دوست عزیز، اخبار تو تلویزیون اعلام کرد! گفت سنجش خودش اعلام کرده که واسه دانشگاهای غیرانتفاعی و پیام نور اونایی ک کنکور هم ندادن میتونن بیان...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
دوست عزیز، اخبار تو تلویزیون اعلام کرد! گفت سنجش خودش اعلام کرده که واسه دانشگاهای غیرانتفاعی و پیام نور اونایی ک کنکور هم ندادن میتونن بیان...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
رفتم نگاه کردم
چیز خیلی خوبیه
آزاد هم از این کارنامه ها داره؟
به نظر من که غیر ممکنه !
باید منتظر باشید تا اعلام ثبت نام تکمیل ظرفیت
ثبت نام کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد هنوز هم ادامه داره؟اعلام نتیجش کی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تموم شد ولی دوباره ترم دوم شروع میشه
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون که الان هم در جریانه رو میذارن رو سایت؟ آخه تو اخبار گفتن 24 ساعت بعد از ثبت نام با پرینت به دانشگاه مراجعه کنید.. یعنی چه؟ نتایج رو ارجاع میدن به خود واحد دانشگاهی؟
خبرگزاری آنا: ثبت نام تکمیل ظرفیت بدون آزمون رشته های جدید دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته امروز ۳۱ شهریورماه از ساعت ۱۴:۰۰ برای تهران و برخی از مراکز استان ها آغاز می شود.
ناصر اقبالی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اعلام این خبر ،گفت: ثبت نام برای تکمیل ظرفیت بدون آزمون رشته های جدید دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته از امروز مورخ 31/06/92 از ساعت 14:00 آغاز می شود، لذا داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
ناصر اقبالی درخصوص تعداد گزینه های انتخاب گفت: هر داوطلب می تواند یک رشته را انتخاب و در سایت مرکز آزمون ثبت نام کند. رئیس مرکز آزمون در مورد زمان ثبت نام و مراجعه به واحدهای دانشگاهی گفت: ثبت نام شوندگان با در دست داشتن پرینت 24 ساعت بعد از ثبت نام به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه و نسبت به ثبت نام قطعی خود اقدام کنند.
وی به داوطلبان توصیه کرد: متقاضیان قبل از تهیه کارت از رشته/محل های موجود در سایت اطلاع حاصل نموده و بعد برای ثبت نام قطعی اقدام کنند. اقبالی در ادامه گفت: زمان آغاز به تحصیل این دسته از ثبت نام شدگان از مهرماه سال جاری خواهد بود.
دوستان خواهشا راجع به این اطلاعیه جدید در مورد مهمان و انتقال دانشجو مربوط به شرکت کنندگان آزمون سراسری 92 اومده توضیح بدین.من الان دانشگاهی که قبول شدم نیمسال دوم هستم.باید چیکار کنم؟اینم لینک صفحه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام میخواستم بدونم با 6000انسانی منطقه1 چی قبول میشه؟؟؟؟اگه میشه زود جواب بدید؟؟؟؟؟
اینجا ایران 13:40 15/7/1392
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)