تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 113 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1124

نام تاپيک: واحد بین الملل علوم پزشکی

داره خودمونی میشه riza.akbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    روی زمین خدا

پيش فرض

سلام
    بچه ها سوالی ازتون دارم.
    من در گروه تجربی امسال با مشاهده کلید اولیه این درصدهارو بدست آوردم:
    ادبیات:22
    عربی:49
    دینی:44
    زبان:59
    فیزیک:22
    شیمی:50
    زیست:47
    ریاضی:44

فکر نمیکنم روزانه قبول بشم. به نظرتون واحد بین الملل دندان پزشکی قبول میشم؟
    کیفیت خوبی این دانشگاهها دارن؟ من از چند نفر شنیدم میگن که خوبه و فرقی با دانشگاههای دیگه نداره و همش به خودم آدم بستگی داره.
    سلام بین الملل صد در صد قیول میشی اما هزینه هاش هنگفته!!!!ولی فک کنم آزاد رو هم بیاری

داره خودمونی میشه hamedj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

این آقا ۲ سال پیش این رو پرسیدن دوست عزیز ...

3. 2 کاربر از hamedj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

این چیزیه که فکر میکنم باشه و امیدوارم که درست باشه ... با توجه به خبر های قبلی برای پذیرش بین الملل امسال و اضافه شدن واحد های جدید ( ۲۴ واحد در کل )
    کل پذیرش دکتری حرفه ای امسال باید چیزی نزدیک به ۲۳۰۰ نفر باید باشه یعنی نزدیک ۹۰۰ نفر بیشتر از سال قبل ...
    برای دعوت هم حتما ۵ برابر نیست و دانشگاه هر سال بنا به دلایل خودشون تعداد رو عوض می کنن مثلا سال قبل آبادان می دونم ۲ برابر دعوت کرد در صورتی که اصولا باید ۵ برابر دعوت می کرد ...
    فکر میکنم این چیزی که شما میگی ۹۶۷ نفر مربوط به رشته های مجازی به علاوه چند دانشگاه بین الملل خاصی که نتایجشون با متمرکز ها اومده بود باشه ...
    تاریخی که خود سنجش برای واحد های نیمه متمرکز اعلام کرده بود ۱۷ مهر بود و فکر میکنم جز صبر کردن کاری نشه کرد ! انشالا که همه قبول بشیم ...
    مثلا کدوم دانشگاه ها ما دانشگاه بین المللی داریم مثل قزوین ولی اون جز سراسری حساب میشه دیگه دانشگاه بین المللی نمیمونه.خدا کنه همه قبول بشیم من که حال ندارم ی سال دیگه هم درس بخونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

چن نفر بین الملل زنجان رو انتخاب کردن؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

ز- نحوه و تاريخ انتشار فهرست اسامي معرفي‌شدگان رشته‌هاي تحصيلي نيمه‌متمركزآزمون سراسري سال 1392
    اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره تاريخ و محل مصاحبه، معاينه، آزمون عملي و يا علمي و ساير مراحل گزينش رشته‌هاي تحصيلي نيمه‌متمركز آزمون سراسري سال 1392 (رشته‌هاي نيمه‌متمركز دوره‌هاي روزانه، شبانه «نوبت دوم »، دانشگاه پيام‌نور‌، موسسا‌ت‌آموزش عالي غير انتفاعي و غيردولتي و دوره‌هاي بين‌الملل دانشگاههاي علوم پزشكي كشور) به همراه ‌فهرست ‌اسامي ‌و ‌شماره‌ داوطلبي‌ معرفي‌شدگان هر يك از رشته‌هاي تحصيلي مذكور تا چند برابر ظرفيت هر رشته از طريق سايت اينترنتي اين سازمان در روز چهارشنبه مورخ 17/7/92 منتشر خواهد شد. معرفي‌شدگان هر يك از رشته‌هاي تحصيلي مذكور لازم است با توجه به برنامه‌ زماني اعلام ‌شده و ضوابط مندرج در اطلاعيه‌اي كه به همراه فهرست معرفي‌شدگان اين قبيل رشته‌ها منتشر خواهد شد، براي شركت در مراحل مختلف گزينش رشته يا رشته‌هاي مربوط اقدام نمايند.
    جهت اطلاع كليه داوطلبان:
    1 ـ پس از پايان مراحل ثبت‌نام ضمن بررسيهاي لازم در صورت نياز به تكميل ظرفيت اطلاعيه اين سازمان در رابطه با تكميل ظرفيت و يا پذيرش در برخي رشته محل‌هاي جديد در آزمون سراسري سال 1392 در روز دوشنبه مورخ 6/8/92 از طريق سايت سازمان و هفته نامه پيك‌سنجش منتشر خواهد شد .

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

نميدونم چه دانشگاه هايي اما مثلا پرديس خود گردان بهشتي اگر اشتباه نكنم با بقيه فرق داره كه شايد براي رشته رياضي باشه نمي دونم ، در كل منم مثل شما دقيق نميدونم دارم حدس مي زنم ! شما رتبتون چند شده ؟ هم سهميه هم كشوري ؟ و چه دانشگاه هاي بين المللي رو در ١٠ انتخاب اولتون زديد ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

يك سوااااااال !!! من اينو الان خوندم نميدونم چجوريه ... اگه من تافل ارايه بدم از بهمن شروع نميشه درسم بايد صبر كنم تا مهر سال بعد با بقيه هم وروديام ؟!؟؟!!؟

بند پنجم- دوره زبان انگلیسی

1- کلیه دانشجویان در مقاطع دکترای عمومی و کارشناسی ارشد نیمسال اول تحصیل خود را با دوره زبان شروع می کنند.
    2- گذراندن دوره زبان برای تمامی دانشجویان الزامی است.
    3- دانشجویانی که نمره قبولی در یکی از آزمون های IELTS ، TOEFEL یا TOLIMO داشته باشند با ارائه آن به واحد آموزش از گذراندن دوره زبان معاف می گردند.
    4- بدیهی است که دوره تحصیلی دانشجویانی که از دوره زبان معاف می گردند همزمان با ورودی های همان سال خواهد بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

يك سوااااااال !!! من اينو الان خوندم نميدونم چجوريه ... اگه من تافل ارايه بدم از بهمن شروع نميشه درسم بايد صبر كنم تا مهر سال بعد با بقيه هم وروديام ؟!؟؟!!؟

بند پنجم- دوره زبان انگلیسی

1- کلیه دانشجویان در مقاطع دکترای عمومی و کارشناسی ارشد نیمسال اول تحصیل خود را با دوره زبان شروع می کنند.
    2- گذراندن دوره زبان برای تمامی دانشجویان الزامی است.
    3- دانشجویانی که نمره قبولی در یکی از آزمون های IELTS ، TOEFEL یا TOLIMO داشته باشند با ارائه آن به واحد آموزش از گذراندن دوره زبان معاف می گردند.
    4- بدیهی است که دوره تحصیلی دانشجویانی که از دوره زبان معاف می گردند همزمان با ورودی های همان سال خواهد بود.
    شما اینو کجا خوندی لظف کن لینکش. بزار
    من انتخاب اولم بین الملل زنجان و دومم هم اردبیل شماچی؟
    رتبم زیاد خوب نیس امیدندارم دارم شروع میکنم برا سال بعد
    رتبم 10000 منظقه 3 بود رتبه شما چنده

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

رتبه من ۹۴۰۰ منطقه ۲ هست ... انتخاب هام هم فقط ۳ تا رشته دکتری حرفه ای در آبادان زدم ... بقیه خالی !

این نوشته از شرایت پذیرش دانشجو سایت دانشگاه بین المللی اروند ( آبادان ) هست ... این هم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من ۲ سال پیش برای تافل و GRE خوندم اما امتحان ندادم و زبانم خیلی خوبه ... خیلی راحته بخوام تافل یا خیلی راحت تر TOLIMO بگیرم به جای اینکه واحد زبان بگیرم تو دانشگاه ... اما اگه قرار باشه اگه مدرک ارایه بدم بگن باشه نمی خواد زبان بگیری اما باید از مهر بیای سر کلاس خیلی عجیب میشه !

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

امیدتون رو از دست ندید ho1373 , هیچ چیز مشخص نیست ... امسال نسبت به سال های قبل هم پذیرش بیشتر شد به خاطر ۱۱ واحد جدید و به درصد بخوام بگم نزدیک به ۶۰ درصد بیشتر شده ! اصلا مشخص نیست امسال چقدر علاقه و توانایی مالی داشته باشن که برن بین الملل به خصوص با این مشکلات اقتصادی سالی حداقل ۱۸ تا ۲۰ میلیون فقط شهریه هست و نمیشه پیش بینی کرد چقدر درخواست بدن ... تکمیل ظرفیت هم که هست ... من خودم خیلی خیلی استرس دارم و دارم میمیرم تا ۱۷ مهر بشه !‌ من انتخاب اول رو دندون آبادان بعدش پزشکی آبادان و بعدش دارو آبادان زدم ... تا سال های قبل با این تراز و رتبه دندون رو احتمالش کم بود اما ۱۰۰٪ پزشکی یا دارو در میومدم اما نمی دونم امسال چه آشی برامون می پزن ... اما در کل امیدم زیاده و سعی میکنم هم که زیاد باشه چون کار دیگه ای نمیشه کرد ! الان توی بلا تکلیفی آدم درس نخونه سنگین تره چون بازدهی برای من یکی که خیلی پایین هست ... امیدوارم برای شما اینطور نباشه ! ... راستی تراز شما چند هست ؟ با کسی از قبول شده های دانشگاهی که زدین تماس داشتید ؟ من چیزی که امیدم رو بالا برد این بود با چند نفر از قبول شده های سال های قبل در آبادان صحبت کردم و رتبه ها و تراز ها رو پرسیدم و دیدم که خیلی ها با رتبه های خیلی بالاتر از من الان دارن پزشکی و دارو می خونن ... تا ۱۷۰۰۰ برای پزشکی دیدم و تا ۲۵۰۰۰ برای دارو !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •