تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 97 اولاول ... 4147484950515253545561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام pari
    چیزی که من تاالان فهمیدم این بیماری بیشتر به خاطر استرس های طولانی مدت ونداشتن رژیم غذایی مناسب هستش تااین دو مورد که از طب سنتی مطرح میکنن.................خب این نظریه پرداز درمانی هم براش داره با فقط در همین سطحه این نظریه؟
    خودت برا درمان هنوز قرص اعصاب میخوری؟حالت چجوریاست؟
    .............مرسی
    اگه با اين پيش فرض بهش نگاه كنيم كه بيماريه مشخصه و دليلشم مشخصه، ديگه بقيه صحبتا و نوشته ها معني نداره. اينطور كه افتادگي ناف هست ممكنه يكي از دلايل مشكل ما، اينم باشه. حالا اگه راجع بش بخونين نوشته كه بيماري هاي گوارشي و نفخ و يبوست و ...
    نوشته بود وقتي مزمن نباشه با بارفيكس و پشتك زدن سر جاش بر مي گرده محتويات. اما اگه مزمن باشه بايد به متخصصش مراجعه كرد و اون حركاتي انجام ميده.
    من مدتي هست كه قرص مصرف نكردم. قرص اعصاب هم استفاده نكردم، هنوز. فعلا از يه فوق تخصص گوارش وقت گرفتم كه اگه برم دوباره يه داروهايي مصرف مي كنم.
    حالم هم تعريفي نداره همچنان.
    Last edited by _pari_; 18-09-2013 at 19:15.

2. این کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

منم درست يادم نيست چيز سنگيني بلند كردم يا ترس بوده يا چي ولي حتي يكبارش هم ممكنه باعث بشه اين رخ بده. من كه خيلي احساس مي كنم همچين چيزي ممكنه ولي اگه همچين چيزي باشه يعني بدن با اين همه هماهنگي كه ميگن، چيزي نداره كه محتويات شكمي رو محكم نگه داره!؟!
    اينو چند روز قبل تر راجبش خوندم انگار نوشته بود حتي خود افتادگي ناف ممكنه باعث عفونت بشه (اينو دقيق يادم نيست) شما توي متون فرنگي چيزي در موردش نديدين؟
    ولي خب در كل فكر كنم بايد مربوط به طب سنتي و شكسته بندي و ماساژ و... باشه نه پزشك ها. شايد.

من دقیقن نمیدونم باید دنبال چه کی وردی بگردم. تنها چیزی که شبیه به این بود پیدا کردم، volvulus بود که یعنی پیچ خوردگی روده، البته به ما نمیخوره چون از علائمش درد شدید و دائمی و استفراغ مداوم بود. ای کاش این پزشکای متخصص گوارش این تاپیک رو میخوندن و به یه نتیجه درسته حسابی میرسیدند، ما که اطلاعات پزشکیمون خیلی کمه (خودم رو عرض میکنم البته) و اگه خیلی بخوایم تخصصی کار کنیم میشه مصداق little knowledge is dangerous.

دوستانی که داروی آرامبخش مصرف میکنن نتیجشو بگن لطفن.

4. این کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

یادم رفت بگم (البته تو پست های قبلیم گفتم!)، منم احتمال میدم یه گرفتگی خفیف باشه که محل مناسب رشد میکروبها رو فراهم میکنه، دوستانی که از شکم x-ray معمولی گرفتن بیزحمت از نتیجش و تشخیص دکترشون بیشتر بگن.

6. این کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من دقیقن نمیدونم باید دنبال چه کی وردی بگردم. تنها چیزی که شبیه به این بود پیدا کردم، volvulus بود که یعنی پیچ خوردگی روده، البته به ما نمیخوره چون از علائمش درد شدید و دائمی و استفراغ مداوم بود. ای کاش این پزشکای متخصص گوارش این تاپیک رو میخوندن و به یه نتیجه درسته حسابی میرسیدند، ما که اطلاعات پزشکیمون خیلی کمه (خودم رو عرض میکنم البته) و اگه خیلی بخوایم تخصصی کار کنیم میشه مصداق little knowledge is dangerous.

من الان حدود دوماهه که دارم داروی آرام بخش میخورم وتوی این مدت خیلی اوضاعم بهتر شده.....اصلا اط لحاظ روحی میتونم بگم خیلی خیلی تغییر کردم وبه آینده امیدوار....................به هر کسی که توی این فروم میاد پیشنهاد میدم حتما یه بار هم شده پیش متخصص اعصاب وروان یا روانپزشک بره.......................
    دوستان دیگه هم که دارن داروی اعصاب مصرف میکنن لطفا بیان از روند مشکلشون بگن.....؟

8. این کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چارشاینه : یک لیوان ابنبات داغ

10. این کاربر از m-530 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام - من زیاد راضی نیستم - قبل از مصرف بهتر شده بودم ولی الان دوباره یکم صدا ها بیشتر برگشته - البته هنوز ازمایش خون نگرفتم ببرم بدم دکتر که بر اساس اون دارو بهم بده .
    دوز قرص من 10 میلی بود که کمترین مقدار هست - بیشتر رو خوابم تاثیر گذاشته که وسط شب بیدار نمیشم اصلا - وگرنه از لحاظ صدا یکم بدترم کرد . ولی هنوزم خیلی بهتر از این چندین سال گذشته هستم...
    Last edited by orp; 26-09-2013 at 19:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام - من زیاد راضی نیستم - قبل از مصرف بهتر شده بودم ولی الان دوباره یکم صدا ها بیشتر برگشته - البته هنوز ازمایش خون نگرفتم ببرم بدم دکتر که بر اساس اون دارو بهم بده .
    دوز قرص من 10 میلی بود که کمترین مقدار هست - بیشتر رو خوابم تاثیر گذاشته که وسط شب بیدار نمیشم اصلا - وگرنه از لحاظ صدا یکم بدترم کرد . ولی هنوزم خیلی بهتر از این چندین سال گذشته هستم...
    منم مطمئنم هر دارويي مصرف كنيم اصلا حتي وابستگي ذهنيمون به داروهه باعث ميشه بعدش يكم بدتر بشيم. منم دكتر رفتم هنوز آزمايش هارو انجام ندادم ولي مي دونم كه يك ماهه دارو ميده بعدش احتمالا ميگه فعلا كافيه و دوباره بدتر...
    مشكل شما قبلا چيزي به جز IBS بود؟ يعني باكتري يا ورم معده اينا تشخيص داده شده بود يا هيچ مشكلي نبود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

نتيجه آزمايش و آندوسكوپي من 5 سال پيش اين بود:
    در آزمايش ريز بيني برش تهيه شده قطعه اي كوچك از نسج مخاط معده ديده مي شود در داخل بعضي از كريپت ها تعدادي هليكو باكتر وجود دارد و در لامينا پروپريا سلول هاي لنفوسيت افزايش يافته.
    diag: gastric biopsy: chronic gastritis with h.pylory
    بعد c-reactive protein دوازده بوده كه يعني مثبت بوده.
    حالا نمي دونم اينا دقيقا چي هستن ولي خب نشون ميده سر و صداها و مشكلات همينطور بي دليلم نيستن

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

منم مطمئنم هر دارويي مصرف كنيم اصلا حتي وابستگي ذهنيمون به داروهه باعث ميشه بعدش يكم بدتر بشيم. منم دكتر رفتم هنوز آزمايش هارو انجام ندادم ولي مي دونم كه يك ماهه دارو ميده بعدش احتمالا ميگه فعلا كافيه و دوباره بدتر...
    مشكل شما قبلا چيزي به جز IBS بود؟ يعني باكتري يا ورم معده اينا تشخيص داده شده بود يا هيچ مشكلي نبود؟
    من اشتباه کردم دوباره رفتم پیش دکتر , چون حالم تقریبا خوب شده بود ... البته پیش دکتر هم نمیرفتم شاید باز مشکلم بر میگشت ...

من رفتم دکتر گفت زخم اثنی عشر داری البته خیلی جزعی ... ولی من به خاطر صدای معده و رودم رفته بودم پیشش , که وقتی اندوسکوپی کرد اینو گفت ...
    در کل هیچ وقت مشکل خاصی نداشتم و همیشه هم ورزش میکردم و خیلی کم مریض میشدم - حتی زمستونا من با استین کوتاه میگشتم تو مدرسه و ... و همه تعجب میکردن که من چطوری سردم نمیشه ... ولی از وقتی این مشکل رو دارم حتی تابستونا هم احساس سرما میکنم ...

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

نتيجه آزمايش و آندوسكوپي من 5 سال پيش اين بود:
    در آزمايش ريز بيني برش تهيه شده قطعه اي كوچك از نسج مخاط معده ديده مي شود در داخل بعضي از كريپت ها تعدادي هليكو باكتر وجود دارد و در لامينا پروپريا سلول هاي لنفوسيت افزايش يافته.
    diag: gastric biopsy: chronic gastritis with h.pylory
    بعد c-reactive protein دوازده بوده كه يعني مثبت بوده.
    حالا نمي دونم اينا دقيقا چي هستن ولي خب نشون ميده سر و صداها و مشكلات همينطور بي دليلم نيستن
    بی دلیل که قطعا نیست - ولی من انقدر دلایل زیادی رو برای این بیماری میشناسم که نمیدونم کدوم تاثیر اصلی رو داره ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •