانانه!!چرا چون خودشون به خطر افتادن دلشون به حال من و شما که نسوخته!3 دهه تحریمیم 3 دهه آمار تورم بیکاری ارزش پول ملی مقابل دلار و طلا رو نگاه کنی همه چیز واضحه تا الان تحریمها ظالمانه و غیر انسانی نبوده دهن مردم که آسفالت میشد ایرادی نداشت یک جنسی رو 3 برابر قیمت باید مردم میخرن از دست 2 واسطه مشکلی نبود!مقاومت ملی و مبارزه با شیطان بزرگ بود الان که به تحریم نفت رسید و منبع درآمد خود ,وابستگان داخلی و خارجی قطع شد دیگه غیر انسانی شد تحریمها از کاغذ پاره دراومدن بریم مذاکره کنیم!

پس یه روزی اگه لازم باشه برای حفظ نظام که اوجب واجباته ممکنه پورن هم از رسانه ملی پخش بشه!ولی خب ...

8. 9 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

برای استفاده از اینترنت حجمی تو کدوم قسمت سایت مخابرات باید تقاضا بدیم؟
    چون فقط پهنای باند نامحدود رو گذاشتند.
    Last edited by rioman; 01-10-2013 at 21:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همگی
    داشتم نوشته های دوستان رو میخوندم و اینطور که فهمیدم اینترنتشون ترکیده. اما من تا حالا تو این مدت 1 سال و نیمی که دارم از مخابرات استفاده میکنم مشکلی نداشتم. تا چند روز پیش 256 داشتم و باهاش آنلاین هم نگاه میکردم. از چند روز پیش هم که 1 مگ شدم هم تا حالا مشکلی نداشتم. تماشای آنلاینش هم خیلی خیلی خیلی بهتر شده. اصلا هم قطع نشده تا حالا. همین دیشب حدود ساعت 12:30 رفتم 8 گیگ گذاشتم دانلود شه، امروز بعد از ظهر تموم شد. اصلا هم افت سرعت نداشتم. سرعت دانلود بین 130 تا 140 بود همش. الان هم دارم 12 گیگ دانلود میکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان کسیییی چرا جواب نمی ده؟؟؟؟؟
    تو تهران رو خط فیبر کسی سرویس گرفته از مخابرات؟ چه کارایی باید انجام داد؟.من مرکز مخابراتی جماران هستم.
    من خطم فیبر نوریه و از مخابرات سرویس میگیرم. کاری نمیخواد بکنی که. میری مخابرات و میگی اینترنت میخوام. اونا هم دو حالت داره چی بگن: ۱- یا میگن فعلا رو فیبر اینترنت نمیدیم و چند ماه باید صبر کنید (آخه این بستگی به مرکز مخابراتی داره) ۲- میدن و خیالت راحت میشه.

12. این کاربر از m2fard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام به همگی
    داشتم نوشته های دوستان رو میخوندم و اینطور که فهمیدم اینترنتشون ترکیده. اما من تا حالا تو این مدت 1 سال و نیمی که دارم از مخابرات استفاده میکنم مشکلی نداشتم. تا چند روز پیش 256 داشتم و باهاش آنلاین هم نگاه میکردم. از چند روز پیش هم که 1 مگ شدم هم تا حالا مشکلی نداشتم. تماشای آنلاینش هم خیلی خیلی خیلی بهتر شده. اصلا هم قطع نشده تا حالا. همین دیشب حدود ساعت 12:30 رفتم 8 گیگ گذاشتم دانلود شه، امروز بعد از ظهر تموم شد. اصلا هم افت سرعت نداشتم. سرعت دانلود بین 130 تا 140 بود همش. الان هم دارم 12 گیگ دانلود میکنم.
    شما احتمالآ با از ما بهترون دستت تو یه کاسه اس.

تست پینگ هم اکنون :

Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=229ms TTL=48
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=225ms TTL=48
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=227ms TTL=48
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=228ms TTL=48
    Request timed out.
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=224ms TTL=48
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=226ms TTL=48
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out
    Last edited by 666hamed666; 01-10-2013 at 22:03.

14. این کاربر از 666hamed666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شما احتمالآ با از ما بهترون دستت تو یه کاسه اس.
    نه والله. من فکر میکنم کیفیت خدمات مراکز مخابراتی با هم فرق میکنه. تعداد مشترکین هم بی تاثیر نیست اما مرکز مخابراتی من یکی از شلوغترین مراکز مخابراتیه. تعداد مشتریاش خیلی زیاده. پارسال وقتی رفتم اقدام کردم خیلی شانسی یه پورت خالی مونده بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •