دوست عزیز
بله مشگل از تلویزیون است باید ارتباط آن قسمت را از داخل بررسی و فعال کنید و اگر هم از کابل پنج تایی یا همان کامپینت استفاده کنید باز ممکن است که مشگل حل نشود چون آن سوکت اصلی دچار مشگل است
دوست عزیز
بله مشگل از تلویزیون است باید ارتباط آن قسمت را از داخل بررسی و فعال کنید و اگر هم از کابل پنج تایی یا همان کامپینت استفاده کنید باز ممکن است که مشگل حل نشود چون آن سوکت اصلی دچار مشگل است
از دوستان کسی اطلاعی نداره که جشنواره ای چیزی در پیش داریم واسه سری جدید سامسونگ یا نه؟ شاید قیمت یکم پایینتر بیاد دست ما هم برسه بهش
دوست عزیز
جشنواره های بهار و تابستان تمام شده منتظر جشنواره پاییز باشید. و در ضمن سامسونگ در بازار خرید گلستان نمایشگاه دایر کرده و به احتمال زیاد از شنبه 9/6/92 تا چهارشنبه کارت قرعه کشی می دهد و در چهار شنبه اسامی را اعلام می کند و پنج شنبه و جمعه همان روز کارت قرعه کشی میدهد و در همان روز هم اسامی را اعلام می کند و تا آخرین روز نمایشگاه این روند ادامه خواهد داشت.و این کارتها را به تمامی بازدید کننده ها می دهد. پس شما می توانید با خانواده تان بروید و هرچه تعداد کارت بیشتری داشته باشید احتمال برنده شدنتان بیشتر است . جایزه آن تلویزیون سری F است.
آدرس شهرک غرب- میدان صنعت- خیابان ایران زمین مرکز تجاری گلستان
سلام دوستان عزیز
وقت همگی بخیر و شادی
من یه تلویزیون دیروز خریدم این مدلشه
UE 40EH5000WXMS
دوستان چیکار کنم زیرنویش فارسی نمیگیره ؟؟
بخدا داغونم
خیر سرم تلویزیون خریدم راحت فیلما رو با زیرنویس نگا کنم ولی هیچ که هیچ
بعضی از فیلما رو زیرنویس عربی برعکس و کلمات رو چدا جدا نشون میده و بعضی ها رو هم با کلمات عجق وجق نشون میده
شما رو بخدا بگین بینم راهی هس یا نه ؟
اپدیتش هم کردم بازم هیچ
اصلا ایران تو منو هاش و لوکال هاش نیس
سپاسگذار میشم اگه زودتر خیالمو راحت کینن![]()
دوست عزیز
یک جا پست بدهید جواب شما را در این تایپیک دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من میخام این تلوزیون رو بخرم
Samsung Plasma PS43F4850
ولی نی دونم که ایا قابلیت وایرلس داره یا نه؟
جایی هم پیدا نکرد.
من میخام مثلا از طریق وایرلس توی لب تابم یا موبایل یه فیلم رو تو تلوزیون پخش کنم.
ایا با پورت لن هم میشه این کار رو کرد؟
ب پورت یو اس بی چطور؟
دوست عزیز
این مدل Samsung Plasma PS43F4850 قابلیت wifi نداردولی مدل PS43F4950 قابلیت WIFI بوسیله دانگل دارد.
ولی با پورتهای دیگر می توانید استفاده کنید مثلا از پورت hdmi و با کابل می توانید هم مانند مانی تور از تلویزیون برای همه امور استفاده کنید.
Last edited by matinpour; 27-09-2013 at 19:10.
سلام،میخوام تلویزیون بخرم لطفاً راهنمایی کنید :
پلاسما یا ال ای دی
سامسونگ یا ال جی و یا.....
![]()
دوست عزیز
برای مشاوره به اینجا بروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه تلویزیون سامسونگ LED46E8880 خریدم ،چند وقت پیش مشکلی داشت و از نمایندگی اومدن درستش کردن.انگار تعمیرکار WIFI رو آف کردن چون دیگه از اون روز نشد وارد نت بشم.
دکمه ای چیزی داره تا روشنش کنم؟
برای استفاده از برنامه هایی که فیلتر نیست و ایرانیه سایتی رو میشناسین که برم دانلود کنم؟ این همه پول تلویزیون دادم لااقل استفاده ی اینترنتی هم بکنم ازش!
پیشاپیش با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)