خب میدونی که کاربرای مکس نت شاید 1/8 1/9 کاربرای مخابرات باشن واسه همین نباید در این زمینه مقایسه کرد مکس نت هم کاربراش زیاد شه میشه مثل های وب و مخابرات و آسیاتک
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خب میدونی که کاربرای مکس نت شاید 1/8 1/9 کاربرای مخابرات باشن واسه همین نباید در این زمینه مقایسه کرد مکس نت هم کاربراش زیاد شه میشه مثل های وب و مخابرات و آسیاتک
مرکز ائل گلی
اگه جمع آوری کنی یه روزت هیچ میشه!
بعد ،روز دوم بیا برات ثبت نام کنم صب اول صبی تا دو ساعت وصل کنن برات!
معمولا تو تبریز کارها رو زود انجام میدن و کر کنم 1 روز جمع اوری و 1 روز وصل
البته من تو یه روز هم جمع و هم وصل کردن برام
انصافا از مرکز شهریار به خاظر سرعت عملش خیلی خوشم میاد![]()
دانلود روز جمعه هفته قبل!!!!
خودت حساب کن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله، جناب نایت اسکای جوب دادن و گفتن الان حدود 5 ماهه نامحدود استفاده می کنن ولی اون موقع که وی آی پی داشتن ماکزیمم سرعت رو میدادن بهش!
بله، منم اعتقاد دارم که تعداد یوزر مهمه اما همیشه رابطه مستقیم تعداد یوزر کم با کیفیت خوب سرویس صادق نیست. نمونه ش همین همارای گور به گور شده که الان که همه رو می فرسته مخابرات قطعا تعداد یوزرش کمتر از ماکسه ولی حدودا از اوایل مرداد امسال ما رو روی 100 لیمیت کرد. چه کلاسیک، چه توربو و چه مگا فقط 100! به نظر من لیمیت کردن مرضیه که بعضی آی اس پی ها دارن واسه خرد کردن اعصاب یوزر حتی اگه محدودیت پهنای باند هم نداشته باشن!
نه بابا همارا خیلی قبل تر هم لیمیت میکرد سرعت رو !! سال پیش هم خودشون بهم گفته بودن که شب سرعت 25 درصد کمتر از سرعت روزه
آره مرکز خوبیه !
مرکز رحیمیانم خوبه!
ولی این تجلایی که من پیششم خدا نصیب هیچ کس نکنه!
صبح ثبت نام کردنی اگه شانس بیاره طروفو به 4 شنبه پنج شنبه نخوره تا 4 روز علافه!
کلا" به امکانات مرکزا ربط داره هر مرکزی که امکاناتش لبریز شده باشه مثل یاغچیان کلا" 1 ساعتو نیمه حل میکنن!
کافو نوری رحیمیانم بد نیست!
مزخرفترین مرکز مخابراتی تبریز مرکز صدرالشعرا هست
پیش شماره ما 527 هست که به اشتباه اکثر شرکت ها نوشتن مرکز رحیمیان
527 و 528 مرکز صدرالشعرا هست
رانژه هم که واسه من یه هفته ای طول کشید
تنها شرکتی که در این مرکز سرویس میده مخابرات هست و من مجبورم هر چی بده استفاده کنم
من یه بار 14 گیگ دانلود کنم
فرداش صبح از خوشحالی سکته میکنم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)