تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 175 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

امروز رفتم کل پاساژ پایتخت ، ایران ، رضا ،ولی عصر ، علاالدین رو زیر رو کردم n550 نبود که نبود . n46jv سه میلیون و صدو پنجاه بود و لنوو510p هم 3700000 تومان بود و موجودی هم داشتند جهت اطلاع گفتم

2. 5 کاربر از tekno2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

امروز رفتم کل پاساژ پایتخت ، ایران ، رضا ،ولی عصر ، علاالدین رو زیر رو کردم n550 نبود که نبود . n46jv سه میلیون و صدو پنجاه بود و لنوو510p هم 3700000 تومان بود و موجودی هم داشتند جهت اطلاع گفتم
    اگه الان ها n550 بیاد قیمتش باید زیر 3400 باشه با توجه به دلار 2900 تومانی
    پس کی وارد میشه !!!!!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

پس کی وارد میشه !!!!!!

پیش بینیش واقعا سخته !!!!! چون امسال اتفاقات عجیبی افتاده .

همون طور که می دونین هر سال فروش لپ تاپ در ایران همزمان با سال نو و همچنین شروع فصل مدارس بالا می ره . لذا فروشندگان بیشتر مدل های جدید رو می زارن واسه این مناسبت ها تا بیشتر فروش بره .

تا پارسال هم همین طور بود با توجه به اینکه بر عکس سالهای قبل قیمت لپ تاپ شدیدا بالا رفت ، از ورود لپ تاپ های جدید جلوگیری نکرد و خریداران مشتاق باز هم به سمت مدل های جدید رفتن .

امسال بر عکس سالهای گذشته قیمت دلاز با کاهش روبرو بوده . نکته عجیب اینه که در اولین روز هفته شروع مهر ماه چندین مدل لپ تاپ های جدید مخصوصا Haswell ها مانند N550 و چند مدل دیگه در بازار نایاب شدند و یا در فروشگاه های محدودی به فروش می رن البته با قیمت بالاتر .

در عوض چندین مدل Discontinue شده به وفور در بازار دیده شده .

این حرکت باعث می شه روند نزولی کاهش قیمت لپ تاپ های سری جدید با تردید رو به رو بشه . لذا پیش بینی قیمت فعلا ممکن نیست . امکان داره قیمت ها تا آبان ماه ثابت بمونند .
    Last edited by Public Enemy; 23-09-2013 at 01:58.

5. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اگه بخوان باز قیمتهارو بالا نگه دارن یه سفر میرم دبی از اونجا میخرم برای دوستانی هم که بخوان میارم ،ارزون ترم در میاد

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه بخوان باز قیمتهارو بالا نگه دارن یه سفر میرم دبی از اونجا میخرم برای دوستانی هم که بخوان میارم ،ارزون ترم در میاد
    دوست عزیز اتفاقا کار خوبی میکنید هم یه تفریح میکنید و هم اینکه میتونید جنس های اصلی رو بخرید.البته من قبلا یه پستی خوندم که اصلا یادم نیست که کجا بود و ادرسش چی بود ولی در کل خیلی بدرد بخور بود و اونجا این رو نوشته بود که در دبی هم چند نقطه از هر شهرش هست که قیمت ها و کیفیت هاش فرق داره که در مورد جنوب و شمال دبی نوشته بود در کل این رو گفتم که حواستون باشه که برای خرید از دبی هم حتما به جایی برید که قیمت ها و اورجینال بودنش تایید شه.امیدوارم خرید خوبی در اینده داشته باشین.

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز اتفاقا کار خوبی میکنید هم یه تفریح میکنید و هم اینکه میتونید جنس های اصلی رو بخرید.البته من قبلا یه پستی خوندم که اصلا یادم نیست که کجا بود و ادرسش چی بود ولی در کل خیلی بدرد بخور بود و اونجا این رو نوشته بود که در دبی هم چند نقطه از هر شهرش هست که قیمت ها و کیفیت هاش فرق داره که در مورد جنوب و شمال دبی نوشته بود در کل این رو گفتم که حواستون باشه که برای خرید از دبی هم حتما به جایی برید که قیمت ها و اورجینال بودنش تایید شه.امیدوارم خرید خوبی در اینده داشته باشین.
    مگه جنس هایی که وارد ایران میشن اصل نیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

پس کی وارد میشه !!!!!!

دوست عزیز این طوریم ک فکر میکنید نیست.همون وقتم که اومد و قیمتش 3700.3800 بود دلار 3100 بود.به هر حال قیمتو بازاریا تعیین میکنن.و پیش بینی سخته.ما هم امیدواریم اون طور که شما میگی باشه

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز این طوریم ک فکر میکنید نیست.همون وقتم که اومد و قیمتش 3700.3800 بود دلار 3100 بود.به هر حال قیمتو بازاریا تعیین میکنن.و پیش بینی سخته.ما هم امیدواریم اون طور که شما میگی باشه
    تایید میشه. سری قبل که با دلار 3100 وارد کردن قیمتش 3700000 بود.و با توجه به پایین اومدن قیمت دلار فروشنده ها هیچ حقی ندارن بخوان گرونتر بفروشن.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان عزیز توجه داشته باشین اگر می خواین لپ تاپ از امارات بگیرین نکات زیر رو هم مد نظر داشته باشین :

1 - بیشتر لپ تاپ های موجود در بازار ایران از امارات خریداری می شن ( یا خریداری می شدن قبلا که اینطور بود ) لذا با درهم خریداری می شن نه دلار !!!!! دلار فقط بهونه ای هستش که قیمت هارو ببرن بالا . البته ممکنه در مبادلات عمده از دلار استفاده بشه .

2- فروشنده لپ تاپ ها رو به صورت عمده میاره . لذا لپ تاپ های پر فروش رو به صورت عمده و با قیمت خودشون وارد می کنند ، لپ تاپ های خاص رو با قیمتی بیشتر میاره . در صفحات قبل مثالی زدم که زمانی که دلار 1197 تومن بود ، درهم 347 ، یه مدل لپ تاپ 1300 دلار بود ، توی امارات 8000 درهم که اختلاف بیشتر از 1 میلیون تومنی در اون زمان کاملا معلوم بود . لذا اگر به دنبال لپ تاپ های خاص با قیمت خوب در دبی هستین ، خودتونو خسته نکنین !!!!!!! این نکته ای است که اگر برین فروشگاه ها بگین لپ تاپ وارداتی می خوام ، بهتون می گن و شرکت ها همش از سود میلیونی کشور های همسایه سر لپ تاپ ناله می کنند .

3 - تفاوت قیمت لپ تاپ ها در ایران نسبت به دبی حداکثر 200 یا 300 هزار تومنه ( لپ تاپ های عمده و پر فروش ) .

4 - عامل مهم گارانتی رو هم در نظر داشته باشین که مهم ترین عامل در بین موارد گفته شده هستش . چون با خرید از اون طرف خبری از گارانتی نیست !

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

تایید میشه. سری قبل که با دلار 3100 وارد کردن قیمتش 3700000 بود.و با توجه به پایین اومدن قیمت دلار فروشنده ها هیچ حقی ندارن بخوان گرونتر بفروشن.
    دوست عزیز الان این وسط تنها کسی که حق نداره خریدار بدبخته !!!!!! می گه وسیله خودمه هر چقدر دوست داشته باشم می فروشم ! اعتراض کنی می گن ما اتحادیه داریم قیمت هارو تعیین می کنیم .

الانم همون طور که می بینین خیلی از لپ تاپ های جدید که در بازار بودند با پایین اومدن قیمت دلار نایاب شدن تا اطلاع ثانوی !
    کسی هم نمی تونه اعتراضی کنه چون لپ تاپ جزو اقلام کالایی گروه 3 کشوره ( کالاهای لوکس ) که با قیمت دلار آزاد و تعیین شده فروشنده به فروش می رن

13. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •