راستش سلامو تو این زمونه اگر یه کم دیگه سرچ میکردی همه میگفتن مال خودمونه الان هر 4تاشون پایینه
اما لامبو 3تا هست اگر خواستی عکسشم هست.هر 3تاش.اگر ماشینه نقره ای بود کروت هست ندیدمش آپلود کن
راستش سلامو تو این زمونه اگر یه کم دیگه سرچ میکردی همه میگفتن مال خودمونه الان هر 4تاشون پایینه
اما لامبو 3تا هست اگر خواستی عکسشم هست.هر 3تاش.اگر ماشینه نقره ای بود کروت هست ندیدمش آپلود کن
کسی میدونه اگر بخواهیم یک 206 با رنگ سفارشی بگیریم چه قدر روی مبلغ میاد؟
جوابت رو Hpower_sl3 داده بود!
«کینگ کیدو جان راستش من در پارسا اسپرت دیدم یه مایعی رو با لوله میمالوند به شیشه بعد هم هواش رو میگرفت همه چی مثل روز اولش میشد.»
سلام
من نمی دونم چطوری آپلود کنم !؟
راستی فرمتش برای موبایل هستش که با برنامه Quick Time Player باز میشه و به راحتی دیده میشه !
یه فیلم دیگه هم دارم که کورس یه شورلت کروت Z06 هست با یه لامبورگینی ! البته این یکی تو ایران نبوده ها !
بهم بگید چطوری آپلود کنم بقیش با من. سایز هاشون هم کوچیکه در حد 800 یا 900 کیلوبایت!!!
راستی حمید جون هرچی عکس داری رو کن ! من خودم اون چندتایی که تو همین سایت بود رو دیدم خیلی ماشینای ردیفی بودن!!!
(( اگر ماشینه نقره ای بود کروت هست ندیدمش آپلود کن )) نفهمیدم یعنی چی؟!! کدوم ماشین نقره ایه؟
عرفان
Last edited by efi; 06-01-2007 at 13:39. دليل: add more info
تو این دو تا سایت میتونی اپلود کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت دومی باید اول عضو بشی
سلام عرفان جان.خوبی
اون کروت که نقره ای بود نه ا اونی که پلاک گذر موقت داره و تو مدرس گرفتمش.
از عکس ها هم راستش نمیتونم اونایی که ندیدی رو بذارم اما این گالاردو رو برات گرفتم.
برای دیدن فیلم ها و عکس ها باید عضو گروه باشی.:
پارکینگ خونه ما قشنگه ها نه راستش این 320 آی همسایمون باید بره جلو بوق بزنه!!!
این هم مورسیه لگو سان ست:
که در مقابل مرکز خرید خان بالا(مرکز خرید قلهک گرفتم)
![]()
بابا جواب ما رو بده
سلام
من یه سیناد دارم اگر برای من اون کارایی که برای اون سیناده کردی رو بکنی دقیقا چند می گیری
بعد تو اون سیناد گفتی 35000 یورو فقط برای ترمز خرج کردی آیا واقعیت داره
شتاب اون سیناده چقدره(0 تا 100)؟
چراغ اسپرت برای سینادم داری؟
اگر طرح برای سپرها بدم برام می سازی؟
بعدش حجم موتور افزایش دادی یا موتور کامل عوض کدری؟اگر موتور عوض کردی چه موتوری گذاشتی؟
بعد سرعت سیناد کم بردی بالا سیناد 250 تا هم میره فقط 30 تا بردی بالا!
سلام به برو بکس
حمید جون کف برم کردی !!!؟؟؟تا حالا کسی بهت گفته بود (( ترکوندی بابا )) ؟ راستی تونستی پلاکش کنی ؟
![]()
- چطوری عضو گروه بشم ؟ باید کسی منو invite کنه ؟
راستی می تونم فیلمی رو که ازت دارم بزارم بالا - چون گفتی که برای دیدن فیلمها باید عضو بود ؟
بروبکس شرمنده - من تو سایت 4Shared عضو شدم ولی وقتی تو قسمت browse فایلم رو وارد کردم و upload رو زدم - کلی طول کشید و بعد هیچی نشد - راستی اکتیویت هم کردم سایتم رو ! نمی دونم دیگه چیکار باید بکنم یه راهنمایی بکنید چون من تو این زمینه تجربه ندارم !
اینم آدرسش:
هیچی توش نیست !!!
قربون همگی
عرفان
سلام به برو بکس
حمید جون کف برم کردی !!!؟؟؟تا حالا کسی بهت گفته بود (( ترکوندی بابا )) ؟ راستی تونستی پلاکش کنی ؟
![]()
- چطوری عضو گروه بشم ؟ باید کسی منو invite کنه ؟
راستی می تونم فیلمی رو که ازت دارم بزارم بالا - چون گفتی که برای دیدن فیلمها باید عضو بود ؟
بروبکس شرمنده - من تو سایت 4Shared عضو شدم ولی وقتی تو قسمت browse فایلم رو وارد کردم و upload رو زدم - کلی طول کشید و بعد هیچی نشد - راستی اکتیویت هم کردم سایتم رو ! نمی دونم دیگه چیکار باید بکنم یه راهنمایی بکنید چون من تو این زمینه تجربه ندارم !
اینم آدرسش:
هیچی توش نیست !!!
قربون همگی
عرفان
كار آقا حميد از تركوندن گذشته، منفجر كرده!!!
چطورى پلاكش كردى؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)