تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 175 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    امروز من کل بازار کامپیوتر ها در تهران رو برای Y510 گشتم نبود که نبود.این هم رفت کنار N550 فقط N46 با پردازنده هاسول و صفحه نمایش 14 اینچی چند جا بود از 3130 تا 3200
    راستی دوستان راهنمایی کنند این لب تاپ ایسر جدید 17 اینچی که جدید اومده کیفیتش چطوره.قیمتش خیلی بالاست 4400 ملیون به نظرم صبر کنیم N550 بیاد بهتره؟کلا مارک ایسر و این مدلش چطوره؟ کسی از دوستان اگر این مدل رو گرفته لطفا یک توضیحی در مورد عملکردش بده؟
    دوست عزیز در حال حاضر سایت دیجی انلاین این مدل یعنی y510p رو موجود داره با قیمت 3700.

2. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوست عزیز در حال حاضر سایت دیجی انلاین این مدل یعنی y510p رو موجود داره با قیمت 3700.
    ممنون دوست عزیز
    به نظر شما بین Y510 و aspire v3 772g کدام یک کیفیت بهتری دارند؟یعنی جدا از اینکه کانفینگ ایسر و همینطور قیمتش بالاتره شما کدام یک رو توصیه مبکنید؟من خودم احساس میکنم قیمت ایسر کمی تنده.
    Last edited by ps2005; 17-09-2013 at 23:06.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    به نظر شما بین Y510 و aspire v3 772g کدام یک کیفیت بهتری دارند؟یعنی جدا از اینکه کانفینگ ایسر و همینطور قیمتش بالاتره شما کدام یک رو توصیه مبکنید؟من خودم احساس میکنم قیمت ایسر کمی تنده.
    دوست عزیز در مورد این دو مدل باید بگم که اولا پردازنده مدل Y510P از ACER قویتره البته خیلی کم و شما متوجه نمیشین و در مورد گرافیک باید بگم که از لحاظ گرافیک هم GTX760M از GT 750M قویتره ولی شما میتونید به جای درایور نوری در Y510P هارد یا گرافیک اضافی قرار بدین که به مراتب از ACER قویتر بشه و همچنین ایسر از رم بالاتری برخوردار هست و از لحاظ کیفیت ساخت هم لنوو از ایسر بهتره و اینو میتونید حتی از امتیازها و رنکینگ های جهانیه این دو برند متوجه شین اما در کل من شنیدم که ایسر تو مدل های جدیدش خوب کار کرده و دارای کیفیت ساخت خوبی شده در کل ایسر یه سر و گردن بالاتره اما خوب اینو هم در نظر بگیرید که قیمتش بالاتر از Y510P هست و شما میتونید با پول اضافی تر کارت گرافیک بهش اضافه کنید.

5. 2 کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز در مورد این دو مدل باید بگم که اولا پردازنده مدل Y510P از ACER قویتره البته خیلی کم و شما متوجه نمیشین و در مورد گرافیک باید بگم که از لحاظ گرافیک هم GTX760M از GT 750M قویتره ولی شما میتونید به جای درایور نوری در Y510P هارد یا گرافیک اضافی قرار بدین که به مراتب از ACER قویتر بشه و همچنین ایسر از رم بالاتری برخوردار هست و از لحاظ کیفیت ساخت هم لنوو از ایسر بهتره و اینو میتونید حتی از امتیازها و رنکینگ های جهانیه این دو برند متوجه شین اما در کل من شنیدم که ایسر تو مدل های جدیدش خوب کار کرده و دارای کیفیت ساخت خوبی شده در کل ایسر یه سر و گردن بالاتره اما خوب اینو هم در نظر بگیرید که قیمتش بالاتر از Y510P هست و شما میتونید با پول اضافی تر کارت گرافیک بهش اضافه کنید.
    البته اینم در نظر داشته باشین که کارت گرافیک اضافش ایران گیر نمیاد!! حداقل فعلا که گیرنمیاد
    صفحه نمایش این مدل ایسر هم فول هست اما y510 hd هستش (البته زاویه دید لنوو بهتره)
    ایسر تا 32 گیگ رمش زیاد میشه و خودش 8 تا داره این مدل لنوو فک کنم تا 16 که خودش هم 8 داره
    همچنین 760 به نسبت قوی تر از 750 هست و برای گیمر خیلی مهمه
    قیمتش هم یکم زیاد گفتن به نظرم
    مدل ایسر 17 اینچ هست و لنوو 15 در نتیجه وزن کمتری داره (ایسر 3.15 و لنوو 2.8 اگه اشتباه نکنم؟)
    کیفیت ساخت هم تایید میشه، لنوو کیفیت بهتری داره (معمولا) اما این سری از ایسر هم کیفیت خوبی داره
    اینا فرقاشونه، انتخاب با خودتونه من به شخصه ایسر رو ترجیح میدم اما لنوو هم مزیت های خاصی خودشو داره
    Last edited by Akom@n; 18-09-2013 at 00:08.

7. 2 کاربر از Akom@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خریدشون با درهم هست درهم هم داره میاد پایین صبر کنید

دلار هم در حال کاهش هست و مذاکرات هم رو به سمت و سوی خوبی است.امید میره که قیمت دلار بره پایین

قراره با دنیا نرمش کنیم!

البته شاید لازم باشه تا عید صبر کنیم.دی:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان از بلوتوث n550چطور میشه استفاده کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

Acer Aspire V3-772G
    وضعیت : ناموجود
    شیوه جدید بازاریابی یا ...؟

11. 2 کاربر از lena13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

نخریددددددددددددد این پدر سوخته ها دارن سو استفاده می کنن

13. 2 کاربر از blueman200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

امروز من چهار راه ولیعصر بودم و گویا چند کانتینر بودند که بارگیری داشتند میشدند،تو خیلی هاشونم من لپ تاپ دیدم،یحتمل مدلهای جدید هم توشون بود،من که لپ تاپم رو گرفتم،ولی اونایی که منتظر موندن فک کنم دیگه میتونن لپ تاپشون رو بخرن.

15. 2 کاربر از masoud_5april بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

خبر صفحه اول روزنامه ها از جمله همشهری روز چهارشنبه (امروز) حاکی از آزاد شدن واردات گروه کالائی 10 می باشد . پس از ماه ها بلاتکلیفی ، رئیس کل گمرک ایران از ابلاغ مصوبه جدید وارداتی خبر داد و گفت: با توجه به اینکه واردات کالاهای مشمول اولویت دهم تعیین تکلیف شده اند ، به زودی قیمت کالاهای مربوط به این اولویت در بازار کاهش میابد.
    این گروه شمال کالاهای لوازم خانگی و رایانه می شود.
    علاوه بر این کاهش قیمت ارز را نیز در نظر بگیرید. و پیش بینی میشود با توجه به وقایع اخیر جهانی ، لغو تحریم شرکت کشتیرانی ، لغو تحریم چندین بانک ایرانی در اروپا ، زمزمه بازگشت احتمالی شرکتهای نفتی بین المللی به ایران ، سفر رئیس جمهور محترم به نیویورک ، و ... ، قیمت دلار نیز زیر 3 هزارتومن تثبیت خواهد شد.
    حالا ترشی لبتاپ های قایم کرده تونو بندازین. ما که صبر کردیم ، تا آخر مهر هم صبر میکنیم تا جونتون بیشتر درآد.
    Last edited by parsicola; 18-09-2013 at 23:28.

17. 15 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •