خیلی ممنون ، دوستان دیگر نظرشون در مور این دو چیه؟
از مدل های اچ پی چی؟
خیلی ممنون ، دوستان دیگر نظرشون در مور این دو چیه؟
از مدل های اچ پی چی؟
دوستان اشکالات این پرینتر های سه کاره ارزون قیمت چیه ؟ بدرد خونه نمیخورن؟ یعنی هزینه شارژ و نگهداریشون بالاست یا چیز دیگه ای مطرحه؟ مثلا این دو مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من زیاد استفاده ندارم بیشترین استفادم اینه که شاید در هفته 20 تا صفحه جزوه و این جور چیزا بگیرم، شاید گاهی هم یه عکس
up up up up up up
سلام
خب یک پرینتر چند کاره میخوام(مد نظر خودم سه کارست)
فقط در حد پرینت نوشته و کارای دانشگاهی
ممکنه یک روز 100 صفحه پرینت بگیرم ، ممکنه چند هفته دست نزنم، در واقع میزانش معلوم نیست
خیلی گرون نباشه ، هزینه نگهداریش بالا نباشه (فقط میخوام از دست پرینت بیرون راحت شم، خیلی گرون شده)
فک نکنم جوهر افشان بدردم بخوره اگه یه مدل لیزری مثل 3050 اچ پی پیدا کنم عالیه ،امکاناتش عالیه ، ولی فکر نکنم باشه لیزری همچین چیزی!
ممنون از اینکه وقت میذارید
مشکل عمده
هزینه جوهرشونه
1132 اچ پی
یعنی حدودا چقدر میشه هزینه جوهرش؟ قیمت خود اینا بین 150 تا 200 هست
می خواستم پرینتر 2160 سامسونگ بگیرم ولی با مطالبی که اینجا خوندم ظاهراً دردسرهای بعدی داره و ظاهراً باید 1102 اچ پی با اختلاف قیمت 115 تومن بگیرم
اما یه سوال: با توجه به خبری که هفته پیش درباره آزاد شدن واردات لوازم کامپیوتری خوندم و اینکه احتمالاً قیمت لوازم کامپیوتری پایین میاد، آیا پرینتر هم ممکنه شامل پایین اومدن قیمتها بشه؟ به نظرتون دست نگه دارم تا اواسط مهر یا اینکه همین الان بخرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)