اگه FHD باشه قطعا تاچ هم هست! اگه نباشه پس نیست!
الان من یکجا زنگ زدم گفت 3920 بدون گارانتی!
FHD بدون تاچ فکر نکنم وارد شده باشه!
اگه FHD باشه قطعا تاچ هم هست! اگه نباشه پس نیست!
الان من یکجا زنگ زدم گفت 3920 بدون گارانتی!
FHD بدون تاچ فکر نکنم وارد شده باشه!
Last edited by ahriman323; 28-09-2013 at 20:34.
بله ,همشون تاچ وfhd هستن.فقط قیمت ها یه خورده بالاست که اونم بعد چند وقت وارد شد درست میشه شاید از سری اول هم ارزونتر بشه .چون دلار نسبت به اون زمان که اواسط شهریور بود حدود 200 تومن ارزونتر شده.در کل قیمت ها رو به کاهشه من لپ تاپی ندیدم که تو این چند ماه افت قیمت نداشته باشه فقط n550 گرون شده اونم به علت تقاضای زیاد و کمیاب شدن.دلار هم افت کرده اما ظاهرا یه عده نمیذارن و راضی به افت قیمت دلار نیستند.جالبه وقتی احمدی نژاد رئیس جمهور بود عده ای میگفتن قیمت بالای دلار به ضرر مملکته حالا که قیمت دلار داشت افت میکرد همون یه عده میگن کاهش قیمت دلار یعنی ورشکستگی مملکت...البته یه عده ای هم این وسط که یکم منطق سرشون میشد گفتند قیمت دلار باید تا 1700 کاهش پیدا کنه امیدوارم برای گفته های اون یه عده هم ارزش قائل بشن و قیمت دلار حسابی کاهش پیدا کنه و هممون بتونیم با خیال راحت خرید کنیم.
دقيق اسم مغازه ها رو يادم نمياد. ولي اوني كه تقريبا از همه ارزونتر ميداد؛ كه خودشم نداشت ولي زنگ زد قيمت گرفت، و گفت اگه بخواي واست ميارم اسم مغازش رايانه همراه بود. مجتمع پارس طبقه 3 شماره 304
اگه تونستي با قيمت مناسب گير بياري يه خبر ما هم بده. دمت گرم
در ضمن ببينين دوستتون ميتونه بپرسه كه قراره با قيمت كمتر هم بيارن يا نه؟ من كه پرسيدم هر كدومشون يه جور طفره رفتن و جواب ندادن
گارانتي رو هم يادم رفت بپرسم.با عرض پوزش
بدون گارانتی هست!
نمی دونم نماینده گیگابایت برای لبتاپ تو ایران کیه اما این لبتاپ p35k معرکه ست . و n550 حرفی برای گفتن نداره.
اگه وارد بازار بشه مخاطب و طرفدارهای زیادی پیدا میکنه. مخصوصا که برند گیگابایت به خاطر مادربرد های خوبش تو ایران خوشنام هستش.
یه مقایسه ساده :
من تو ریویو هاائی که ازش خوندم:
بدون توجه به سخت افزار قویتر و البته قیمت بیشتر و فاکتور گرفتن از اونها:
1- کیفیت تصویر ips اون از n550 به مراتب بهتره . (البته تاچ نیست)
2- وزنش حدود نیم کیلو سبکتره
3- ضخامتش هم کمتره !
4- قابلیت داشتن چهار تا هارد دیسک همزمان! 2 تا ssd و دوتا hdd
پس تو همه چیز سرتره.
دیگه به مسائل مربوط به سخت افزار نمی پردازم که خیلی قویتره که البته بجاش گرونتر هم هست. مثل کارت گرافیک خیلی قویتر از سری گیمینگ حرفه ای 765
یه نکته مهم دیگش اینه که با اینکه یه لبتاپ کاملا مخصوص گیمینگه ، اما قیافه ش کاملا مهندسی و با کلاسه ( یه جور زیبائیه ناشی از سادگی و ظرافت)
![]()
Last edited by parsicola; 30-09-2013 at 22:27.
لپ تاپ زیباییه مخصوصا کارت گرافش که عالیه . نمی دونید کی وارد بازار ایران میشه؟ در مورد باتریش نگفتین که پلیمره یا معمولیه
خوب مسلما لپتاپgigabyte لپتاپ بینظیریه.ولی دلیلی نداره با n550 مقایسه بشه .هر لپتاپی باید با رده قیمتی خودش مقایسه بشه
آقا حالا اگه ما يه سيستم بدون os بگيريم و بخوايم ويندوز 8 يا 7 نصب كنيم. بهترين ويندوز رو از كدوم شركت و يا سايت پيشنهاد ميكنيد. البته به غير از ويندوز اورجينال![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)