1- لطفا جای درست تاپیک بزنید اینجا تالار مشاورست نه مقایسه بین سی پی یو
هرگز اینطور نیستدقیقا سوال منم همینه اساتید لطفا جواب بدین؟؟؟
1- لطفا جای درست تاپیک بزنید اینجا تالار مشاورست نه مقایسه بین سی پی یو
هرگز اینطور نیستدقیقا سوال منم همینه اساتید لطفا جواب بدین؟؟؟
دوست عزیز هر چقدر هم قدیمی شه اما دور انداختنی نمیشه.
فامیلیم پردازنده سیستمش amd athlon dual core x64,
همین دوساعت پیش 10تا برنامه سنگین رو همزمان اجرا کرد مث ریکاوری ,فتوشاپ ,تری دی مکس و... + یه ویندوز دیگه هم باز کرد و با اونا هم چنتا برنامه رو همزمان اجرا کرد.
من با خودم گفتم الان از دستگاه دود بلند میشه اما حرارتش دیدم 48 بود.
با این که این همه برنامه سنگین رو اجرا کرد اصلا سیستم هنگ نکرد و فقط 20% پردازنده اشغال شد...
یکم خودت فکر کن ci7 به چه کارت میاد؟
در مورد تاثیر پردازنده که گفتن تاثیرش کمه کاملا نادرسته چون اگر قدرت پردازنده رو از 100 % به 99 % کاهش بدید , Overclovk پردازنده غیر فعال میشه و افت فریم رو می بینید !
درمورد چند هسته ای بودن و تفاوت اون ها هم تفاوت محسوس تره !
در مورد فرق نسل دوم وسوم هم عرض کنم که تفاوت 20 درصدی دارن و به هیچ عنوان تو کار عادی نمیشه اختلافی رو دید !
بیشتر تو مصرف تفاوت دارن و طبیعتا نسل سوم مصرف بهینه تری داره !
برنامه ای مث تری دی مکس تقریبا سنگینه!اون 10تا برنامه ای که نام بردم همشون تقریبا سنگین بود تازه یه ویندوز دیگه هم علاوه بر اون ویندوزی که داشت اجرا کرد.پردازنده ها باهم تفاوت زیادی دارن اما قابل احساس نیست .وقتی یه پردازنده اتلون 64 بیتی این همه کار رو همزمان بدون افت سرعت و بالا رفتن دما انجام بده پس خرید ci7 خرج اضافست.
هیچ کد.م.برو asus k56cb رو بگیر خداست.
مزایا:قطر کم.وزن سبک.گرافیک عالیه برا بازی و خیلی قوی است.سی پی یو خوب.
من تا الان هیج بذی ازش ندیدم و هیچ نکته منفی نداره و من که خوره بازیم همه نیاز هامو جواب داده.من خارج از ایران زندگی میکنم و مدل i5 شو با هارد 750 برام 2400 در اومد امیدوارم تو ایران قیمتش کم تر باشه.
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)