تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 410 از 626 اولاول ... 310360400406407408409410411412413414420460510 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,091 به 4,100 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام شب به خیر
    بچه ها من یه بار یه مشکل در مورد لرزش ریزی که فقط قسمت آلمینیومی لپ تاپم داره اینجا سوالی پرسیدم که یکی از دوستان گفت چون آلمینیومیه طبیعی ولی من چند روزه احساس میکنم این لرزش فقط موقعیه که به شارژ وصله و حتی نسبت به قبل هم احساس میکنم بیشتر شده واصلا یه حالت برق ضعیفه میخواستم از دوستان خواهش کنم امتحان کنن ببینن برای شما هم اینجوریه یا نه اگر نیست من ببرم گارانتی چون واقعا خیلی خیلی رفته تو اعصابم.
    از دوستان خواهش میکنم اگر زحمتی نیست امتحان کنن نتیجشو بگن.مرسی

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

دوستان به نظرتون از ویندوز 8 به ویندوز8.1 کوچ کنم؟یا نه؟لطفا با علت نظرتو را بیان کنید.ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان به نظرتون از ویندوز 8 به ویندوز8.1 کوچ کنم؟یا نه؟لطفا با علت نظرتو را بیان کنید.ممنون
    به نظر من کوچ کنی بهتره چون 8.1 اپدیت شده ی 8 هستش و مشکلات 8 را نداره.

4. این کاربر از mohammad0076 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

سلام شب به خیر
    بچه ها من یه بار یه مشکل در مورد لرزش ریزی که فقط قسمت آلمینیومی لپ تاپم داره اینجا سوالی پرسیدم که یکی از دوستان گفت چون آلمینیومیه طبیعی ولی من چند روزه احساس میکنم این لرزش فقط موقعیه که به شارژ وصله و حتی نسبت به قبل هم احساس میکنم بیشتر شده واصلا یه حالت برق ضعیفه میخواستم از دوستان خواهش کنم امتحان کنن ببینن برای شما هم اینجوریه یا نه اگر نیست من ببرم گارانتی چون واقعا خیلی خیلی رفته تو اعصابم.
    واسه من که اصلا نمی لرزه حالا یا حس لامسه من مشکل داره یا لپ تاپ سالمه
    به نظر من کوچ کنی بهتره چون 8.1 اپدیت شده ی 8 هستش و مشکلات 8 را نداره.
    ببخشید میشه یه چن تا از مشکلات 8 رو بیان کنید؟

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام دوستان بنده یه مشکل دارم تو نصب درایورها
    یه دی وی دی درایور دارم برای ویندوز 8 که باید بعد از نصب ویندوز به صورت دستی تک تکشو نصب کنم. راهی نیست که به صورت اتوماتیک نصب بشه. درایور دوربینش هم نصب مبکنم اما نمیاد رو دسکتاپ؟!

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

سلام دوستان بنده یه مشکل دارم تو نصب درایورها
    یه دی وی دی درایور دارم برای ویندوز 8 که باید بعد از نصب ویندوز به صورت دستی تک تکشو نصب کنم. راهی نیست که به صورت اتوماتیک نصب بشه. درایور دوربینش هم نصب مبکنم اما نمیاد رو دسکتاپ؟!
    اولا که شما درایور دوربین که نیس وبکمه اونو که نصب میکنید چیزی نمیاد رو دسکتاپ ! مگه باید چیزی بیاد رو دستکتاپ ؟؟ شما هرجا تماس ویدیویی داشتین خودش چراغش روشن میشه و کار میده.
    دوما که شما میتونید اول تمام درایور هارو به صورت دستی برای یک بار نصب کنید
    بعدش با نرم افزار Driver Genius یه بک آپ از تمام درایور ها تهیه کنید بریزین توی فلش هر سری که ویندوز عوض کردید فقط برنامه رو نصب میکنید و درایور هارو ریستور میکنین همشون نصب میشن منم همین کارو میکنم برای هر بار نصب ویندوز!

8. این کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه قصد دارم این لپ تاپو بخرم تقریبا هم متقاعد شدم.من مشهدم امروز رفته بودم مجتمع تک i5 سفید با گارانتی سازگار میگفت 2320 هزار تومن.
    ولی یه دوری که زدم دیدم خیلی بازار خرابیه هرکی یه چیزی میگه یه روده راستم که تو شکم این فروشنده ها نیس(البته همشون اینجوری نیستن) یکی شون میگفت زد z500 اصلا خوب نیس لولاهاش پلاستیکی کیفیت ساخته بدنش خوب نیس فروششم کمه میگفت e530 خیلی بهتره یا hp 4540 میگفت e530 فروشش زیاده ولی بقیه فروشنده ها میگفتن z500 فروشش خیلی زیاده یه جوریم حرف میزنن که آدم متقاعد میشه والا اینا برن مبلغ دینی بشن همه رو جذب می کنن :d . حالا موندم حاج و واج خودم که دلم بیشتر با z500 براق بودن صفحش برام مسئله نیس فقط تنها موردی که نگرانم داغ شدنشه که اونم بعضیا میگفتن درحد بقیه لپ تاپاس.
    من هم با لپ تاپ میخوام کارای مهندسی انجام بدم نرم افزارایی مثله autocad و Etabs و نرم افزارای عمران البته میخوام بازیهای جدیدم بازی کنم بیشتر از این هم نمیتونم پول بدم تو بعضی رنکینگ های خارجی هم دیدم لنوو بعد از اپله حالا بین z500و e530 موندم راستی e530 رو میگفت 2050 هزار تومن میگفت با همون کانفیگ z500 ولی فک کنم خالی میبست حداقل گرافیکش 635ه آخه با همون کانفیگ اینقد ارزون تر!!! یکی دیگه میگفت این تینک پدا اصل نیس اصلاش 3 4 تومنه..... نمیدونم والا لطفا کنید
    اینا همشون دروغ میگن یه روده راست تو شکمشون نیست.....دیجی کالا قیمتاشو آورده پایین خواستی ازاون بگیر...راستی روی این مدل هم تحقیق کن .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمتش به صرفه است البته این تو سخت افزار تقریبا شبیه همین لنوو فقط فرقشون در اینه که گرافیک لنوو بالاتره ولی این سی پی یو وباطریش قوی ترن .ورمش نیز 8 می باشد.درضمن 200هزارتومن ارزون ترم هست تو کیمیا آنلاین میده 2320 دوستان در مورد این نوع هم نظر بدن..چون خوبه اگه گزینه های بهتری از این لپ تاپ وجود داشت بدون تعصب به کسانی که نظرشون روی این لپ تاپه معرفی کنیم
    Last edited by alpachino2012; 19-09-2013 at 01:24.

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام شب به خیر
    سلام . اونطور که بنده امتحان کردم به این نتیجه رسیدم که مقدار این لرزش با خشکی سطح پوست رابطه مستقیم داره یعنی هر چی خشک تر مقدار لرزش بیشتر اما به محض اینکه دستم یک کمی عرق میکنه کاملا قطع میشه. این پدیده لنوویایی کلا قانونی که بین برق گرفتگی و مقدار رطوبت پوست وجود داره رو نقض کرده.پشت دستت رو بکش بعد کف دستت رو بکش .اصولا باید شوک پشت دستت قوی تر باشه خون خشکیش بیشتره یا دستتو کمی مرطوب کن بکش روش نباید چیزی احساس کنی. امتحان کن اگه اینطوره که الکی حساس شدی. باید با 4540 اچ پی کار کنی تا بفهمی لرزش یعنی چی. اون کل بدنش آلومنیومی هست لامصب دست به در و دیوار این لپتاپ میزنی دو سه برابر قوی تر میگیره

11. 4 کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام شب به خیر
    دوست عزیز زیاد نگران نباشید بقیه لپ تاپ ها آلومینیومی هم همین طورند مثل Hp 4540S که Stepheno جان گفت . یه سر به کلوب ها دیگه هم بزنین می فهمین . ولی هنوز من درک نکردم چرا این ارزش روزای اول وحشتاک تر بود الاد دیگه احساس نمی شه دیگه به قول Stepheno فقط با پوست پشت دست و ...

والا من و اهل و ایال بند و بساط رو جمع کردیم کلا مهاجرت کردیم به 8.1

فرزاد جان ( Lionf3 ) هم یه بلیت 1 هفته ای به مقصد 8.1 گرفت اومد پیش ما ، اینقدر دختر گلش گریه کرد بهونه گرفت که با اولین پرواز برگشتند 8

من می گم همون 8 بمونین چون هنوز درایور هایی مثل Widi و Bluetooth برای 8.1 سازگار نشده اند ، هر چند من پاکشون کردم لپ تاپم داره بهتر کار می کنه خود Microsoft یه جایگزین واسه Widi اینتل تو ویندوز زده .

ولی کلا بد نیست صبحا زود لپ تاپم زنگ می زنه از خواب بیدار می شم Skype هم واسه زنگ زدن پیش فرض داره روی این گوشیا کم شده

در ضمن دوستان عزیز با عرض پوزش ، تو پست ها قبلیم اشتباهی صورت گرفته بود . میانبر Run روی کیبورد Windows + R هستش . ببخشید تصحیح شد ( آخه چرا 1 نفز تست نکرد بهم بگه ؟ ؟ ؟ )
    Last edited by Public Enemy; 19-09-2013 at 04:22.

13. 5 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

من هم دوستان یه مشکلی برام پیش اومده !
    سمت راست تاچ پد اونجا که برچسب های Nvidi و Corei7 رو زده اونجا پایینش گوشمو که میچسبونم یه صدای خر خر میده !
    واسه چیه ؟؟
    باید نگران باشم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •