تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: حذف شدن درایوهای ویندوز

در آغاز فعالیت sam_ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض حذف شدن درایوهای ویندوز

سلام
    دوستان يه مشکلي برا درايواي ويندوزم پيش اومده لطفا اگه ميشه برا حلش کمکم کنيد...
    چند روز پيش دوتا برنامه ( DAEMON Tools Pro و PowerISO )نصب کردم برا ساخت درايو مجازي
    بعد از نصبشون سيستمو نيم ساعت خاموش کردم و بعد از روشن کردن ديدم همه درايوام بجر درايو سي ناپديد شدن ويندوزو به روز اول نصبش برگردوندم جوابي نگرفتم سرچ کردم اکثرا برنامه هاي Recovery رو معرفي ميکنن و احتمال برگشت اطلاعاتو بالا ميدونن فقط مشکل اينجاست که چه برنامه اي بهتره و اينکه روش درست برگردوندن اطلاعات حذف شده چجوريه؟نرم افزاری هست که بشه بدون دردسر اطلاعاتو برگردودن ؟
    برای برگردوندن درایوا لازمه هارد دیگه ای هم باشه ؟
    ممنون ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    روی mycomputer کلیک راست کن و manage رو بزن - پنجره ای که باز شد در منوی سمت چپ Disk Management رو بزن صبر کن ا درایو ها لود بشن - بعد روی درایو ها کیک راست کن و Change Drive Letter رو بزن
    پنجره که باز شد گزینه Add رو بزن و اسم درایو رو انتخاب کن D E F G و .. OK کن برو توی mycomputer درایو ها برگشتن .

در آغاز فعالیت sam_ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    روی mycomputer کلیک راست کن و manage رو بزن - پنجره ای که باز شد در منوی سمت چپ Disk Management رو بزن صبر کن ا درایو ها لود بشن - بعد روی درایو ها کیک راست کن و Change Drive Letter رو بزن
    پنجره که باز شد گزینه Add رو بزن و اسم درایو رو انتخاب کن D E F G و .. OK کن برو توی mycomputer درایو ها برگشتن .
    ممنون از راهنماییت اما قبلا این راه هارو امتحان کردم
    این تصویرو ببین

بنظرتون باید چکار کنم؟
    درضمن درایوایی که اسمشون تو سمت چپ هست مال رم ریدر اینترنالیه که رو سیستم نصبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این طور که از عکس معلوم هست کلا شما پارتیشن ها رو به غیر از C پاک کردی! البته خیلی کم اتفاق می افته که خود به خود پاک بشه ولی حالا که شده.

شما باید با نرم افزار partition table doctor پارتشن ها رو به حالت اول برگردانی

از این جا دانلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1- گزینه Rebuild رو بزن Next تا خودکار دنبال پارتیشن ها بگرده
    2-بعد از اتمام گزینه SAVE و سیستم رو ریستارت کنی باید برگشته باشه.
    Last edited by hashem65; 28-09-2013 at 11:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •