تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 127 از 175 اولاول ... 2777117123124125126127128129130131137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,261 به 1,270 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دلار به شدت داره سقوط میکنه قیمت این لپ تاپ نهایتا 3200 در میاد حالا با سودش دیگه باید 3700 ماکزیمم بفروشن پس لطفا زود دست و پاتون شل نشه صبر کنین میگن 4 شنبه میاد

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

ممنون از اینکه پاسخ دادید فکر کنم توی این مدل ، علامت ویندوز 7 به علامت ویندوز 8 تغییر کرده روی کیبورد.درسته؟؟چون در n46vz علامت ویندوز روی کیبورد ، برای 7 هست...
    راستی برای رفع مشکل انگلیسی بودن کیبور ، باید برچسب بزنم رو کیبوردش؟؟
    خواهش .
    بله لوگوی وین 8 داره .
    نه به نظرم این کار رو نکنید . با نرم افزار کیبورد فارسی تایپ کنید . اگه فک می کنید سرعت تایپتون با کیبورد بیشتره خب طبیعتا نیازی به برچسب فارسی ندارید

3. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دلار به شدت داره سقوط میکنه قیمت این لپ تاپ نهایتا 3200 در میاد حالا با سودش دیگه باید 3700 ماکزیمم بفروشن پس لطفا زود دست و پاتون شل نشه صبر کنین میگن 4 شنبه میاد
    دوست عزیز فکر میکنم که دارین اشتباه میکنید چون من قیمت دلار رو تغییر انچنانی توش نمیبینم.ولی در کل امیدوارم که یه روزی همه چیز ارزون شه و همچنین به چارت زیر یه نگاهی بندازید.با تشکر.

5. 4 کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این مدل چون جدید هست ، فقط اونو به رنگ زرد درآورده...فایل pdf قیمت را دانلود کن ، فقط این مدلو زرد کرده.
    لیست قیمت pdf قدیمی هست الان تموم کرده

7. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز فکر میکنم که دارین اشتباه میکنید چون من قیمت دلار رو تغییر انچنانی توش نمیبینم.ولی در کل امیدوارم که یه روزی همه چیز ارزون شه و همچنین به چارت زیر یه نگاهی بندازید.با تشکر.
    کاملا تایید میشه...نسبت به دیروز ، دلار فقط 4تا تک تومنی ارزون شده اما منم شنیدم که داره کم کم میاد پایین...به هرحال همه از خداشونه که بیاد پایین و اوضاع کمی بهتر شه.اما تجربه ثابت کرده تو ایران یک چیزی که زیاد گرون شد دیگه به حالت اول اصلا بر نمیگرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خواهش .
    بله لوگوی وین 8 داره .
    نه به نظرم این کار رو نکنید . با نرم افزار کیبورد فارسی تایپ کنید . اگه فک می کنید سرعت تایپتون با کیبورد بیشتره خب طبیعتا نیازی به برچسب فارسی ندارید
    آره با کیبورد مجازی سرعت خیلی میاد پایین من الان با کیبورد سرعت تایپم خوبه و تقریبا جای حروف فارسی را حفظم اما تا حالا زیاد تست نکردم که بدون فارسی سرعت تایپم درچه حده...به هرحال میشه علت اینکه میگید برچسب نزنم چیه؟؟
    باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لیست قیمت pdf قدیمی هست الان تموم کرده
    منم از همین تعجب کردم چون از 3جا تو تهران تلفنی قیمت گرفتم همگی قیمت 3200 دادند برای ان46 جی وی

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره با کیبورد مجازی سرعت خیلی میاد پایین من الان با کیبورد سرعت تایپم خوبه و تقریبا جای حروف فارسی را حفظم اما تا حالا زیاد تست نکردم که بدون فارسی سرعت تایپم درچه حده...به هرحال میشه علت اینکه میگید برچسب نزنم چیه؟؟
    باتشکر
    دوست عزیز هیچ اتفاقی نمیوفته و خیالتون راحت چون من خودم برچسب زدم پس تجربه رو بهتون گفتم ولی در صورتی بر چسب بزنید که فقط یه زبان روی کیبرد باشه چون اون موقع اگر دو تا باشه دیگه جا نیست مثلا الان روی کیبرد من هم زبان انگلیسی هست و هم عربی.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاملا تایید میشه...نسبت به دیروز ، دلار فقط 4تا تک تومنی ارزون شده اما منم شنیدم که داره کم کم میاد پایین...به هرحال همه از خداشونه که بیاد پایین و اوضاع کمی بهتر شه.اما تجربه ثابت کرده تو ایران یک چیزی که زیاد گرون شد دیگه به حالت اول اصلا بر نمیگرده
    امیر جان علت بالا رفتن عرض و این گرونی ها رو که همه میدونیم به خاطر تحریم هاست و اگر هم چیزی بخواد ارزون شه و قیمت ارز پایین بیاد تنها راه حلش برگشت تحریم ها هست پس اطمینان داشته باشید که هیچ وقت ارز پایین نمیاد تا اینکه تحریم ها برداشته بشه فعلا اگر هم میبینید یه مقدار بالا پایین میشه این دیگه سیاست بازاره فقط باید صبر کرد تا دوره جدید مذاکرات هسته ای ببینیم به کجا میرسه که البته زمانش هنوز به طور قطع معلوم نشده ولی طبق خبرهای بعضی سایت ها و منابع معتبر تاریخ مذاکرات رو 27 December اعلام کردند که دقیقا میشه 3 ماه و 10 روزه دیگه و دوباره باید ببینیم چی میشه و تازه اگر هم این درست شه یه مدت طولانی هم زمان میبره تا جنس ها ارزونتر بشه چون بالاخره جنس هایی که از قبل با نرخ بالا خریداری شده باید فروش بره تا بعد درست شه.از دوستان هم معذرت میخوام که زیاد شد.فقط برای اگاهی بود.

13. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

میشه دوستان رفرنسشون را اعلام کنن 4 تا تک تومنی از کجا آوردین؟؟؟؟؟!! محض اطلاع دوستان دلار دیروز3170 به 3120 رسید تازه این به اذعان بازار واقعی پایینتر هم بود در ضمن تمام تحلیلها نشون از روند مثبت مذاکرات داره در آینده تا 10 روز دیگه قطعا دلار رو به نزوله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •