خب شما که 17 می خواید چرا همین مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نمی خرید؟ کانفیگش که چیزی از 750 کم نداره؟ تازه رمش هم بالاتره و کارت گرافیگش هم قویتر!
خب شما که 17 می خواید چرا همین مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نمی خرید؟ کانفیگش که چیزی از 750 کم نداره؟ تازه رمش هم بالاتره و کارت گرافیگش هم قویتر!
17 اینچه!و گرافیک فوق العاده(شاید این سایز باعث سنگینی شده)
قیمت خوبی هم داره 1100 دلار
-----
دلار هم داره کم کم میاد پایین!
دیجیکالا با کانفیگ متفاوت همین الان آورده 4400:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میشه این لپتاپ Aspire-V3-772G رو کامل تر بررسی کنید و نظراتون رو بگید؟ باتریش ولی فکر کنم عادیه! کلا Acer از لحاظ کیفیت ساخت چطوره؟
امروز رفتم n46jv سفارش دادم به قیمت 3200 فردا قراره بیاره....دوستانی که خریدن ، بک لایت کیبورد داره؟؟؟کیبورد مدل های jv انگلیسیه آره؟؟متاسفانه چون خودش موجودی نداشت و از تهران باید سفارش میداد ، در جریان نبود که بکلایت داره یا نه.
مسلما بايد داشته باشه. توي ليست امروز فافا كه اينجور بنظر ميرسه.
![]()
تموم کرده
توی فافا لیستشون که زرد نیست که!
الان اینجا کجا نوشته که بکلایت کیبورد داره ؟؟؟
قیمت را خوب گفته؟؟
دلار هم یک پلقی ارزون شده نسبت به دیروز....من دیروز که از همین مغازه قیمت گرفتم ، گفت 3200 ، امروز که رفتم واسه خرید هم گفت 3200.
کیبوردش انگلیسیه و بک لایت هم داره
این مدل چون جدید هست ، فقط اونو به رنگ زرد درآورده...فایل pdf قیمت را دانلود کن ، فقط این مدلو زرد کرده.
ممنون از اینکه پاسخ دادیدفکر کنم توی این مدل ، علامت ویندوز 7 به علامت ویندوز 8 تغییر کرده روی کیبورد.درسته؟؟چون در n46vz علامت ویندوز روی کیبورد ، برای 7 هست...
راستی برای رفع مشکل انگلیسی بودن کیبور ، باید برچسب بزنم رو کیبوردش؟؟
Last edited by Amir_051; 16-09-2013 at 17:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)