تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: درب پارکینگ اتوماتیک (ریلی، لولایی، کرکره ای و ...)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شیراز

14 درب پارکینگ اتوماتیک (ریلی، لولایی، کرکره ای و ...)

با سلام خدمت اساتید
    درب پارکینگ آپارتمان ما از نوع ریلی است. مشکلی که با آن مواجه هستیم اینه که درب موقع باز و بسته شدن خیلی سر و صدا می کنه. یه چیزی شبیه زلزله. البته این را هم بگویم که درب آپارتمان ما از طرف ساختمان است، نه حیاط. واحدی هم که بنده در آن ساکنم دقیقا بالای درب ورودی است. حالا ببینید وقتی همه شاکی هستند، من چی میکشم.
    خلاصه تصمیم داشتیم آن را با یک درب کرکره ای تعویض کنیم که یک نفر سر رسید و گفت ای عوام! اولا کی گفته که درب کرکره ای اصلا صدا تولید نمی کنه؟ ثانیا درب ریلی امنیتش بیشتر از درب کرکره ای هست. برای اینکه به راحتی میشه کرکره ها را پاره کرد و وارد ساختمان شد. حالا از اینها هم که بگذریم تا حالا از چند نفر هم شنیده ام که جنس تا جنس فرق می کنه و توی همین دربهای کرکره ای بعضی بیشتر و بعضی کمتر سر و صدا می کنند. حتی این را هم شنیدم که موتورهای آلمانی به دلیل اینکه قویتر هستند یک صدایی شبیه وزه با تشدید ز (جااااااااااااااان!) از خودشان تولید می کنند که در تمام طبقه اول شنیده می شود. در عوض موتورهای چینی و تایوانی هستند که خیلی نرم و روان هستند، صدای زیادی ندارند ولی عیبی که دارند سرعت باز و بسته شدنشان کمتر است (چیزی در حدود نصف سرعت مشابه آلمانی)
    حالا اگه ساختمان، اسکلت بتنی بود یک خورده وضعیت بهتر بود، ولی حالا که اسکلت ساختمان فلزیه، حرکت درب ریلی چنان صدایی درست می کنه که همه را از خواب می پرونه.
    درد دلها اینجا دیگه تموم شد و به اصل قضیه می پردازم. چند تا سوال از اساتید دارم. امیدوارم که تجربیاتتون را در این زمینه در اختیار من قرار بدین. تا فراموش نکردم این را بگم که امکان استفاده از درب بازویی را نداریم. به خاطر اینکه امکان دور زدن ماشینها در پارکینگ از بین میره.

1. دربهای کرکره ای چقدر از خودشان تولید می کنند. آیا مارک خاصی وجود داره که کمترین صدای ممکن را تولید کنه؟ (هم در مورد موتور و هم در مورد کرکره هاش)
    2. آیا می توان همین درب ریلی را به نحوی تغییر داد که علاوه بر مزیت ایمنی بالا، سر و صدایی هم نداشته باشد؟
    3. آیا گزینه سومی برای حل این مشکل وجود دارد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کسی نیست جواب بده
    خیلی واجبه
    لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره در اختیارم بذاره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

رفیق درب پارکینگ ما هم ریموتی هست و از خود لولا باز میشه. یعنی مثل درب معمولی باز میشه با این تفاوت که ریموتی هست و اصلا صدا نداره
    فکر میکنم بهترین مورد همین گزینه باشه.
    درب از وسط باز میشه و هر دوقسمتش یه موتور جدا داره. هزینش هم حدود 500/600 شد فکر میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

نه توی ریل رو زمین کشیده میشه که صدا بده نه روی ریل بالا میره
    روی خود لولای درب باز میشه و اصلا و به هیچ عنوان صدا نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

رفیق درب پارکینگ ما هم ریموتی هست و از خود لولا باز میشه. یعنی مثل درب معمولی باز میشه با این تفاوت که ریموتی هست و اصلا صدا نداره
    فکر میکنم بهترین مورد همین گزینه باشه.
    درب از وسط باز میشه و هر دوقسمتش یه موتور جدا داره. هزینش هم حدود 500/600 شد فکر میکنم
    مشکل ما اینه که امکان استفاده از درب لولایی نداریم. به خاطر اینکه راه پارکینگ 2 تا از ماشینها بسته می شه

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام . اگر بخاطر چرخهاش فلزی هست و صدا میده , یه تیوپ دوچرخه یا موتور ببُرین و مثل حلقه بندازین دور چرخها دیگه صدا نمیده . اگر صدا از سایش در با ریل هست بهش گیریس بزنید صدا خیلی کم میشه . اگر توی ریلش هم سنگریزه و اینا هست تمیزش کنین خیلی تاثیر داره . اما اگر موتورش صدا میشه به چرخ دنده هاش و محورهاش گیریس بزنید

7. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت kamran-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام به همگی

مشکل صدای درب ریلی شما از دو مورد می تواند باشد.
    یکی قسمت بالای درب و دیگری در قسمت انتهایی می باشد.
    به یک آهنگر مراجعه نمائید و قرقره های بالای درب را در بیاورید و بخواهید به جای قرقره از بلبرینگ به حالت افقی نصب نماید . بلبرینگ بین دو تسمه نصب شود و بالای درب به راحتی داخل این تسمه ها جلو و عقب برود.
    درضمن برای پائین درب می توانید از قرقه های پلی آمید آلمانی استفاده کنید تا صدا را به حد صفر برساند.
    موفق باشید

[لینک تبلیغاتی حذف شد]
    Last edited by SNOW PATROL; 27-09-2013 at 11:45. دليل: حذف لینک

9. این کاربر از kamran-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •