من فقط میتونم جواب یه سوالتونو بدم .درمورد گرافیک:گرافیک 2این مدل تو ایران سخت پیدا میشه اما گرافیک 4 فراوانه...اما درکل از ایران بخری بهتره حداقل خودت داری میخری.
من فقط میتونم جواب یه سوالتونو بدم .درمورد گرافیک:گرافیک 2این مدل تو ایران سخت پیدا میشه اما گرافیک 4 فراوانه...اما درکل از ایران بخری بهتره حداقل خودت داری میخری.
اگه منظورت لنوو وای510 هست ، باید بگم که بله در ایران مدل تک کارت گرافیک + بلوری موجوده....البته اگه بخوای میتونی خودت بلوری را برداری و به جاش یک کارت گرافیک دیگه بذاری.اینم بگم که گرافیک وای 510 از نوع 2G GDDR5 هست...گرافیک ان550 درسته 4گیگ هست اما از نوع DDR3 هست
مثل اینکه این لپ تاپ هم قراره وارد بشه:
Acer Aspire V3 772G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آل دیجیتال توی به زودی زده![]()
لبتاپ خیلی خوبیه اما یکم سنگینه ( سه کیلو 200 گرم) و کمی هم ضخیمه (حدود 3.5 سانت ضخامت) در مابقی موارد ایرادی نمی بینم و نقصی نداره. و کانفیگ سخت افزاری خیلی خوبی داره!
چرا این تاپیک یه دفعه خوابید ؟کسی سر نمیزنه شاید همه مثل من از رسیدن n550 ناامید شدند
وضعیت همه در حالت صبر و امدن مهر ماه هست!![]()
دوست عزیز چند سالی هست که ما تمام ایرانی ها باید یاد میگرفتیم که صبر پیشه کنیم پس تا میتونیم باید عمل صبر کردن رو تو خودمون بپرورانیم با این وضع گل و بلبل مملکت.
منظورتون چی؟وضعیت همه در حالت صبر و امدن مهر ماه هست!
بعدش تا کی باید صبر کنیم ؟ یه زمان بدین ما اطلاع داشته باشیم که لب تاپ حدودا چه زمانی فروش میره.
ممنون
این acer v3 اومده ..دیجی کالا 4400...ولی خیلی می آرزه تو این رنج قیمت.....فقط وزن زیادش مشکل ممکنه که باشه......
Last edited by alirezaT1000; 15-09-2013 at 23:43.
n550 بهتره یاacer v3?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)