نه ربطی نداره.
مودم را ریست کنید از داخل مودم اگه درست نشد ریست سخت افزاری کنید و دوباره کانفیگ کنید
نه ربطی نداره.
مودم را ریست کنید از داخل مودم اگه درست نشد ریست سخت افزاری کنید و دوباره کانفیگ کنید
ممنون
ولی ....
بلد نیستم چجوری کانفیگ کنم![]()
192.168.1.1
بقیش دیگه کاری نداره یک سری اعداد و ارقام رو باید وارد کنید ...
اگه در این حد بلد نیستید بهتره بگید از ISP بیان نصب کنن .
آقا من مودمو ریست کردم و دوباره کانفیگ کردم، الان با کابل با پی سی کانکت می شم ولی وقتی میخوام همزمان با لپ تاپ به صورت وایرلس وصل شم مودم یه چیزی شبیه ریستارت میشه و کانکشنم تو هر دو از دست می ره و باید مودمو خاموش روشن کنم تا دوباره کار کنه
علت از چیه ؟
مودم رو درست کانفینگ کردی؟
PPPOE ؟
منظورت از ریست اینه که ظاهرا خاموش و روشن میشه؟
آره فکر کنم درست کانفیگ کردم.
یه سوزن گذاشتم تو مودم 10 ثانیه اینا صبر کردم تا چراغاش خاموش شد ول کردم. به این میگم ریست
آره PPpoe
بعد VCI و اینا رو 0 و 33 دادم یوزر نیم پسوردمو دادم و رو وایرلس پسورد گذاشتم و تمام. دیگه به چیز دیگه ای دست نزدم. نمی دونم شیوه درست کانفیگ چیه. الان کار می کنه کانکت میشم
نه منظورم از ریست اونی بود که بالا گفتم . ریستارت میشه یعنی همه چراغا به جز چراغ پاورش خاموش میشن و بعد از مدتی یکی یکی روشن میشن
خیلی عجیبه
ندیدم تا حالا اینجوری بشه
قبل کانفینگ چه وضعیتی داشت؟
ظاهرا این مدل مودم مشکلاتی در این ضمینه داره!و احتمالا از فریمورش هست!تاپیکهای زیر را دنبال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اخر اگر مشکل حل نشد:
فریمور مودم را آپگرید کن!
حواست باشه فریمور مودم را اشتباهی نگیری که مودم به ملکوت اعلا می پیونده و احتمال زنده شدنش ممکنه نباشه!
به همین منوال بود وضعیت
آپگرید هم کرده بودم
ACL چی هست ؟
محدودیت تعداد کاربران قابل اتصال هست ؟
احتمالا اونجا مشکل دارم
گارانتی نداره مودم؟!
ACL?! یا WPS?
WPS غیر فعال باشه یا اگه فعال می کنی مک آدرس و مشخصات مودم را اد کن تو مودم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)