تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: لپ تاپ خوب دوروبر 2تومن

داره خودمونی میشه Mohammad401's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

14 لپ تاپ خوب دوروبر 2تومن

سلام دوستان،
    میخواستم یه لپ تاپ 15.6 اینچی خوب در حد 2تومن بهم معرفی کنین. گرافیکش خیلی واسم مهمه، کلا میخوام تو بازیا کم نیاره. خودم HP-ProBook-4540s رو خیلی دوست دارم ولی شنیدم گرافیکش خوب نیست. الانم بین HP Pavilion g6-2311ex و IBM Lenovo Essential G580-Q موندم. دوستان اگه تجربه ی کار کردن با این مدلا رو دارن یا مدلای بهتر دیگه ای رو میشناسن لطفا کمکم کنن عجله دارم....

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پیشنهاد من بهتون lenovo z500_ci5 هست .قیمت :2250

3. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

از مشخصات سخت افزاری lenovo z500-h خیلی خوشم اومده، ولی تو سایتا گفتن غیر عادی داغ میکنه و باطریشم قابل تعویض نیست!به نظرتون مشکل خاصی ایجاد میکنه؟

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیر مشکلی ایجاد نمیکنه.تا جایی که میدونم مشکل داغ کردنش با آپدیت بایوس برطرف میشه.غیر قابل تعویض بودن باطری هم عیب نیست .از نظر من تنها مشکلش زاویه دید صفحه نمایشش هست.درضمن میتونی یه سر به کلوپ lenovo z500 بزنی اونجا چیزای خوبی از این مدل دستگیرت میشه.

6. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از مشخصات سخت افزاری lenovo z500-h خیلی خوشم اومده، ولی تو سایتا گفتن غیر عادی داغ میکنه و باطریشم قابل تعویض نیست!به نظرتون مشکل خاصی ایجاد میکنه؟
    دوست عزیز من خودم این مدل رو دارم و این دوستمون درست میگه چون این مدل با اپدیت باتری وبایوس خیلی بهتر میشه و همچنین باید بگم که مشکل داغ کردن هم نداره و در مورد باتری هم باید بگم که لنوو z500 دارای یک برنامه به نام energy management میباشد که شما میتوانید به وسیله این نرم افزار مشخص کنید که باتری تا چه درصدی شارژ شود و از اون درصد به بعد دیگه از برق شهری استفاده کنه و باتری دیگه اصلا بهش فشار نیاد و یه مورد دیگه هم اینکه تعویض این باتری خیلی راحته و شما فقط کافیه یا به نمایندگی یا به یه مغازه یا تعمیرکار لپ تاپ مراجعه کنید تا سری براتون تعویض کنه ولی در کل باتری هم که به این راحتیا خراب نمیشه پس خیالتون راحت.

8. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

پس میخرمش.
    فقط یه سوال، سی دی درایوراشم روش میدن یا باید جدا دانلود کنم؟ (همین Energy Management که میگین درایورش باید نصب بشه؟) باشکر...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

پس میخرمش.
    فقط یه سوال، سی دی درایوراشم روش میدن یا باید جدا دانلود کنم؟ (همین Energy Management که میگین درایورش باید نصب بشه؟) باشکر...
    سی دی درایوراش رو همراه لپتاپ میدن...

11. این کاربر از behzad.h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس میخرمش.
    دوست عزیز تو همین انجمن خیلی از دوستان بودن که dvd درایورهای لپ تاپاشون تو کارتونش نبوده پس حتما ببینید که داره یا نه و همچنین اگر خدا خواست و این مدل رو گرفتین تا میتونید درایورهای جدید رو از سایت بگیرین مخصوصا درایور کارت گرافیک رو از سایت جیفورس بگیرین که باعث بالا رفتن کارایی میشه.

13. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان، میخواستم یه لپ تاپ 15.6 اینچی خوب در حد 2تومن بهم معرفی کنین. گرافیکش خیلی واسم مهمه، کلا میخوام تو بازیا کم نیاره. خودم HP-ProBook-4540s رو خیلی دوست دارم ولی شنیدم گرافیکش خوب نیست. الانم بین HP Pavilion g6-2311ex و IBM Lenovo Essential G580-Q موندم. دوستان اگه تجربه ی کار کردن با این مدلا رو دارن یا مدلای بهتر دیگه ای رو میشناسن لطفا کمکم کنن عجله دارم....
    4540 مدل خیلی خوبیه . گرافیکش برای بازیهای معمولی هم جواب میده . اگه گیمر خیلی خفنی هستی گرافیکش یکم کم میاره برای بازیهای حرفه ای وگرنه اکیه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •