اتفاقا یه Xbox 360 Slim 250 هم دارم و میخوام بفروشمش اینقدر درس دارم که وقت نمیکنم Gta بازی کنم.
بطور کلی یه گوشی عالی یا بهترِ بگیم یه سوپرفون میخوام که نظرم رو همین G2 هستش اما میخوام بعد از این همه مدت یه چیز فوقالعاده بگیرم برا همین سوال کردم.
اتفاقا یه Xbox 360 Slim 250 هم دارم و میخوام بفروشمش اینقدر درس دارم که وقت نمیکنم Gta بازی کنم.
بطور کلی یه گوشی عالی یا بهترِ بگیم یه سوپرفون میخوام که نظرم رو همین G2 هستش اما میخوام بعد از این همه مدت یه چیز فوقالعاده بگیرم برا همین سوال کردم.
تو xda همه gizmodo رو مسخره کرده بودن.خیلی تابلو الکی ایراد گرفته.
تو ویلاگ ال جی رفتم نوشته قیمت 1870 برایه نسخه 16 گیگ هست و فعلا 32 گیگ رو وارد نکردن
16 گیگ که خیلی کمه تازه 5 یا 6 گیگم که واسه فایلایه سیستمی میره میمونه 10 گیگ همش.
من نمیدونم این چه سیاستی که از حافظه پشتیبانی نمیکنه والا اگه پورت حافظه رو میزاشت بدون شک پرفروشترین گوشی میشد
قیمت گذاریش واقعا عالیه. با این قیمت واقعا خرید S4 و One و احتمالا در آینده نزدیک Z1 توجیه آنچنانی نداره. البته الجیها اصولا افت قیمت آنچنانی هم ندارند ولی بازم قیمت اولیهاش خیلی قابل قبوله
ال جی هم شاخ شده ها . حالا تا دیروز از سامسونگ اجازه میگرفت صفحه میزدا![]()
جان
آقا تاریخچه ال جی دیسپلی را یه مطالعه ای بفرمایید![]()
گویا در جربان نیستی پترن OLED برای LG ـــه : دیال جی هم شاخ شده ها . حالا تا دیروز از سامسونگ اجازه میگرفت صفحه میزدا
هرجای یه چیزی میگن .. تا اونجایی که من خونده بودم oled ماله سونی و در سال 2004 اختراع شده![]()
سونی صاحب S-LCD ـــه تا جایی که می دونم : دی
.
.
به به : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)