تحلیلی چطور ؟ فار بهتره یا خیلی سبز؟
دیف خیلی سبز رو دارم برا تست خوبه و به نظر کافی میاد اما برا آموزش اصلا خوب نیست ... نکات کنکوری رو خیلی خلاصه گفته ... در کل واسه تست خوبهدیفرانسیل و ریاضیات پایه . جامع مهر و ماه / خیلی سبز
مهر و ماه رو ندیدم
تحلیلی چطور ؟ فار بهتره یا خیلی سبز؟
دیف خیلی سبز رو دارم برا تست خوبه و به نظر کافی میاد اما برا آموزش اصلا خوب نیست ... نکات کنکوری رو خیلی خلاصه گفته ... در کل واسه تست خوبهدیفرانسیل و ریاضیات پایه . جامع مهر و ماه / خیلی سبز
مهر و ماه رو ندیدم
زیست شناسی دوم و سوم و چهارم فقظ خیلی سبز+یک کتاب بانک جامع(مهروماه یا تخته سیاه)+زیست شناسی تصویری قلم چی
سلام دوستان من برای کتاب تست به جمع بندی نرسیدم میشه شما پیشنهاداتتون رو در مورد این درس ها بگید
1)دیفرانسیل و ریاضیات پایه 2) گسسته و جبر 3) فیزیک پایه و پیش 4) شیمی پایه و پیش 5) ادبیات
![]()
سلام دوستان میگم کتاب زیست شناسی پیش 2 چاپ 92 چه فرقی با چاپ دوم سال 87 داره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چون نمیدونم از همین کتاب(چاپ87) استفاده کنم یا چاپ جدیدش رو بخرم![]()
Last edited by mamadafjar; 16-09-2013 at 18:59.
گسسته فار !
هندسه میکرو گاج
هندسه پایه الگو
در مورد دینی هم کلا مهمترین چیز اول ِ اول کتاب درسیه
بعدم نوشتن خلاصه است که اگه خودتون اون خلاصه رو بنویسید از هر کتابی بهتره
بعدم زدن تست های کنکور و سنجش
در وهله بعدی که تست های تالیفی هست کتاب ها فرق چندانی با هم ندارن در این زمینه (همه بیخودن!)
من میکرو هندسه تحلیلی سال 85 :/ رو دارملازمه دوباره بخرم؟
ممنون بابت جواب
تا می تونی از کتاب های قدیمی استفاده نکن یا اگر استفاده می کنی یه سر به سایت چاپ کتاب ها بزن و تغییرات رو اعمال کن صفحه به صفحه یه کار دیگه هم اینه که بدون هیچ مشکل بری کتاب جدید رو بگیری
از 87 به بعد حذفی زیاد هست و یه جاهایی هم تغییرات کوچیک داشته ولی هر چیزی یم تونه برای کنکور مهم باشه حتی یه تغییر کوچیک
کسی نیست جواب ما رو بده
سلام. دوستان ما یه فامیلی داریم 2 ساله کنکور می ده و امسال سال سومش هست. درس ها رو کامل بلده و کنکور امسال رو به خاطر شرایط روحی فقط خراب کرد. توی دروس ریاضی و فیزیک ضعف داره.ولی بقیه ی درس ها رو فوله.از من خواسته براش تحقیق کنم چه کتابهایی رو امسال بخونه. معمولا از روی کتاب های گاج و آبی قلم چی خونده. زیست گربه رو کامل زده همچنین دروس عمومی رو کامل تستارو کار کرده.لطف کنین کتابهای تستی همه ی دروس که برای شرایط این دوستم مناسب هستند رو بهم معرفی کنی. خیلی خیلی ممنون.
برای سال سوم چه کتاب های تستی معرفی می کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)