دوستان من امروز رفتم برای امتحان ایین نامه ، سرهنگه گفت باید بری از پلیس +10 برگه معافیت تحصیلی بگیری . در حال حاضر دانشجو هستم .
نحوه گرفتنش چجوریه ؟ دردسر داره ؟ طول میکشه ؟ چه مدارکی میخوان تو پلیس +10 ؟![]()
دوستان من امروز رفتم برای امتحان ایین نامه ، سرهنگه گفت باید بری از پلیس +10 برگه معافیت تحصیلی بگیری . در حال حاضر دانشجو هستم .
نحوه گرفتنش چجوریه ؟ دردسر داره ؟ طول میکشه ؟ چه مدارکی میخوان تو پلیس +10 ؟![]()
درست یادم نیست اما باید یه گواهی اشتغال + انتخاب واحد مهر شده بگیری بری پلیس+10 تاییدش کنه .
ببین کلی ازین کارا باید بکنی اینکه چیزی نیست ، دردسر هم نداره 20 دقیقه بیشتر طول نمیکشه ف مدارک هم ببر .
سلام.الان بیش 50 روزه که از تاریخ گواهینامه گرفتنم میگذره! اما هنوز اداره پست نیاورده گواهینامه رو... باید کجا برم ببینم در چه وضعیتیه گواهینامه؟ پلیس +10 برم؟ بارکد میخواد؟"
الان 85 روزه از روز گواهی نامه گرفتن من میگذره خبری نیست مقام مسئولی ام پیدا نمیشه!![]()
........
شوخی میکنی دیگه ؟![]()
برای پیگیری گواهی نامتون میتونید به پلیس +10 برید . فقط شماره ملی رو میگید .
منم فردا صبح امتحان شهر دارم. ولی افسره به سخت گیری معروفه و بعیده قبولم کنه![]()
نه کاملا" جدیه!
امتحانشم مجانیه!(یکی از دوستان من دادگاهی شد و یه جریمه ی 500 تومن!)![]()
سلاممنم 70 روز که قبول شدم اما خبری نیستمشکل من اینه که از شانس بد من رئیس راهنمایی و رانندگی اینجا عوض شده و متاسفانه به میگن که هنوز این رئیس جدید کد ورود به سایت رو نداره که مدارک رو تایید کنه و بفرستن مرحله بعد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)