تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 56

نام تاپيک: لپ تاپ Asus G750 مدلهای (JH-JX-JW)

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

اقا قضیه این alienware چیه 5900$
    داداش قضیه ی Alienware کلا جداس، قبلا یه شرکت مستقل بود که بخاطر بحران اقتصادی، Dell خریدش و رفت زیرمجموعه اش ولی هنوز هم سیستم های Optional خفن زیاد میزنه...
    چند تا ویژگی دارن لپتاپ هاش(دسکتاپ هاش هم قابلیت های خاص خودشون رو دارن):
    1) اکثرا باتری Li-Poly دارن که معروف هستن به Long Lasting و همه ی اون لپتاپ به اون عظمت رو راحت میتونه 3-4 ساعت روشن نگه داره.
    2) سیستم کولینگشون خیلی عالی و با مواد درجه ی یک ساخته میشه، خیلی بهتر از حتی ASUS...
    3) بدنه ی محکمی دارن، همچنین میشه پشت در لپتاپ نام/طرح دلخواه خودتو بگی از کارخونه حک کنن.

4) جدا می نویسم چون وافعا خاصه: این شرکت تمام قطعاتش سفارشی هست، یعنی شما بری مثلا دنبال گرافیک یا مادربرد لپتاپ هاش بگردی، اینطوری نیست که یه برد پیدا کنی که مثلا MXM III باشه و به لپتاپ های ASUS و MSI بخوره، فقط مال Alienware هست و معمولا 1.5 برابر گرونتر از بقیه ، چون قطعات استفاده شده، از بهترین کیفیت هستن.

5) معمولا کم وزن ترینشون 4.7 کیلو هست و میانگین وزنشون 5.5 کیلو (البته برای M17X به بالا)

دو دسته از افراد این لپتاپ ها رو میخرن:
    1) گیمرهایی که نیاز دارن هر از چند گاهی جابجا بشن و در عین حال یه سیستم گیمینگ میخوان که همراهشون باشه.
    2) اونایی که مثل من تو حرص دیدن و داشتن این لپتاپ ها هستن

2. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

داداش اینکه میگید قبلا شنیدید asus برند برتری نسبت به msi هست با پوزش یک حرف کاملا غیر کارشناسی هست ! کمپانی msi زودتر asus وارد بازار تولید لپ تاب گیمینگ شد

نکته بعدی اینکه msi خودش قطعات مختلفی را تحت استاندارد میلیتاری کلس تولید میکنه که به stability ( دوام پذیری و استقامت ) و هماهنگی خوب و البته اورکلاک حرفه ای معروف هستن.

به عنوان مثال رکورد بهترین اورکلاک متعلق به مادربورد های msi هست که اخیرا رکورد کمپانی اینتل برای سری هاسول را جابجا کرده است

کمپانی msi با استفاده از پردازنده Core i7 4770K و خنک کننده نیتروژن مایع در دمایی حدود - 190درجه سانتی گراد به فرکانس باورنکردنی 7145MHz دست یافته و رکورد پیشین را که 7102MHz بود را پشت سر بگذارد که این امر توسط مادر بورد z87 MPower max بدست آمده است

ضمنا لپ تای های ام اس آی با گارانتی ماتریکس آنهم بصورت محدود و نه گسترده وارد می شود و خدایی نکرده در صورت خرابی میتوانید از گارانتی استفاده کنید ، ولی تصمیم با شماست که 7 8 میلیون پول یک لپ تاب ایسوس را بدهید آنهم بدون گارانتی !

بنده خودم هم قصد دارم لپ تاب بخرم ولی در بازه قیمتی مد نظرم یعنی تا 5.5 میلیون از برند asus و msi چیزی در ایران پیدا نمی شود و به همین دلیل قصد دارم acer aspire V3 772G را بخرم که حدود 4.4 میلیون هست

یک توصیه را از من داشته باش ، هیچ وقت در خرید سعی کن پول برند پرداخت نکنی !! msi و asus تا حدود 20 تا 30 درصد روی محصولاتش قیمت برند میکشن که نان سابقه و شهرت شرکت را بخورن!! اینطوری که شما میگی الکی نیست هر کمپانی برای خودش استانداردها و متخصصین و سیستم سنجش برای یک محصول خاص داره و دلیل نمیشه بگیم بقیه لپ تاب ها غیر از این دو برند باید برن درون سطل آشغال !!!

همین لپ تاب acer aspire V3 772G در انگلستان به فروشی دست پیدا کرده که لپ تاب های گیمینگ msi و asus به نصف اون فروش هم نرسیدن دلیلش هم واضحه نسبت مقرون به صرفه قیمت به جنس و کیفیت !!!!

اگر بدنبال کیفیت و اطمینان هستین و قیمت بالا خیلی برایتان مهم نیست ، پیشنهاد من همون msi هست
    Last edited by malmal1369; 25-09-2013 at 16:18.

4. 2 کاربر از malmal1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

داداش اینکه میگید قبلا شنیدید asus برند برتری نسبت به msi هست با پوزش یک حرف کاملا غیر کارشناسی هست ! کمپانی msi زودتر asus وارد بازار تولید لپ تاب گیمینگ شد

نکته بعدی اینکه msi خودش قطعات مختلفی را تحت استاندارد میلیتاری کلس تولید میکنه که به stability ( دوام پذیری و استقامت ) و هماهنگی خوب و البته اورکلاک حرفه ای معروف هستن.

به عنوان مثال رکورد بهترین اورکلاک متعلق به مادربورد های msi هست که اخیرا رکورد کمپانی اینتل برای سری هاسول را جابجا کرده است

کمپانی msi با استفاده از پردازنده Core i7 4770K و خنک کننده نیتروژن مایع در دمایی حدود - 190درجه سانتی گراد به فرکانس باورنکردنی 7145MHz دست یافته و رکورد پیشین را که 7102MHz بود را پشت سر بگذارد که این امر توسط مادر بورد z87 MPower max بدست آمده است

ضمنا لپ تای های ام اس آی با گارانتی ماتریکس آنهم بصورت محدود و نه گسترده وارد می شود و خدایی نکرده در صورت خرابی میتوانید از گارانتی استفاده کنید ، ولی تصمیم با شماست که 7 8 میلیون پول یک لپ تاب ایسوس را بدهید آنهم بدون گارانتی !

بنده خودم هم قصد دارم لپ تاب بخرم ولی در بازه قیمتی مد نظرم یعنی تا 5.5 میلیون از برند asus و msi چیزی در ایران پیدا نمی شود و به همین دلیل قصد دارم acer aspire V3 772G را بخرم که حدود 4.4 میلیون هست

یک توصیه را از من داشته باش ، هیچ وقت در خرید سعی کن پول برند پرداخت نکنی !! msi و asus تا حدود 20 تا 30 درصد روی محصولاتش قیمت برند میکشن که نان سابقه و شهرت شرکت را بخورن!! اینطوری که شما میگی الکی نیست هر کمپانی برای خودش استانداردها و متخصصین و سیستم سنجش برای یک محصول خاص داره و دلیل نمیشه بگیم بقیه لپ تاب ها غیر از این دو برند باید برن درون سطل آشغال !!!

همین لپ تاب acer aspire V3 772G در انگلستان به فروشی دست پیدا کرده که لپ تاب های گیمینگ msi و asus به نصف اون فروش هم نرسیدن دلیلش هم واضحه نسبت مقرون به صرفه قیمت به جنس و کیفیت !!!!

اگر بدنبال کیفیت و اطمینان هستین و قیمت بالا خیلی برایتان مهم نیست ، پیشنهاد من همون msi هست
    دوست عزیز در مورد لپ تاپ های Multimedia حرف شما درست نباید پول برند داد .

ولی در مورد لپ تاپ های گران قیمت نمی شه چنین چیزی رو گفت . چون چنبه رقابتی داره و کسی نمیاد یه لپ تاپ بی کیفیت گیمینگ با قیمت بالا بزنه .

همون طور هم که گفتم بعضی ها دوست دارن لپ تاپی بخرن که دست هیچ کس نباشه .

بنده اگر هزینشو داشته باشم ، حاظرم 20 میلیون برای یه لپ تاپ مارک Falcon بدم . با اینکه می دونم سخت افزارش در حد 8 میلیونه . چون می دونم کس دیگه نداره .

به هر حال جفت لپ تاپ ها خوبن . بیشتر سخت افزار هاشونم شبیه به هم هستش و در صورت اختلاف بیشتر از حد نیازن ( مثلا رم 32 آخه به چه درد می خوره ؟ )

عامل گارانتی هم عامل مهمی هستش .

ولی ظاهرا سلیقه دوستمون روی همین G750 هستش .

بحث اورکلاک هم ارتباطی به خرید لپ تاپ نداره !!!!!!! اگر اینطوره Asus هم با سیستم Mars II حرف اول رو در بین سیستم های گیمینگ می زنه . پرفروش ترین قطعات هم برای اورکلاکینگ مارک ROG هستند . ( منظورم این بود هر شرکت واسه خودش افتخاراتی داره ! لذا دلیل بر خرید نمی شه ! )

به هر حال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما اول G750 رو انتخاب کردی . من نظرم اینه که ببین Hpn.ir داره چند می ده خودت سبک سنگین کن چکار می تونی بکنی . مطمئن باش هر کدوم رو بخری ضرر نکردی چون همون طور که گفتم هر 2 لپ تاپ قطعاتی رو دارند که بیش از نیاز کاربر هستش . ولی

1 - اگر MSI GT70 رو بخری و ببینی دست بقیه هم هست مطمئنا احساس خوبی بهت دست نمی ده ( حداقل من اینطورم !!!!! ) چون پول زیادی خرج کردی واسش و انتظار داشتی یه جورایی تک باشه !!!! در ضمن اگر یکی رو دیدی Asus G750 با گرافیک GTX 780M داشت افسوس می خوری که چرا نخریدی ! چون MSI GT70 گرافیکش GTX 770M هست . باا اینکه اختلافشون زیاد نیست ولی کلا حس بدی می کنی که چرا اون بهتره رو نخریدم !!!!!!!! چون مهم ترین عامل در بازی همین گرافیک هست .

2 - اگر Asus G750 رو بخری ، اگر MSI GT70 رو دیدی اصلا افسوس نمی خوری ! چون مهم ترین عامل یعنی انتخاب خودت روی این لپ تاپ بوده ، لاذ خودت رو توجیه می کنی که فلان جای لپ تاپم از Msi بهتره و از این کارا . همون طور که گفتم بیشتر قطعات هم بیش از حد نیازن یعنی ممکنه هیچ وقت بدرد بخور نباشند !!!!!!!!! ولی گارانتی هم عامل مهمیه
    Last edited by Public Enemy; 25-09-2013 at 16:57.

6. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

داداش منکه نگفتم ایسوس بهتر از MSI

گفتم شنیدم تو زمینه گیم فوق العادس صفحه 2 گفتم

تایید نکردم که اره ایسوس بهتر از MSI هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوست عزیز در مورد لپ تاپ های Multimedia حرف شما درست نباید پول برند داد .

ولی در مورد لپ تاپ های گران قیمت نمی شه چنین چیزی رو گفت . چون چنبه رقابتی داره و کسی نمیاد یه لپ تاپ بی کیفیت گیمینگ با قیمت بالا بزنه .

همون طور هم که گفتم بعضی ها دوست دارن لپ تاپی بخرن که دست هیچ کس نباشه .

بنده اگر هزینشو داشته باشم ، حاظرم 20 میلیون برای یه لپ تاپ مارک Falcon بدم . با اینکه می دونم سخت افزارش در حد 8 میلیونه . چون می دونم کس دیگه نداره .

به هر حال جفت لپ تاپ ها خوبن . بیشتر سخت افزار هاشونم شبیه به هم هستش و در صورت اختلاف بیشتر از حد نیازن ( مثلا رم 32 آخه به چه درد می خوره ؟ )

عامل گارانتی هم عامل مهمی هستش .

ولی ظاهرا سلیقه دوستمون روی همین G750 هستش .

بحث اورکلاک هم ارتباطی به خرید لپ تاپ نداره !!!!!!! اگر اینطوره Asus هم با سیستم Mars II حرف اول رو در بین سیستم های گیمینگ می زنه . پرفروش ترین قطعات هم برای اورکلاکینگ مارک ROG هستند . ( منظورم این بود هر شرکت واسه خودش افتخاراتی داره ! لذا دلیل بر خرید نمی شه ! )

به هر حال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما اول G750 رو انتخاب کردی . من نظرم اینه که ببین Hpn.ir داره چند می ده خودت سبک سنگین کن چکار می تونی بکنی . مطمئن باش هر کدوم رو بخری ضرر نکردی چون همون طور که گفتم هر 2 لپ تاپ قطعاتی رو دارند که بیش از نیاز کاربر هستش . ولی

1 - اگر MSI GT70 رو بخری و ببینی دست بقیه هم هست مطمئنا احساس خوبی بهت دست نمی ده ( حداقل من اینطورم !!!!! ) چون پول زیادی خرج کردی واسش و انتظار داشتی یه جورایی تک باشه !!!! در ضمن اگر یکی رو دیدی Asus G750 با گرافیک GTX 780M داشت افسوس می خوری که چرا نخریدی ! چون MSI GT70 گرافیکش GTX 770M هست . باا اینکه اختلافشون زیاد نیست ولی کلا حس بدی می کنی که چرا اون بهتره رو نخریدم !!!!!!!! چون مهم ترین عامل در بازی همین گرافیک هست .

2 - اگر Asus G750 رو بخری ، اگر MSI GT70 رو دیدی اصلا افسوس نمی خوری ! چون مهم ترین عامل یعنی انتخاب خودت روی این لپ تاپ بوده ، لاذ خودت رو توجیه می کنی که فلان جای لپ تاپم از Msi بهتره و از این کارا . همون طور که گفتم بیشتر قطعات هم بیش از حد نیازن یعنی ممکنه هیچ وقت بدرد بخور نباشند !!!!!!!!! ولی گارانتی هم عامل مهمیه
    من همچنان معتقدم حتی در زمینه لپ تاب گیم هم پول برند نباید داد ! من سایت های تخصصی زیادی را در مورد لپ تاب های گیم چندین ماهه که میخوانم هیچ جا مثل ایران مردمش گول برند را نمیخورن!! مثلا من برای شما مثال زدم در انگلستان علی رغم بالا بودن قدرت خرید مردم از نظر مالی ولی لپ تاب های acer فروش بیشتری داشتند....چون در ایران این دو برند msi , asus واردشند همه تصور میکنند که فقط این دو هستند که می توانند گزینه خوبی برای گیم باشند در حالی که lenovo dell acer razor هم مدل های پر فروشی از گیمینگ داشتند مثلا در مورد همین لپ تاب acer که در پست قبل خدمتتون توضیح دادم از نظر تخصصی تمام نقدهاشو خواندم و حتی زیر stress test نیز عملکرد قابل قبولی در اورکلاک داشته که به گفته سایت تخصصی اجرای سنگین ترین بازی ها هم نمی توانند لپ تاب را در حد تست stress گرم کنند.....

اینکه می فرمایید دوست ندارید لپ تاب مشابه خود را در دست دیگری ببینید بیشتر یک دیدگاه احساسی هست تا فنی ! وگرنه در دنیای واقعیت می توانید به آمار فروش سایر برندها نیر توجه کنید

9. این کاربر از malmal1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

داداش من دارم از جنبه روان شناسیش نگاه می کنم نه سخت افزاریش

شما عنوان تاپیک رو نگاه کن اشاره کرده به Asus G750 . یعنی دلم با اونه . اگر عنوان تاپیک رو می نوشت " مشاوره خرید لپ تاپ حدود 8 میلیون " قضیه فرق می کرد . الان اگه یه جورایی مجبورش کنیم بره MSI GT70 رو بخره بعد دلش واسه اون Asus G750 لک بزنه ته دلش مارو نفرین می کنه ( شوخی ! ولی کلا ناراحت می شه ! )

لذا من هم دارم یه جوری مشاوره می دم که نه سیخ بسوزه نه کباب ! نه کاربر رو به سمت خاصی هدایت کنم نه کلا گمراهش کنم !!!! ( فعلا که فکر کنم گیجش کردم )

این دوستمونم که نمی خواد حرفه ای اورکلاکینگ کنه ! می خواد بازی کنه یه لپ تاپی داشته باشه که در نوع خودش تک باشه داره تا حالا قیمت رو تا 10 تومنم بالا برده ! شاید یه دفعه رفت Razer Blade خرید که سبک تره ولی سخت افزار گرافیک و CPU پایین تری داره . سلیقه ایه !

به هر حال اونور آبم مثل ما . درسته حقوق اونوری ها بالاست قیمت ها پایین ولی مالیات بالا ( 40 % !!!! ) و قدرت خرید مردم محدود . لذا سعی می کنن اقتصادی خرید کنن و الا همه مثل ما ایرانی ها می رفتن لپ تاپ گیمینگ می خریدن نیازی نبود لپ تاپ ارزون بخرن . باید دست خریدار رو باز گذاشت .

اینکه بگیم فلان قطعش بالاتره دلیل خوبی نیست . اصل سلیقست .

لدا با توجه به سلیقه دوستمون توضیح دادم توجیهشون کردم اگر دلش با Asus هست حواسش به MSI باید اینا رو بدونه :

1 - بیشتر سخت افزار ها بیش از حد نیازن :
    احتیاجی به رم 32 گیگ نیست !!!!! اگر احتیاج شد بعدا هم می شه سفارش داد

احتیاج به هارد با سرعت 900 مگابایت بر ثانیه نیست !!!!! خیلی خیلی خیلی بیشتر از حد نیازه و فقط به درد Benchmark می خوره .

احتیاجی به مودم وایرلس Killer نیست . آخه حتما که آدم نباید بیاد با وایرلس به تلویزیون وصل بشه بازی کنه ؟ خوب Hdmi وصل می کنه .

ولی اگر رفت MSI GT70 با گرافیک GTX 770M خرید و دید Asus G750 با گرافیک GTX 780M بهتر عمل می کنه ، با اینکه تفاوتشون زیاد نیست ولی دلش رو می زنه چون از اول انتخابش روی Asus G750 بوده .

گارانتی هم عامل مهمیه .

این نکات رو باید بدونه

گیمر های حرفه ای هم سعی می کنن قطعات مارک رو بخرن صرفا به دلیل زیبایی و راحتی ! میبینی طرف کیس رو مارک ROG می خره LED قرمز روش می زاره خشن تر به نظر بره . مادر بورد های مخصوص گیمینگ مثل همین مارک ROG بیشتر شبیه هیولا هستن تا مادربورد ! به همین لپ تاپ Asus G750 هم دقت کنین طراحی تحسین بر انگیزشو می فهمین .

چندین ساله که Alienware M17 داره پر فروش ترین لپ تاپ گیمینگ می شه صرفا به دلیل مارک و ظاهر عجیب . حتی MSI هم به فکر افتاده و برای جبران نقض ظاهر ساده تر لپ تاپ هاش نسخه Dragon Edition رو زده .

اگر قرار به گول خوردنه ، پس بقیه کشور های دنیا هم که دستشون برا خرید بازه دارن گول می خورن
    Last edited by Public Enemy; 25-09-2013 at 18:11.

11. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

داداش من دارم از جنبه روان شناسیش نگاه می کنم نه سخت افزاریش

شما عنوان تاپیک رو نگاه کن اشاره کرده به Asus G750 . یعنی دلم با اونه . اگر عنوان تاپیک رو می نوشت " مشاوره خرید لپ تاپ حدود 8 میلیون " قضیه فرق می کرد . الان اگه یه جورایی مجبورش کنیم بره MSI GT70 رو بخره بعد دلش واسه اون Asus G750 لک بزنه ته دلش مارو نفرین می کنه ( شوخی ! ولی کلا ناراحت می شه ! )

لذا من هم دارم یه جوری مشاوره می دم که نه سیخ بسوزه نه کباب ! نه کاربر رو به سمت خاصی هدایت کنم نه کلا گمراهش کنم !!!! ( فعلا که فکر کنم گیجش کردم )

این دوستمونم که نمی خواد حرفه ای اورکلاکینگ کنه ! می خواد بازی کنه یه لپ تاپی داشته باشه که در نوع خودش تک باشه داره تا حالا قیمت رو تا 10 تومنم بالا برده ! شاید یه دفعه رفت Razer Blade خرید که سبک تره ولی سخت افزار گرافیک و CPU پایین تری داره . سلیقه ایه !

به هر حال اونور آبم مثل ما . درسته حقوق اونوری ها بالاست قیمت ها پایین ولی مالیات بالا ( 40 % !!!! ) و قدرت خرید مردم محدود . لذا سعی می کنن اقتصادی خرید کنن و الا همه مثل ما ایرانی ها می رفتن لپ تاپ گیمینگ می خریدن نیازی نبود لپ تاپ ارزون بخرن . باید دست خریدار رو باز گذاشت .

اینکه بگیم فلان قطعش بالاتره دلیل خوبی نیست . اصل سلیقست .

لدا با توجه به سلیقه دوستمون توضیح دادم توجیهشون کردم اگر دلش با Asus هست حواسش به MSI باید اینا رو بدونه :

1 - بیشتر سخت افزار ها بیش از حد نیازن :
    احتیاجی به رم 32 گیگ نیست !!!!! اگر احتیاج شد بعدا هم می شه سفارش داد

احتیاج به هارد با سرعت 900 مگابایت بر ثانیه نیست !!!!! خیلی خیلی خیلی بیشتر از حد نیازه و فقط به درد Benchmark می خوره .

احتیاجی به مودم وایرلس Killer نیست . آخه حتما که آدم نباید بیاد با وایرلس به تلویزیون وصل بشه بازی کنه ؟ خوب Hdmi وصل می کنه .

ولی اگر رفت MSI GT70 با گرافیک GTX 770M خرید و دید Asus G750 با گرافیک GTX 780M بهتر عمل می کنه ، با اینکه تفاوتشون زیاد نیست ولی دلش رو می زنه چون از اول انتخابش روی Asus G750 بوده .

گارانتی هم عامل مهمیه .

این نکات رو باید بدونه

گیمر های حرفه ای هم سعی می کنن قطعات مارک رو بخرن صرفا به دلیل زیبایی و راحتی ! میبینی طرف کیس رو مارک ROG می خره LED قرمز روش می زاره خشن تر به نظر بره . مادر بورد های مخصوص گیمینگ مثل همین مارک ROG بیشتر شبیه هیولا هستن تا مادربورد ! به همین لپ تاپ Asus G750 هم دقت کنین طراحی تحسین بر انگیزشو می فهمین .

چندین ساله که Alienware M17 داره پر فروش ترین لپ تاپ گیمینگ می شه صرفا به دلیل مارک و ظاهر عجیب . حتی MSI هم به فکر افتاده و برای جبران نقض ظاهر ساده تر لپ تاپ هاش نسخه Dragon Edition رو زده .

اگر قرار به گول خوردنه ، پس بقیه کشور های دنیا هم که دستشون برا خرید بازه دارن گول می خورن
    یعنی توضیح به این کاملی تو انجمن ندیدم

گیج خ ر فهم شدم

داداش خیلی عالی بود توضیحت خیلی حال کردم

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

دوستان توضیحات کاملی دادند و دستشون درد نکنه . واقعا ایول داره.
    در کل چه msi و چه asus بخری (سری گیمینگ) از خریدت هیچوقت پشیمون نمیشی. کلا asus با ROG و از اونطرف MSI با Dragon Army دنیای گیمرها در سراسر جهان را زیباتر کرده اند. و به نوعی همه رو ترکوندند!
    تنها تفاوت میتونه در بین مدلها و امکانات سخت افزاریشون باشه که باید خودت بسنجی.
    اما با اینکه من عاشق هر دو برند هستم اما دلم از دست این شصت قلم نماینده جورواجور و هفت بیجار ایسوس تو ایران خونه و دستم موقع دادن 8 ، 9 میلیون پول بی زبون حسابی میلرزه! اینجاست که نمایندگی یکپارچه و واحد ماتریس (msi) در سراسر ایران خودشو به رخ میکشه.
    من تو لبتاپ msi ge70 خودم تو این یکساله خیلی از کیفیت خدمات ماتریس راضی بودم. علاوه بر اون یارو چندماه یکبار از ماتریس زنگ میزنه حال لبتاپ منو میپرسه!! فکر کرده اینجا خارجه!
    با قبول تمام موارد ذکر شده از طرف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیزم. اما با این تیکه گفته هاش مخالفم که میگن:
    خیلی ها خوراکشون آنلاین بازی کردنه و امکان کابل کشی برای اینترنت هم ندارند (کابل اترنت)! اینجاست که killer باعث میشه latancy پائین بیاد و برگ برنده شما در برابر رقبا و لذا عکس العمل سریعتر باشه. چونکه وایرلس کلا کمی کندتر از حالت کابله. این نکته msi برای من خیلی مهمه .
    درکل آقا شما همون ایسوس رو بخر چون دلت با اونه. توکل برخدا ایرادی هم پیدا نمیکنه.
    Last edited by parsicola; 25-09-2013 at 22:22.

14. 5 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من زنگ زدم به این سایتی که گفتین (HPN.IR) قیمت G750 JH رو میگه 16.700 به نظرتون کی درست حسابی وارد میشه تا بشه با یه قیمت معقول خریدش مثلا همون 2500 تا 3000 دلار که میشه 8.9 میلیون تا اینا نتونن با این قیمت گزاف 16700 بکنن تو پاچه ملت؟

داره خودمونی میشه Death Warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

من زنگ زدم به این سایتی که گفتین (HPN.IR) قیمت G750 JH رو میگه 16.700 به نظرتون کی درست حسابی وارد میشه تا بشه با یه قیمت معقول خریدش مثلا همون 2500 تا 3000 دلار که میشه 8.9 میلیون تا اینا نتونن با این قیمت گزاف 16700 بکنن تو پاچه ملت؟
    الآن این لپتاپ با قیمت 8/800 با گارانتی یکپارچه ( ویستا - سازگار - .... ) همراه با مشخصات زیر وارد شده :
    Cpu : Intel Core i7 4700HQ
    Ram : 12GB
    Vga : Nvidia GeForce GTX 780m
    FHD 17.3" 3D Display
    H.D.D : 1Tb
    Optical Drive : BD Rom

17. این کاربر از Death Warrior بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •