هر برندی که میخوای بخری ابتدا برو به وبسایتش . مثلا msi.com بخش خاورمیانه در اونجا معمولا گزینه ای به نام where to buy " از کجا بخرم" وجود داره که آدرس و نقشه گوگل مپ فروشنده هارو در کشورهای مختلف مثل دوبی نشون میده. این راه مطمئن ترین راهشه و تلفن تماس و قیمت هم دارند.
خرید از دوبی علاوه بر ارزونتر بودن ، میتونی با ویندوز اورجینال بخری و یا اگر ویندوز اورجینال نخری قیمتشو کم میکنند. نه مثل اینجا که ویندوز اورجینال رو برمیدارند اما از کاهش قیمت خبری نیست! لذا گارانتی داخلی اونقدرها هم در برابر اختلاف حداقل یک و نیم میلیونی با ایران ارزش نداره.
ثالثا شما در برخی از این فروشگاه ها مجبور نیستی به درهم خرید کنی و دلار هم قبول میکنند، به هرحال اونجا منطقه آزاد تجاریه و خرید و فروش به دلار و یورو رواج داره . یعنی اگر مثلا n550 بدون ویندوز بشه 850 دلار شما تو جیب شلوارت 850 دلار پول لازم داری! همین. (با احتساب هر دلار 3000 تومن ، یعنی 2 میلیون و پانصدو پنجاه هزار تومن)
این اطلاعاتیه که من دارم و بر اساس شنیده هام هستش. ولی خودم اونجا نرفتم. احتمال داره ظرف یکی دو ماه آینده واسه ماموریت کاری ، یه سر برم اونجا. اونوقت عقده خودمو در خرید خالی میکنم، یه لبتاپ ، یه آیفون 5s ، یه کیلو نبات ! نیم کیلو زیره !!