تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1243 از 2365 اولاول ... 24374311431193123312391240124112421243124412451246124712531293134317432243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,421 به 12,430 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه در مورد هر دوتا توضیح بدین و قطعاتش رو نام ببرید؟
    با توجه به اینکه در حال حاضر از پخش کاستی 405 به همراه فرستنده های اف ام و فقط باندهای جلو استفاده می کنم ، به نظر شما مورد اولی رو ببندم راضیم می کنه؟ میتونم از همون لوازمش برای ارتقا در آبنده استفاده کنم؟
    تفاوت کیفیت سیستم اولی و دومی خیلی زیاد هست؟ اگه تفاوتشون خیلی زیاده دومی رو هزینه کنم

مرسی
    سلام و ارادت

بنظر من تفاوتشون زیاد و قابل توجه هست، درهر حال بنظر من شما تا صدای کامپ و کواک رو گوش نکنی تفاوتش براتون چشم گیر نیست، چون جدا از کیفیت ، سلیقه خیلی تعیین کنندست
    اگه صدا و کیفیت در حد کامپ میخای بهتره که با کاست و fm پلیر خداحافظی کنید، الان دوستان دنبال پلیر های Flac هستند ،در موردقطعات هم حمید جان و هم محمد جان قطعات خوبی رو پیشنهاد دادند.

میتونید عقب کواک هرتز 690 یا co609 آدیوسیتم ببندید با آمپ 5500 پایونیر یا آمپ های مشابه مثل 8002 جی وی سی و اسنیج جلو رو مستقیم به پخش وصل کنید (حدود 900.000 تومن)

میتونید جلو از کامپ و عقب از هم از کواک استفاده کنید و ساب رو حدف کنید تا هزینه کم شه مثلا جلو سری mx یا موارد مشابه از این برند گلیدن یا کامپ های هرتز و mtx و .... بسته به سلیقه و مشورت و ... انتخاب کنید و برای اسیتج عقب کواک هرتز 690 یا co609 و 1 آمپ 4 کانال حداقل مثل 8004 جی وی سی کل سیستم رو راه بندازید.(حداقل 1.400.000 تومن)

میتونید عقب و جلو از کامپ استفاده کنید و حداکثر شفافیت صدا رو داشته باشید و البته در این صورت علاوه بر آمپ 4 کانال ، هزینه ساب و آمپ مناسبش هم اضافه میشه.
    تو این مورد آخر با توجه به قطعات و قیمت های متفاوت حداقل 1.800.000 تومن)
    بدون در نظر گرفتن پخش و اکسسوری و نصب
    Last edited by pahama1; 18-09-2013 at 23:23.

2. 3 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام محمد جان:
    کواکس عقب من 6902 هست. صدای خوبی داره و ازش راضی هستم. فقط صداهای ریز رو خوب پخش نمی کنه. به نظرت اگه تیوتر بگیرم و کنارش بگذارم خوب میشه؟ نمیخوام صدای تیز و رو مخی داشته باشه. پیشنهاد؟ آمپ می خواد؟
    کامپ: mx165 آمپ 4 کانال: 6990a megavox
    ببین اگه تویتر بخوای بگیری یه خورده دردسر داره تازه اونی که میخوای نمیشه
    بهترین راه خرید کامپاننت هستبعضی تویتر ها آمپ میخوان بعضی ها بدون آمپ راه میفته
    کامپی که گفتی خوبه ولی آمپلیش رو من نشنیدم

به نظر شما یه آمپلی 6500 پایونیر و 2جفت کامپ بگیرم.چه مدلی بگیرم که با 6500 هماهنگی داشته باشه؟دوستان میگن باید خروجی آمپلی و وات کامپ همخونی داشته باشه.تو سات پایونیر دیدم خروجی آمپی 4*60w است.آیا باید وات کامپ هم همین باشه؟
    یه مدل خوب معرفی کنید.باید به در جلوی 405 هم بخوره.فعلا نیاز به بستن ساب نیست دیگه؟می تونم یه جفت کامپ برای جلو و برای عقب از کامپ استفاده نکنم؟
    ظاهرا پخش 8019 میگن کمیاب شده.شما جایی سراغ دارین؟
    می خوام دقیقا بهم مدلشون رو بگین.چون من اطلاعات دقیقی ندارم.
    من یه چیزی می خوام تفکیک صداش عالی باشه.من بیشتر آهنگ های ملایم گوش می کنم.اگه 2جفت کامپ برا عقب و جلو بزارم به این تفکیک صدا که می خوام می رسم؟اگه دقیق مدل رو بهم بگین ممنون میشم.
    مرسی

آمپلی 60 وات خروجی میده کامپ هایی که تا 80 - 85 وات rms باشه رو جواب میده
    آمپ خوبی هم هست واقعا من 718 رو باش می ترکوندم
    mxc کامپاننت خوبی هست برای جلو 405 فکر کنم 13 سانتی باشه میتونی mxc135 بگیری برا عقب هم mxc 165 عالی میشه
    8019 هم بگردی پیدا میکنی من تهران نیستم ولی شنیدم تو میدون توپخونه هستش
    بازم میگم کامپاننت بگیری حتما نیاز به ساب داری
    موفق باشی

4. 5 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض ....

با سلام

یه سیستم صوتی با کیفیت خوب میخوام . نظر خودم روی hertz690 هست . چند تا ودیو یوتوپ دیدم خیلی ازش خوشم اومد .

کسی این کواک رو داره ؟ بیس خوبی میده ؟

موندم 2 جفت hertz690 ببندم یا یک جفت hertz690 و یک ساب . به فضای صندوق شدیدا عقب نیاز دارم و نمیتونم باکس بگیرم . خلاصه صدای بلند و با کیفیت میخوام داشته باشم .
    اینجا کسی راهنمایی نمیکنه

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

یه سیستم صوتی با کیفیت خوب میخوام . نظر خودم روی hertz690 هست . چند تا ودیو یوتوپ دیدم خیلی ازش خوشم اومد .

موندم 2 جفت hertz690 ببندم یا یک جفت hertz690 و یک ساب . به فضای صندوق شدیدا عقب نیاز دارم و نمیتونم باکس بگیرم . خلاصه صدای بلند و با کیفیت میخوام داشته باشم .
    سلام

690 کواک خوب و خوش صداییه بنظرم، اما بیسی که از ساب میشنوین رو که از کواک نمی تونین توقع داشته باشین
    اگه حجم صدای زیاد مورد نظرتونه co 609 آدیو سیستم یکی از بهترین گزینه هاست. بیس و وکال قابل قبولی داره قیمت حدود 500 .
    با بیس ساب صدای قدرتمندی رو تحویل میدن، بدون ساب هم باز بنظرم قابل قبوله، سقف هزینتون مشخصه؟

7. 4 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام

من یه راهنمایی کلی بکنم....

الان من یه جفت 1073 دارم که به گفته همه دوستان بهترین کواک تو بیسه.... ولی به جرات میگم در برابر اشغال ترین سابم از نظر لذت بیس هیچ حرفی برای گفتن نداره.... این از تجربه من...

بیسی که ساب میزنه اصلا کلا جنسش به نظر من فرق داره ...2 تا چیز جدا هستن... دوستان اگر واقعا امکانش هست براشون ساب تهیه کنن.... البته گفتم اولش این صرفا نظر منه
    Last edited by Amir Sepehr; 19-09-2013 at 12:09.

9. 2 کاربر از Amir Sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان جامپر سابم گم شده از کجا میتونم گیر بیارم کسی داره؟

داره خودمونی میشه popp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام
    یه سری سوال ساده داشتم لطف میکنید راهنمایی کنید.
    ماشینم 206 تیپ دو هست.
    پخشش فابریکه خودشه
    MCD-206

درهای جلو ماشین بلندگو داره
    ولی موقع خرید ماشین بلندگوهای پشتش نبود.به نظرتون الان چی و چه مدلی باید بخرم ؟
    یه چیز میخوام در آینده باز چیزهای دیگه خواستم اضافه کنم به سیستم صوتی قابلیتشو داشته باشه.
    ساب ووفر چیه؟به چه دردی میخوره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام

690 کواک خوب و خوش صداییه بنظرم، اما بیسی که از ساب میشنوین رو که از کواک نمی تونین توقع داشته باشین
    اگه حجم صدای زیاد مورد نظرتونه co 609 آدیو سیستم یکی از بهترین گزینه هاست. بیس و وکال قابل قبولی داره قیمت حدود 500 .
    با بیس ساب صدای قدرتمندی رو تحویل میدن، بدون ساب هم باز بنظرم قابل قبوله، سقف هزینتون مشخصه؟
    co 609 ادیو سیستم هم هر چی تو گوگل سرچ میکنم ودیویی ازش نیست .
    خب اگه یک جفت co 609 بخرم . برای ساب چی پیشنهاد میدین ؟ فقط یه دونه ساب میخوام قیمت هم نهایتا حدود 200 (ترجیحا چند مورد در این قیمت معرفی کنید که بهترین باشند در رده قیمتی )
    یه امپلی فایر کنوود که ساب و یک جفت CO 609 رو ساپورت کنه معرفی کنید که قیمتش زیاد گرون نباشه (تو شهرستان ما از این کنوود خیلی زیاده و بقیه مارک ها زیاد گیر نمیاد )
    فقط یک پخش هم میمونه که حدود 400 تومن براش در نظر گرفتم . عاشق برند الپاین هستم تو این قیمت الپیان پخش داره که باند ها رو بکشه ؟!
    و نکته اخر اینکه ایا من با یک ساب و یک جفت باند خازن نیاز دارم یا خیر ؟!
    ببخشید سرتون رو درد اوردم ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

co 609 ادیو سیستم هم هر چی تو گوگل سرچ میکنم ودیویی ازش نیست .
    خب اگه یک جفت co 609 بخرم . برای ساب چی پیشنهاد میدین ؟ فقط یه دونه ساب میخوام قیمت هم نهایتا حدود 200 (ترجیحا چند مورد در این قیمت معرفی کنید که بهترین باشند در رده قیمتی )
    یه امپلی فایر کنوود که ساب و یک جفت CO 609 رو ساپورت کنه معرفی کنید که قیمتش زیاد گرون نباشه (تو شهرستان ما از این کنوود خیلی زیاده و بقیه مارک ها زیاد گیر نمیاد )
    فقط یک پخش هم میمونه که حدود 400 تومن براش در نظر گرفتم . عاشق برند الپاین هستم تو این قیمت الپیان پخش داره که باند ها رو بکشه ؟!
    و نکته اخر اینکه ایا من با یک ساب و یک جفت باند خازن نیاز دارم یا خیر ؟!
    ببخشید سرتون رو درد اوردم ...
    دوست عزیز ساب 200 تومنی فقط 1260 اینفینیتی ....چند روز پیش صداشو شنیدم عالیه نسبت به قیمتش دست دوشو 150 با باکس میتونی گیر بیاری

14. 2 کاربر از peeyymmaann بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آمپلی 60 وات خروجی میده کامپ هایی که تا 80 - 85 وات rms باشه رو جواب میده
    آمپ خوبی هم هست واقعا من 718 رو باش می ترکوندم
    mxc کامپاننت خوبی هست برای جلو 405 فکر کنم 13 سانتی باشه میتونی mxc135 بگیری برا عقب هم mxc 165 عالی میشه
    8019 هم بگردی پیدا میکنی من تهران نیستم ولی شنیدم تو میدون توپخونه هستش
    بازم میگم کامپاننت بگیری حتما نیاز به ساب داری
    موفق باشی
    مرسی از جوابتون
    میتونم ساب رو روی تاقچه عقب بین دوتا کامپ بزارم؟ مشکلی پیش نمیاد؟ با این شرایط باید یک آمپلی مونو هم برای ساب بگیرم.درسته؟برای مونو چه آمپی بگیرم؟برای ساب پی رو پیشنهاد میکنید؟mxc مارک کامپ هست؟اسم شرکتش mxc هست؟
    Last edited by hamidt83; 19-09-2013 at 14:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •