تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: فارسی کردن انتی ویروسها و فایروالها

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

زندگی جان از شما ممنون
    ولی انگار فقط با ورژن خودش مطابقت دارد در تایپیک اختصاصی کاسپر در خواست داده ام ببینم چی می شه
    راستی اگر خواستم یونیستال کنم می خواستم بدونم با آپدیت هاش چی کار کنم یعنی در کجا قرار داره و بعدا چه جوری بهش اضافه کنم
    با سپاس مجدد

حـــــرفـه ای amirgooran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

زندگی جان از شما ممنون
    ولی انگار فقط با ورژن خودش مطابقت دارد در تایپیک اختصاصی کاسپر در خواست داده ام ببینم چی می شه
    راستی اگر خواستم یونیستال کنم می خواستم بدونم با آپدیت هاش چی کار کنم یعنی در کجا قرار داره و بعدا چه جوری بهش اضافه کنم
    با سپاس مجدد
    لازم نيست برنامه رو به طور كامل پاك كني و دوباره نصب كني،بهتره اين كارو بكني
    اول برنامه رو كاملا ببند
    اول برو منوي استارت گزينه All Pograms بعد برو Kaspersky internet security 6.0بعد هم Modify,repair and remove رو بزن ،حالا گزينه repair و سپس next رو بزن،تمامي فايل ها جايگزين مي شوند،در ضمن تاكيد مي كنم هيچ كس اين فايل ها را در ورژن ديگري از كسپرسكي كپي نكنه،اگر هم مي خواد اين كارو بكنه،مي تونيد از اين روش استفاده كنيد:
    ابتدا كليه محتويات پوشه Skin را در جايي ديگر از هارد خود كپي كنيد،سپس فايل هاي اون فارسي ساز رو در پوشه Skin كپي شده،جايگزين كرده
    وارد تنظيمات Kaspersky شويد در قسمت Appearane گزينه Browse را بزنيد و در اين قسمت آن پوشه Skin كپي شده را انتخاب كنيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

در آنتی ویروس من جواب داد با تشکر

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

امیر جان اولین کاری که کرده بودم همین بود ولی جواب نداد به کمک حامد جان که برایم دو پوشه ی نام برده را آپلود نمودن مشکلم حل شد از ایشان سپاسگذارم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •