تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: خرید لپ تاپ تا سقف 2 میلیون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان با عرض معذرت
    حالا بین 4540 و e530 کدوم روانتخاب کنم؟ شما باشید کدوم رو می خرید ؟
    راستی چرادوستان حرفی از asus نمیزنن ؟
    فروشنده ها همه asus رو پیشنهاد میدن قیمتش هم نسبت به مدلهای مشابه بقیه برندها بیشتره
    من باشم لنوو چون ارزون تر هم هست فک کنم 4540 بالای 2 تومنه در مورد ایسوز هم خودتون گفتید
    قیمتش هم نسبت به مدلهای مشابه بقیه برندها بیشتره

2. این کاربر از ژاوی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز من با تکنولوژی بزرگ شدم و یه مدت تو این کار بودم اما در مورد این سوالتون که میگید که چرا تو این رنج قیمت Lenovo z500 رو همش پیشنهاد میدم این هست که من از خود شما سوال میکنم که تو این رنج قیمت بین Lenovo z500 و hp 4540 و msi cx-61 و acer v3-571g و k46cb کدوم رو پیشنهاد میدید؟ و یه سوال دیگه اونم اینکه اگه میشه شما بفرمایید که تا به حال با چند تا مدل لپ تاپ کار کردید؟ و در اخر اینکه به نظر شما فرض کنید که مثلا تو یه رنج قیمتی یک لپ تاپی از تمام لپ تاپ های دیگه بهتر باشه بعد اون موقع به به دوستان کدومو پیشنهاد میدید؟ یعنی میرین بین عالی و خوب و متوسط و ضعیف اون ضعیف تره یا متوسط تره رو پیشنهاد میدین.لطفا یک مقدار با علم و اگاهی سوال کنید و از روی تعصب صحبت نکنید و دوستانتان رو گمراه نکنید.دوستان من کاملا معدرت میخوام که طولانی شد.
    اگر استفاده از لپ تاپ برای بازی باشه z500 بهتره ولی اگر کسی نمیخاد بازی های سنگین را انجام بده 4540 بهتره

z500نور صفحه کم -زیر نور آفتاب کار کردن باهاش سخته-زاویه دید محدود-داغ کردن در بازی -باطریش داخلیه و 4 سلولی-بلوتوث نداره( به نقل از دیجی کالا)

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر استفاده از لپ تاپ برای بازی باشه z500 بهتره ولی اگر کسی نمیخاد بازی های سنگین را انجام بده 4540 بهتره

z500نور صفحه کم -زیر نور آفتاب کار کردن باهاش سخته-زاویه دید محدود-داغ کردن در بازی -باطریش داخلیه و 4 سلولی-بلوتوث نداره( به نقل از دیجی کالا)
    دوست عزیز اینجاست که میگم با اگاهی راهنمایی کنید و اگر یقین ندارید چیزی رو نگین.دوست عزیز این مدل دارای بلوتوث میباشد و به نظر خودتون یه لپ تاپی که بلوتوث نداشته باشه.........و همچنین اینکه جدا نشدن باتری به هیچ عنوان مشکل نیست و همچنین این مدل اصلا داغ نمیکنه ولی تو بازی ها چرا داغ میکنه که اونم یک امر طبیعی هست که شاید تو این مدل, تو بازی ها بیشتر باشه و در مورد زاویه دید درسته یعنی خوب نیست همچنین این مدل زیر نور افتاب خوب دیده نمیشه.

5. 3 کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز اینجاست که میگم با اگاهی راهنمایی کنید و اگر یقین ندارید چیزی رو نگین.دوست عزیز این مدل دارای بلوتوث میباشد و به نظر خودتون یه لپ تاپی که بلوتوث نداشته باشه.........و همچنین اینکه جدا نشدن باتری به هیچ عنوان مشکل نیست و همچنین این مدل اصلا داغ نمیکنه ولی تو بازی ها چرا داغ میکنه که اونم یک امر طبیعی هست که شاید تو این مدل, تو بازی ها بیشتر باشه و در مورد زاویه دید درسته یعنی خوب نیست همچنین این مدل زیر نور افتاب خوب دیده نمیشه.
    اگر دقت بفرمائید اون یک مورد راگفتم به نقل از دیجی کالا...

من خودم میخام لپ تاپ بخرم .رسیدم به دو گزینه z500 و 4540ولی 4540 را ترجیح میدم

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر دقت بفرمائید اون یک مورد راگفتم به نقل از دیجی کالا...

من خودم میخام لپ تاپ بخرم .رسیدم به دو گزینه z500 و 4540ولی 4540 را ترجیح میدم
    من هم خوندم که نوشتین دیجی کالا اما میگم فقط به این نوشته ها اطمینان نکنید و نظرات و جاهای دیگه ای رو هم ببینید و من میگم دوستانیکه مشاوره میدن حداقل با 80 درصد برندها کار کرده باشن تا دوستان دیگه ای رو به اشتباه نندازن یا حداقل اگه مدلی رو دارن راهنمایی بدن.

8. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

درود
    بالاخره z500 گرفتم با گارانتی 2 ساله 2360
    i5 ram6 hdd 1t vga 2 740
    با سپاس از همه ی دوستان به خاطر راهنمایی شون
    راستی یک سوال : روی z500 ویندوز 7 نصب میشه ؟ من نصب کردم اکثر درایورهاش از جمله گرافیک نصب نشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    i5 ram6 hdd 1t vga 2 740
    راستی یک سوال : روی z500 ویندوز 7 نصب میشه ؟ من نصب کردم اکثر درایورهاش از جمله گرافیک نصب نشد
    از درایور پک سولوشن استفاده کن

11. این کاربر از ژاوی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    i5 ram6 hdd 1t vga 2 740
    دوست عزیز نصب میشه و باید درایورها رو از سایت لنوو دانلود کنید چون درایورهای داخل DVD برای ویندوز 8 هست اما در کل یه چیزی بگم اونم اینکه دوست عزیز یه زمانی که XP بود و بعدش ویندوز 7 اومد باز خیلی ها به 7 سفر نکردند اما الان دیگه XP داره منسوخ میشه و همچنین به نظر من همیشه باید اپدیت بود و همچنین چون ویندوز 8.1 هم اومده و منوی استارت هم برگشته پس کار برای کسانی که براشون مشکل بود دیگ حل شد و اطمینان داشته باشین که 7 هم مثل XP یک روزی منسوخ میشه پس بهتره که با 8 کار کنیم تا بتونیم خوب جلو بریم.

13. 2 کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •