عزيز هميشه فافا مدل هاي جديد يا همون new ها رو زرد نشون ميده. اين سايت فافا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون ليست قيمت رو از سمت چپ بگيريد متوجه ميشيد. صفحه 4 ليست امروز رو ببينيد.![]()
عزيز هميشه فافا مدل هاي جديد يا همون new ها رو زرد نشون ميده. اين سايت فافا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون ليست قيمت رو از سمت چپ بگيريد متوجه ميشيد. صفحه 4 ليست امروز رو ببينيد.![]()
فكر كنم اونجا كه نوشته LED backlight همون چيزي باشه كه شما ميخوايد.
سلام
من دیگه از خرید n550 منصرف شدم چون دیگه نه تو بازار هست نه نمایندگی ها میارن
چیزی تا 4200 بین برندهای دیگه به خوبی n550 هست ، میخوام سی پی یو نسل چهار باشه ، گرافیک خوب باشه ، صفحشم 15 اینچ باشه.
بی خود شایعه نندازین که گرون بفروشیندلار شدیدا داره پایین میاد
درسته الان تو بازار نیست ولی بالاخره میارن.
در حال حاضر y510هست .مدلهای جدید تا آخر مهر وارد میشه.در هرصورت چه n550بخواین چه نخواین باید برای لپ تاپ های جدید صبر کنید.
Last edited by m0fidi; 17-09-2013 at 10:29.
همین مدل های جدیدی ک می فرمایید تا آخر مهر میان رو بگید لطفا!
دوست عزیز قیمتش تو تهران 3080
یکم داره گرون میده بهت
شک نکن که وارد میشه..
من از نمایندگی هاش و خود سازگار پرسیدم.ایسوس مدل هاشو تو 15 هر ماه میلادی پخش میکنه.تا به ایران برسه یه مدت طول میکشه اما میرسه...!!!![]()
والا همونجا که این پست را زدم که فقط 4تا تک تومنی ارزون شده ، از یک سایت به صورت تصادفی این مطلب را خوندم و سایتش یادم نیست...شما منبعتون را ذکر کنید.
بعدشم من گفتم نه فروشندم نه تاجر...یک خریدار معمولی مثل شما هستم و آرزوی منم اینه که همه چی برگرده به قبل و وضع و زندگی مردم خوب شه.با تشکر
نه دادا اون برای صفحه نمایشگره...معمولا بک لایت کیبورد را توی توضیحات جانبی مینویسن...اما دوتا از دوستان تو همین انجمن گفتن که داره.حالا امروز عصر قراره لپ تاپ برسه.بعد از تست نتیجه را میگم ولی بالای 95% داره بک لایت
دوست عزیز ایشون هم یک خریدار بودند نه فروشنده
والا من دیروز از سه تا نمایندگی سازگار قیمت گرفتم + شماره فروشگاه داتیس را برداشتم و زنگ زدم ، همگی یک قیمت دادند و اون هم 3200 بود...بعلاوه آل دیجیتال 3210 و دیجی کالا هم 3249 زده بودند.
این قیمت ، با چه گارانتی هست؟؟چون شرکت گارانتی تو قیمت تاثیر داره بعلاوه اینکه قیمت دقیقا برای چه روزی هست...من دیروز سفارش دادم و قراره عصر بیاره اگه شماره تلفن این مغازه را دارید برام پ.خ کنید ، در صورتی که گرون داده باشه ، موقع تحویل میگم.چون هنوز فقط یک مقدار بیعانه دادم بهش
دوستانی که میگن دلار داره شدیدا افت پیدا میکنه : دیجی کالا تا دیروز قیمت لپ تاپ N46jv را زده بود 3249 اما امروز زده 3299...یعنی 50تومان گرون تر شده...حالا مابقی لپ تاپ ها را نمیدونم دیگه...
Last edited by Amir_051; 17-09-2013 at 12:09.
تو لیستش نیست و زنگ هم بزنی میگه نداریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)