حمید جان میگفتی میومدم میخواستم 80prs رو ببینم ... البته اون headunit به سیستمه داغونه من نمیخوره...
حمید جان میگفتی میومدم میخواستم 80prs رو ببینم ... البته اون headunit به سیستمه داغونه من نمیخوره...
آمپ 2 کاناله ، روش نوشته max putput 4 ohm : 35 w * 2ch , bridged power 4 ohm : 80 W * 2ch الان این منظورش چیه؟
من بتازگی یک جفت باند خربزه ای با نام EX-FORD خریداری کرده ام . توان اسمی آن 900 وات و 4 اهم است. پشتش هم نوشته ساخت USA
هرچند کیفیت صداش خوبه ولی در
نت اصلا از این برند و این نام چیزی پیدا نکردم . انگار چنین برندی در دنیا وجود نداره .آیا کسی در مورد اسپیکر ایکس فورد اطلاعاتی داره و اینکه
تقلبی یا نه و RMS آن چند وات هست ؟
![]()
سلام خدمت حمید اقا
این gladenکاهش قیمت نداد بزنیم تو گوش امپ؟؟؟؟
الانMosconi One 120.4 چنده؟rs165 رو خوب درایو میکنه ؟
ببخشيد يادم نبود.
اختيار داريد.
يعني در حالت استريو رو لود 4 اهم دوتا 35 وات خروجي ميده اونم ماكزيمم نه RMS(عجب آمپيه؟!!
)
در حالت بريج هم دو كانال 80 واتي خروجي ميده.
ولي مگه ميشه همچين چيزي؟!!!!!!مطمئنيد دو كاناله؟!!!
حتما يدونه مونوي 80 واتي ميده.
سلام
با اجازه علی اقا
دوست عزیز این که ارزش هزینه هم نداره!خروجیش یکمی بالاتر از خروجی پخشتونه!(خروجی پخش 25 ار ام اس)
ابن چیزایی که نوشته یعنی روی حالت دو کانال برای هر کانال 35 ار ام اس خروجی میده روی کویل های 4 اهمی
و در حالت بریج هم(بریج=دوتا خروجی رو به یه خروجی تبدیل میکنه ک ه باعث افزایش خروجی میشه) 80 وات ار ام اس میده بیرون
__________________________________________________ _
حمید اقا یه سوال زیر دیپلمی!
کویل با امپدانس چه فرقی میکنه؟
Last edited by hoseinsps; 14-09-2013 at 12:02.
من كه اصلا نشنيد همچين برندي رو؟!!
ارادت دارم حسين جان.
چرا برخي قطعات رو كاهش دادن ولي گفتن موقت هست.
one 120 رو براي عبدالله 1340 گرفتم.(1420)
بله عالي ميشه صدات.ماسوني واقعا آمپ ساز هاي كلاسيه
دوستان یه ساب درست و حسابی معرفی کنید برای استیج عقب 206 پژو میخوام . فعلا فقط 2 تا کواک 1073 dls دارم .
حال یک ساب ووفر میخوام تا زیر 200 تومن .
چیزی میخوام که از نظر اندازه داخل صندق عقب 206 رو زیاد نگیره
امپلی + پخش 8019 رو هم دارم.
نظرتون راجب مینی ساب چیه به جای یک ساب بزگ 2 تا ساب ووفر کوچک ببندیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by + f.a.r.i; 14-09-2013 at 13:38.
دوستان نظرتون راجبه HCX 165 2way coaxial و HCX 130 چیه ؟
Last edited by NISHXAND; 14-09-2013 at 15:06.
دیگه دوستان همه گفتن ایشالا که متوچه شدی یعنی امپتو خیلی خیلی خیلی ضیعیفه بگی امپ نداری بهتره تا بگی اینو داری
کنوود 718 اگه بخوای بزاری 80 وات rms میخواد اون 800 وات رو آمپتو نگاه نکن چرتو پرته اون 400 واتی هم که گفتی رو کنوود زده اونم نباید نگاه کنی باید زیرشو ببینی که کوچولو نوشته rms 80 وات
خود پخش شما 20 وات خروجی میده آمپلی شما انو به 35 وات افزایش میده دم سازندش گرم نگفت اینو برا چه باندی میخواد بسازه!
بهترین کارش اینه که اگه نمیخوای امپتو عوض کنی به این 4 مورد فکر کنی
پایونیر 6965 فعلا با توجه به آمپتون بهترین گزینه هست 110 تومن 60 واتی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم هست 160 تومن فکر کنما و 60 واتی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقا حمید گفتن 160 تومن ولی من تو شهرستان 200 قیمت دارم 75 واتی هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم هست 168 تومن من خیلی میپسندمش قیمت 168 تومن 80 واتی هست مثل کنوود 718
دو گزینه اول برا آمپ شما عالی هست خوب هم جواب میده
دو گزینه دومو با توجه به آمپتون پیشنهاد نمیکنم اینا باندای کیفیتی هستن صدای نرمو دلنشین دارن نمیشه بیس خرکی ازشون توقع داشت حیفه با امپ شما درایو شن
به 6965 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دومی فکر کن برا شما عالین با توجه به آمپتون
چند خریدی تا بگیم اون 900 وات نشون دهنده چینی بودنش هست یا نه زیر 250 خریدی؟
تموم مارشالا و هکتورا زدن 600 وات 700 وات 800 وات 900 وات کاریزونا دیدم زده بود 1200 وات ماکس پاور بعد rms 50 وات![]()
Last edited by لنگرود1371; 14-09-2013 at 16:13.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)