دوست عزیز در حال حاضر سایت دیجی انلاین این مدل یعنی y510p رو موجود داره با قیمت 3700.
دوست عزیز در حال حاضر سایت دیجی انلاین این مدل یعنی y510p رو موجود داره با قیمت 3700.
ممنون دوست عزیز
به نظر شما بین Y510 و aspire v3 772g کدام یک کیفیت بهتری دارند؟یعنی جدا از اینکه کانفینگ ایسر و همینطور قیمتش بالاتره شما کدام یک رو توصیه مبکنید؟من خودم احساس میکنم قیمت ایسر کمی تنده.
Last edited by ps2005; 17-09-2013 at 23:06.
دوست عزیز در مورد این دو مدل باید بگم که اولا پردازنده مدل Y510P از ACER قویتره البته خیلی کم و شما متوجه نمیشین و در مورد گرافیک باید بگم که از لحاظ گرافیک هم GTX760M از GT 750M قویتره ولی شما میتونید به جای درایور نوری در Y510P هارد یا گرافیک اضافی قرار بدین که به مراتب از ACER قویتر بشه و همچنین ایسر از رم بالاتری برخوردار هست و از لحاظ کیفیت ساخت هم لنوو از ایسر بهتره و اینو میتونید حتی از امتیازها و رنکینگ های جهانیه این دو برند متوجه شین اما در کل من شنیدم که ایسر تو مدل های جدیدش خوب کار کرده و دارای کیفیت ساخت خوبی شده در کل ایسر یه سر و گردن بالاتره اما خوب اینو هم در نظر بگیرید که قیمتش بالاتر از Y510P هست و شما میتونید با پول اضافی تر کارت گرافیک بهش اضافه کنید.
البته اینم در نظر داشته باشین که کارت گرافیک اضافش ایران گیر نمیاد!! حداقل فعلا که گیرنمیاد
صفحه نمایش این مدل ایسر هم فول هست اما y510 hd هستش (البته زاویه دید لنوو بهتره)
ایسر تا 32 گیگ رمش زیاد میشه و خودش 8 تا داره این مدل لنوو فک کنم تا 16 که خودش هم 8 داره
همچنین 760 به نسبت قوی تر از 750 هست و برای گیمر خیلی مهمه
قیمتش هم یکم زیاد گفتن به نظرم
مدل ایسر 17 اینچ هست و لنوو 15 در نتیجه وزن کمتری داره (ایسر 3.15 و لنوو 2.8 اگه اشتباه نکنم؟)
کیفیت ساخت هم تایید میشه، لنوو کیفیت بهتری داره (معمولا) اما این سری از ایسر هم کیفیت خوبی داره
اینا فرقاشونه، انتخاب با خودتونه من به شخصه ایسر رو ترجیح میدم اما لنوو هم مزیت های خاصی خودشو داره
Last edited by Akom@n; 18-09-2013 at 00:08.
خریدشون با درهم هست درهم هم داره میاد پایین صبر کنید
دلار هم در حال کاهش هست و مذاکرات هم رو به سمت و سوی خوبی است.امید میره که قیمت دلار بره پایین
قراره با دنیا نرمش کنیم!
البته شاید لازم باشه تا عید صبر کنیم.دی:
سلام
دوستان از بلوتوث n550چطور میشه استفاده کرد؟
Acer Aspire V3-772Gوضعیت : ناموجود
شیوه جدید بازاریابی یا ...؟
نخریددددددددددددد این پدر سوخته ها دارن سو استفاده می کنن![]()
امروز من چهار راه ولیعصر بودم و گویا چند کانتینر بودند که بارگیری داشتند میشدند،تو خیلی هاشونم من لپ تاپ دیدم،یحتمل مدلهای جدید هم توشون بود،من که لپ تاپم رو گرفتم،ولی اونایی که منتظر موندن فک کنم دیگه میتونن لپ تاپشون رو بخرن.
خبر صفحه اول روزنامه ها از جمله همشهری روز چهارشنبه (امروز) حاکی از آزاد شدن واردات گروه کالائی 10 می باشد . پس از ماه ها بلاتکلیفی ، رئیس کل گمرک ایران از ابلاغ مصوبه جدید وارداتی خبر داد و گفت: با توجه به اینکه واردات کالاهای مشمول اولویت دهم تعیین تکلیف شده اند ، به زودی قیمت کالاهای مربوط به این اولویت در بازار کاهش میابد.
این گروه شمال کالاهای لوازم خانگی و رایانه می شود.
علاوه بر این کاهش قیمت ارز را نیز در نظر بگیرید. و پیش بینی میشود با توجه به وقایع اخیر جهانی ، لغو تحریم شرکت کشتیرانی ، لغو تحریم چندین بانک ایرانی در اروپا ، زمزمه بازگشت احتمالی شرکتهای نفتی بین المللی به ایران ، سفر رئیس جمهور محترم به نیویورک ، و ... ، قیمت دلار نیز زیر 3 هزارتومن تثبیت خواهد شد.
حالا ترشی لبتاپ های قایم کرده تونو بندازین. ما که صبر کردیم ، تا آخر مهر هم صبر میکنیم تا جونتون بیشتر درآد.
Last edited by parsicola; 18-09-2013 at 23:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)